boşanmasınlar

gecenin_resmi

BU' DA GEÇER!!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
6.347
12.777
448
kızlar merhaba bir konuda fikirlerinizi alacağım.çok sevdiğim bir arkadaşım var.eşiyle boşanmak üzereler.iki çocukları var ve ben istemiyorum boşanmalarını.mutsuzlarmı evet?ikiside sinirli mi; geçimsiz mi evet.aslında kangren olmuş bir evlilikleri var.arkadaşım hergün ağlıyor.ruh sağlığı bozulmuş.aslında boşansalar hem çocuklar hemde kendileri daha sağlıklı bir yaşam sürecekler ama ortada çocuklar var.acaba düzelirlermi (pek sanmıyorum ama ) evliliklerini kurtarmak için ne yapmalıyız.cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
dipnot: kız hergün işe ağlayark geliyor.kavgasız bir günleri bile yok.

o zaman neden istemiyorsunuz? kaldı ki bu sizin istemenizle olan bir durum değil.neye istinaden istememe hakkını gördünüz kendinizde onu hiç anlamadım..
o eve girip mutsuzluk yaşayan siz değilsiniz neticede..
yapacağınız en iyi şey arkadaşınıza kararında destek olmak ve bu süreci en iyi şekilde atlatmasına yardımcı olmak..

Karismayin bu onlari bilecegi ve verebilecegi bir karar, bu kadinin anne babasi , kardesi akrabasi yok mu ? Zaten istesenizde birsey yapamazsiniz. Arkadasinizi herhangi birsey icin ikna etmeye calismaniz cok mantiksiz olur elin hahyatini iliskisini bilmeden boyle onemli bir karar icin taraf olmayin. Arkadasinizin ne karar verirse versin yaninda olacaginizi soyleyin yeter. Boyle bir durumda karismak hem size hem onlara hemde arkadasliginiza zarar verebilir.

Kadin milletin aklina uyar ayrilir pisman olur kocasida kendiside ve hatta aileside size dusman olur aklina girdiniz diye, kadin milletin demesine bakar bosanmaz sinir hastasi olur kendine zarar verir kocasi zarar veriri birsey olur yine baskalari suclu olur.
En mantiklisi taraf olmamak bu karar baskasinin verebilecegi bir karar degil , bu konudaki fikrinizi bile soylemek size dusmez. Kendisi ve cocuklari icin en iyi olan karari eksi ve artisiyla o goze alip kendileri vermeleri lazim.

Bu kadar mutsuzlarsa neden boşanmalarını istemiyorsunuz?
Çocuklar açısında da kavgalı gürültülü ortamda büyümüleri,
Psikolojik açıdan daha kötü.
onlarında psikolojileri zaten bozuk.2 yaşındaki çocuk agrasifleşti.aslında bunların yek derdi kaynana.kadın şirret oğlunu kıskanıyor bizim kız annen olduğu sürece ben yokum diyor.eniştye farkında ama annem atamam diyor :(

Back
X