- 12 Mart 2021
- 2.310
- 4.442
- 83
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Kol çantasız çıkmayacaksın sanırım. İçinde cüzdanın, cüzdanın içinde de kimliğin olsun.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kol çantasız çıkmayacaksın sanırım. İçinde cüzdanın, cüzdanın içinde de kimliğin olsun.
Bu bir soru kalıbı değil yani bizden duymayı istediğinizi söylememizi istiyorsunuz yaşayarak göreceksiniz bunu bir insan kolay boşanmaya karar vermez vermişseniz sorun var demektir eski eş kişisi boşanmak istemiyor demek ki size pişman olacaksın diye baskı uyguluyor aldırış etmeyin.Ben boşanmakla en iyisini yapıyorum değil mi?
Konularım açık diye biliyorum hiç gizlemedim amaBu bir soru kalıbı değil yani bizden duymayı istediğinizi söylememizi istiyorsunuz yaşayarak göreceksiniz bunu bir insan kolay boşanmaya karar vermez vermişseniz sorun var demektir eski eş kişisi boşanmak istemiyor demek ki size pişman olacaksın diye baskı uyguluyor aldırış etmeyin.
Aslında maddi kaygım yok gencim çalışıyorum hepsi olur .Ama manevi olarak benden aldıkları. Kime anlatsam bu insanlarla nasıl baş etmişsin diyor.Herkesin olaylara katlanma seviyesi ya da dayanma süresi var .Ben bu kadar dayandım ama eşimin bende bıraktığı psikolojik büyük bir tahribat var .Aslında o tazminat vs istemem intikam gibi bir şey. Tabiki istemedim takılarım dışında. Yani mal değil benim derdim .Beni kandirmalarinin , asagilamasinin hepsinin acısını bu şekilde ödesin istedim bu ama yine de istemiyorum .Açıkçası evlenip ayrıldım bir daha ınsanlara güvenimi umudumu ne para ne pul koyar geri .Psikolojik baskı mı yoksa maddi kaygı mı? Önce altın da altın diye tutturdunuz sonra kayınvalidem ölünce ev kalacak boşanmasam mı yazdınız hatta tazminat nafaka diye koşuyordunuz. Sizin bu durumunuz tamamen maddi istekleriniz. Açgözlü olduğunuzu bile yazdım size. Yeter artık boşanın da yolunuza geleceğinize bakın. Ayıp denen bir şey var. Çocuk yok evlilik 1 yılını doldurmamış, bir şeyler koparamadığınız için bir türlü boşanmayı kabul edemiyorsunuz. Bu kaçıncı eşim vazgeçirmeye çalışıyor konusu?
İyi yapmışsınızHahahahah bu erkeklerin hepsimi böyle
Hizmetçisini kaybettiği için o pişman olacak. Sen kamburdn kurtulacaksın
Eşimde aynı böyle Türkiyeye dönünce geri gelmemezlik etme bak pişman olursun annenin evine kaç gün sıgcaksın vs vs
He he de geç
Ben demiyorum hiç acaba pişman olurmuyum diye
Kızlar boşanmak istiyorum ben bu konuda netim.
Bence kendinle çelişiyorsunBen boşanmakla en iyisini yapıyorum değil mi
Bu ex sürekli bir yerlerden ulaşıp yok söyle pişman olacaksın vs yazınca kafam bulanıklasti ama o kadar kendini dusurdu adam yerine koymuyorumBence kendinle çelişiyorsun