Boşanmaya 1 gün kaldı, hala iyi düşün pişman olacaksın ex eş kişisi

Daha çok o pişman olacak gibi.
Ayrıca niye pişman olasın dünyada tek erkek o mu? Kıymet bilseydi, demekki yanlışları var ki boşuyorsun. Kendini hayattan soyutlamazsan, kendi kıymetini bilirsen hayatta pişman olmazsın. Aklını karıştırmasına manipüle etmesine müsade etme.

Kızlar inşalah boşanacağım. Konularımı ve beni biliyorsunuz, bana akıl verin .Ben boşanmakla en iyisini yapıyorum değil mi? Hala ex kişisi mesaj atıp pisman olacaksin vs diyor
Başligi oyle yazmişsinizki sanki kocaniz burda ve gorucek
Bu arada konulariniza rastlamadim hiç bilgim yok yani

Bakın ilk konunuzdaki kararlılık gitti. Her hafta pişman olacak mıyım diye konu açıyorsunuz. Bunu biz bilemeyiz. Sadece anlattiginiz profil ile evlilik çok zor hele de çocuk olursa.

Kızlar inşalah boşanacağım. Konularımı ve beni biliyorsunuz, bana akıl verin .Ben boşanmakla en iyisini yapıyorum değil mi? Hala ex kişisi mesaj atıp pisman olacaksin vs diyor

Kendinizden emin değilsiniz ne diye boşanmaya kalkıyorsunuz. Gerçekten boşanmanın duygusal yükünü ve sorumluluğunu alacak olgunlukta iseniz boşanın, hazır değilseniz erteleyin. Çünkü kaç tane konu açtınız hepsinden de çıkardığım sonuç sizin boşanmaya hazır olmadığınız yönde.

Ablacım boşanmaktan korkuyorsan boşanma yani, eski konuları bilmiyorum ama eğer işin içinde aldatma şiddet ve aileci erkek varsa merak etme pişman olmazsın. Erkekler kabul edemiyor vazgeçilebilir olduklarını, o yüzden pişman olursun diye kafa ütülüyorlar. Sanki çok kıymetliler de arkalarından kendimizi yerden yere atalım. Boşanıp pişman olan kimseyi tanımadım bu arada

Sürekli psikolojik baskı yapıyor o kişi o yüzden kimse olur demiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…