Boşanmaya 1 gün kaldı, hala iyi düşün pişman olacaksın ex eş kişisi

Hem eski konularima bakın demişsiniz hem eski konuları gizlemişsiniz. Siz de yani...
Ayrıca hakaret isitmeyi , aldatilmayi, canınızin yanmasini, insan yerine konmamayi seviyorsanız çok pişman olursunuz. Yok ben normal insanım diyorsaniz çok rahatlarsiniz

Ben boşanmakla en iyisini yapıyorum değil mi?
Bu bir soru kalıbı değil yani bizden duymayı istediğinizi söylememizi istiyorsunuz yaşayarak göreceksiniz bunu bir insan kolay boşanmaya karar vermez vermişseniz sorun var demektir eski eş kişisi boşanmak istemiyor demek ki size pişman olacaksın diye baskı uyguluyor aldırış etmeyin.

Bu bir soru kalıbı değil yani bizden duymayı istediğinizi söylememizi istiyorsunuz yaşayarak göreceksiniz bunu bir insan kolay boşanmaya karar vermez vermişseniz sorun var demektir eski eş kişisi boşanmak istemiyor demek ki size pişman olacaksın diye baskı uyguluyor aldırış etmeyin.
Konularım açık diye biliyorum hiç gizlemedim ama

Gizli narsist açıkçası. 1 yıllık evliyiz , evliliğimiz daha kötü gitti .En son benden boşanamazsın seni tekme tokat döverim hıncını alırım S***** G** (Defol) derim kapıya koyarım öyle ayrılırım dedi ben de evden çıktım terk ettim sonra dava süreci

Psikolojik baskı mı yoksa maddi kaygı mı? Önce altın da altın diye tutturdunuz sonra kayınvalidem ölünce ev kalacak boşanmasam mı yazdınız hatta tazminat nafaka diye koşuyordunuz. Sizin bu durumunuz tamamen maddi istekleriniz. Açgözlü olduğunuzu bile yazdım size. Yeter artık boşanın da yolunuza geleceğinize bakın. Ayıp denen bir şey var. Çocuk yok evlilik 1 yılını doldurmamış, bir şeyler koparamadığınız için bir türlü boşanmayı kabul edemiyorsunuz. Bu kaçıncı eşim vazgeçirmeye çalışıyor konusu?

Hahahahah bu erkeklerin hepsimi böyle
Hizmetçisini kaybettiği için o pişman olacak. Sen kamburdn kurtulacaksın
Eşimde aynı böyle Türkiyeye dönünce geri gelmemezlik etme bak pişman olursun annenin evine kaç gün sıgcaksın vs vs
He he de geç
Ben demiyorum hiç acaba pişman olurmuyum diye

Psikolojik baskı mı yoksa maddi kaygı mı? Önce altın da altın diye tutturdunuz sonra kayınvalidem ölünce ev kalacak boşanmasam mı yazdınız hatta tazminat nafaka diye koşuyordunuz. Sizin bu durumunuz tamamen maddi istekleriniz. Açgözlü olduğunuzu bile yazdım size. Yeter artık boşanın da yolunuza geleceğinize bakın. Ayıp denen bir şey var. Çocuk yok evlilik 1 yılını doldurmamış, bir şeyler koparamadığınız için bir türlü boşanmayı kabul edemiyorsunuz. Bu kaçıncı eşim vazgeçirmeye çalışıyor konusu?
Aslında maddi kaygım yok gencim çalışıyorum hepsi olur .Ama manevi olarak benden aldıkları. Kime anlatsam bu insanlarla nasıl baş etmişsin diyor.Herkesin olaylara katlanma seviyesi ya da dayanma süresi var .Ben bu kadar dayandım ama eşimin bende bıraktığı psikolojik büyük bir tahribat var .Aslında o tazminat vs istemem intikam gibi bir şey. Tabiki istemedim takılarım dışında. Yani mal değil benim derdim .Beni kandirmalarinin , asagilamasinin hepsinin acısını bu şekilde ödesin istedim bu ama yine de istemiyorum .Açıkçası evlenip ayrıldım bir daha ınsanlara güvenimi umudumu ne para ne pul koyar geri .

Hahahahah bu erkeklerin hepsimi böyle
Hizmetçisini kaybettiği için o pişman olacak. Sen kamburdn kurtulacaksın
Eşimde aynı böyle Türkiyeye dönünce geri gelmemezlik etme bak pişman olursun annenin evine kaç gün sıgcaksın vs vs
He he de geç
Ben demiyorum hiç acaba pişman olurmuyum diye
İyi yapmışsınız

Adam gibi bir erkek olsa suçlayarak , aşağılayarak geri döndürmezdi. En son bana benim babam rahatsız. Biz baba sevgisi vs yaşamadık bu konuda çok hassasım. Bunu bildiği halde senin zaten basında baban mi var baba yok ki sizde tarzında konuştu telefonu yanımda olsa ağzına sokardım

Back
X