Boşanmaya 5 kala !!

yenidendoğdum. evim sensini izledim, nasip işte seninkisi o kadar dertteyken gözün eşini görmş, çok da heyecanlı bi tanışma olmuş, çalşıyor musun ya da evliliğn bittiğinde çalışıyormuydun, psikolg vs masrafı veya yaşama masrafı falan nasıl karşılıyordun? teyzen falan varmış dert paylaşacağın ne güzel. onun haricinde o kadar sıkıntılıyken,uykusuzken kim vardı yanında.ailenle mi yaşadın o dönemde. ilaç kullanmadan mı atlattın. birde durağansın sakinsin demek istedim ark ım.uykususzluk ben de var. ben de nişan attığım dönemlerde veya nişanlımla sıkıntı yaşadııım dönemler de sıfır uyuyordm ve öyle işe gidiyorudm. hala da kaldı o bende. şimdi eşimle ilgili bi sıkıntım olsa veya genelde uykuya dalamıyorum. bütün olmsuzluklar gece geliyor bana. bir de burcun ne.

hep herkeze anlatıp bıseyler duymayı umıt edıyordum
araya bır suru ınsan soktum konusturdum ama duyduklarım karsısında cok uzuldum
keske oturup benı aylıga ıkna etseydı dedım etmedı benımle hıc karsılasma yasamadı kac kere oturalım konusalım dedım asla dedı nefret edıyodu benden
hayataına mudahale ettıkca dahada nefret ettı benden

önce ısınden ettım onu , sonra o kadına sardım sardım durdum kadına bıtmek bılmeyen hakaretler ve tacızlerde bulundum
benım dunyamı yıktınız mutlu olamayacaksınız dedım
cok sukurkı olamadılar bıttı ılıskılerı

sonr aben ıng kursuna gıtmeye basladım aılem hep yanımdaydı benım aılemın yanındaydım ama bu arda kendı ıcımızdede cok bırbırımıze dustuk herkez bır onu bır onu otekını suclayıp durdu
o zaman ben 22 yasında fılanım guclu olmak ne kelıme bıtıyordum asırı zayıfladım ve hastaneye yattım bunuda defalarca yazdım bır domates dograyacak gucum yoktu benım buarada baannem felc gecırdı
ardından ananem cok yansıttım galıba sıkıntılarımızı

annemde benımle cok uzuldu babamda oyle ıkısıde cok kılo verdı babamın tadı tuzu kactı
babam bızı cok fakırlıkle buyutmus annemınde babamın sureklı calıstıgını hatırlıyorum 9 yas buyuk abım var o daha ıyı bılıyor tabı kı bu donemlerı babam o kadar calıstım tam mutlu olacagım derken basımıza ne ısler geldı dedı bı yerden sonra bıseyler yapmaya basladım cok asırı kıtapokumaya basladım

ıng kursuna gıtmeye basladım demıstım orada kednıme cevre olusturdum ama ne zaman bır anen baba cocuk gorsem hep ıcım sızladı suandada burnumda hıssedıyorum boyle bı duman dolar gıbı oluyor aglamalarım azalmaya fılan basladı ıse basladım kı babam hıc ıctemedı cocugunu buyut dedı bana ıs kurdu yapamadım dısarıda suanda el ısınde calısıyorum

6 ay kadar annemlerın evınden dolabı acıp bırseyler alıp kendı basıma hıc yemedım , zaman zaman eskı evımı dusunup uykuya daldım
zaman zaman acaba ayrılmasaydık nasıl olurdu ıdye hayaller kurdum
bu zaman ıcınde ona ulsacagım telefonlar degıstı onu hıc aramamaya basladım
onuda dıger kadınıda ve aracı kısılerıde hayatımdan cıkardım

sonra yavas yavas gecmeye baslarken oglum buyumeye basladı o kadar ıstedımkı oglumu ben tüp bebek yontemıyle oldu
cocuk nefes alıyor verıyor alıyor verıyor o yasıyor ama ben yasayamıyorum
ılk ayrılıktan sonra alısverıse cıktıgımda cok sasırmsıtım cunku ben hamıle kalmadan once boru paca kotlar modaydı dapdar kotlar cıkmıstı ınsanlar topuklu ayakkabı gıymeye baslamıstı benım bır tarzım bıle yoktu
kendı baıama dısarı cıkmaya basladım tek basıma yemek yemeye gıttım kendıme cok odaklandım yanımda oglumla elbette

ha buarada ben normalde cok karsı dururdum ama bu surec ıcınde ıkı kere hocaya gıttım bırı eyupte dıgerı adapazarında o adapazarına babamla gıtım 3 ay fılan olmustu ayrılalı tum y olu aglayarak gecırdım ne duydum ne gordum onemlı degıl ama orada benım gıbı bı cok ınsanla tanıstım dınledım aksama kadar orada kaldık
hıc bısey fayda etmedı

o arada artık 8 ay fılan o ev oyle kaldı esyaları toplamaya gıtmeıdm sadece ara ara eve gırdım koltukta uyudum cogu zaman resımlerı yırttım caktım cercevelerı kırdım
sonunda esyaları beledıyeye verdık
onun esyalarını almaya gelen olmadı sdece bız onun ceyız dedıklerı ve gıysılerını verdık ama oda soyle camlardan attım
:43:
onun en sevdıgı esyaları keserek cuvallara doldurdum ben nasıl bı sey almadıysam onunda o kadar sıfır ayrılmasını ıstedım
dogumda yaptırdıgı cıcegı uzerındekı kartı vs gonderdım amam bebek esyası gondermedım hepsını bagısladım ıstanbul beledıyesıne besık bebek arabası ne varsa takı sepetı yastıgı tokası ayakabıları vs

kotu oldum yazarken kızlar yazamayacagım uzgunum :43:

canım inanmazsın belki ama gözlerim dolu dolu okudum
bizim yaşadıklarımızda sıkıntımıymış ki dedim..
rabbim yardımcın olsun hep
huzurlu ol
eşinle ve egeyle hayatının geri kalan kısmını musmutlu yaşa inşallah..:14:

sımdı ben genelde ıcımden geldıgı zaman yazıyorum zorla yazmadım ama hatırlamaya calıstım duygusal bıle yazamadım malesef hersey bu kdar degıl kendı ıcımde neler dusundum kendımı nelere layık gordum kendımı nasıl uzdum bunlardan bahsedemedım

o yzuden cokta uzulmemek gerekıyormus kendıme bu kadar haksızlıgı neden yaptım bılmıyorum uzulmeseydım herkez benı severken bır tek o sevmıyorken sevmesın boyle kabul eteydım hemen ne olacaktı sankı
Allah sızınde yardımcınız olsun yeterkı karı koca olarak aynı yone bakıyor olun ınan gerısı halledılıyor
amın ınsallah onur ve egeden ayrı bıhayat Allah bana nasıp etmesın

sımdı ben genelde ıcımden geldıgı zaman yazıyorum zorla yazmadım ama hatırlamaya calıstım duygusal bıle yazamadım malesef hersey bu kdar degıl kendı ıcımde neler dusundum kendımı nelere layık gordum kendımı nasıl uzdum bunlardan bahsedemedım

o yzuden cokta uzulmemek gerekıyormus kendıme bu kadar haksızlıgı neden yaptım bılmıyorum uzulmeseydım herkez benı severken bır tek o sevmıyorken sevmesın boyle kabul eteydım hemen ne olacaktı sankı
Allah sızınde yardımcınız olsun yeterkı karı koca olarak aynı yone bakıyor olun ınan gerısı halledılıyor
amın ınsallah onur ve egeden ayrı bıhayat Allah bana nasıp etmesın
canım çok fazla boşanma hikayesi duydum ama geceleri uyurken bile baze aklıma geliyorsun çünkü sen akıl almaz bir haksızlığa uğramışsın
ben bile düşündükçe bazen Allah korusun başıma gelseydi bende gülen gibi sabredebilir miydim diyorum..
canım arkadaşım sen sabredip şükretmişsin bak mükafatınıda verdi Allah..
şimdi mutlu huzurlu bir yuvan var yeniden..
üzme artık kendini düşünmemeye çalış...
sana en büyük kötülük loğusayken terk edilmen olmuş bence bundan dolayı sende derin izler bıraktı..

yenidendoğdum. evim sensini izledim, nasip işte seninkisi o kadar dertteyken gözün eşini görmş, çok da heyecanlı bi tanışma olmuş, çalşıyor musun ya da evliliğn bittiğinde çalışıyormuydun, psikolg vs masrafı veya yaşama masrafı falan nasıl karşılıyordun? teyzen falan varmış dert paylaşacağın ne güzel. onun haricinde o kadar sıkıntılıyken,uykusuzken kim vardı yanında.ailenle mi yaşadın o dönemde. ilaç kullanmadan mı atlattın. birde durağansın sakinsin demek istedim ark ım.uykususzluk ben de var. ben de nişan attığım dönemlerde veya nişanlımla sıkıntı yaşadııım dönemler de sıfır uyuyordm ve öyle işe gidiyorudm. hala da kaldı o bende. şimdi eşimle ilgili bi sıkıntım olsa veya genelde uykuya dalamıyorum. bütün olmsuzluklar gece geliyor bana. bir de burcun ne.

esımı 1 seneyı gectıkten sonra tanıdım
o arada sureklı bırılerı cıkıyordu karsıma ınsanlar tanıstırmaya calısıyolardı ıstemıyodum esımı gordugumde tamam dedım ya bu
keske o arkadaslarımda uye olsaydı buraya bu adam benı fark ettı oda benı arıyor dıyodum o kadar ınanmıstımkı onunda benı begendıgıne
gunlerce ıtıraf.comu takıp ettım belkı yazar dıye (onun haberı ıble yokmus o sıteden)
bıde adını ben kerem dıye hayal etmıtım zaten ben cok hayal kurarım ama ıstedıgım herseyde olmustur hatat bı donem acaba gerı donmesını cokta ıstemedımmı dedım bı o olmadı yanı gerı kalan herseyı hayatımda ıstedıgım gıbı yapabıldım ben
suanda calısıyorum
evlılıgım bıttıgınde dogum ıznındeydım ha buarada benı bes parasız bıraktı gıttı ben sıgara ıcıyorum bır 5 lıra dahı yoktu aılemı cagırdım gelın benı alın dıye oglumun altınlarındada 2 altın almıs ve dogum paramı cekmıs sgk cok ısı oluyordu daha sonra cok gıttım ama bısey cıkmadı sgk'dan :S ıstıfa ettım calısamazdım ben hamur gıbıydım ne yana ceksenız o yana gore skeıl alabılecek konumdaydım
psikolog masrafını aılem karsıladı seansı 150 veeya 250 lıraydı hafta 2 kere gıdıyodum :S teyzem cok ılerı goruslu bırı onu sevıyorudm ve aılesını
o kadar sıkıntılıyken yanımda ıkı teyzem cocukları annem babam abım esı kaynanası amcamlarda vardı ama kısmen da uzaklardı
arkadaslarım vardı o donemde cokta samımı olmayan bıle mahalleden ınsanlarla cok sıkı fıkı arkadaslıklar edındım
bırde hastaneden bı arkadasım vardı
bı gazetede yazıyordu o donem kendısı okursa gorecektır sıdmı program yapıyor bı kanalda 7 kat el yanı o bana hepsınden cok destek oldu benı evıne cagırdı tatıllere goturmeye kalktı benım yuzumden co k yuklu faturalar odedı bılıyorum mahkemelerımde hep yanımda oldu hıc sakınmadan omzunu bana verdı

buarada bende sıkıntılıyken uyuyamıyorum ve yuıyemıyorum cok kılo verdıgım ıcın mıdemde yara var suanda ıyıce tavan durumda dırek morelım bozuksa 10 kılo verebılırım o kafadayım
sen evlendınmı ?
ısannın ıcıne ısledıgı o yaralar varya o yaralar
sımdı en ufak bıseyde vucudum agrıyor kendımı cok halsız ve bıktın hıssedıyorum eskıden eser kaldı bana bunlar
sende evlendınmı sımdı??
benım burcum akrep

canım çok fazla boşanma hikayesi duydum ama geceleri uyurken bile baze aklıma geliyorsun çünkü sen akıl almaz bir haksızlığa uğramışsın
ben bile düşündükçe bazen Allah korusun başıma gelseydi bende gülen gibi sabredebilir miydim diyorum..
canım arkadaşım sen sabredip şükretmişsin bak mükafatınıda verdi Allah..
şimdi mutlu huzurlu bir yuvan var yeniden..
üzme artık kendini düşünmemeye çalış...
sana en büyük kötülük loğusayken terk edilmen olmuş bence bundan dolayı sende derin izler bıraktı..

Allah korusun oyle seyler duusnmemek gerekır bılıyormusun cunku kendıne cekersın ayrılık kelımesı yok hersekılde beraber olacagız demek lazım
ha olan seylere gore degısır bu durum
ama onuda o zaman dusunmek gerek
belkıde yasım kucuktu bılmıyorum ama elbette ızler var bende

buarada ben aılemden aldıgım herseyı yazdım ve calısmaya basladıgımda onalrı odedım onlara
benım babam ınsaat kalfası bı donem ınsaat fırmasıda vardı ama hep calıstı ınsaatta tam o sene bana ıs actıgında oda ust kattakı ısı devrelacaktı(acık acık yazamıyorum anlamaya calsıın) almadı abımlere bıraktı abana acıtıg ıste suanda elaman calısıtırıyor ve babam masraflarımız cogaldı dedı bı gun ınsaata gıtmeye basladı halada gıdıyor yenıdendogdum evlensın oyle ayrılıcam herseyınıde yapıcam dedı kı en cok sız sahıtsınız ellerınden gelenın en ıyısını yaptılar bana tum kendımıze dusen seylerımızı yaptık ben oyle dedı dıye o donemde 100 cc 4 olcek mama konulması gerekırken ben ogluma 3 olcek koyuyorudm
benım aılem elbetet bu tarz ısnanlar degıller senın aılen gıbı cok verıcıler ama ben gurr yaptım ıste o kadar yabancı geldıler bana
buarada babam hala ınsaata calısmaya gıdıyor bız artık gıtme dıyoruz buarada annemde babamda evlendıgımden berı kılo aldılar bende kılo aldım
hıc hamılelık harıcınde 56 kıloları gormus bırı degılım
annem bazen cok sukur bak yuvanı kurdun sakın yanlıs seyler yapma bak bızde cok mutluyuz dıyor
ben elbette baska seyler yapmayacagım

buarada ben hep uzulurdum eskı esımı cok severek ayrıldıgım ıcın kımseyı sevemıcem sanıyordum
yanılmısım hersey bıttıgınde hersey bıtermıs cunku eşimi cok seviyorum

Bende su an aynı sıkıntıları yasıyorum dıyebılırım,bosanmak cozum olsa keske ,pişman olmayacagını bılsem ac davayı hemen kurtul derdım sana,tıpkı kendıme dedıgım gıbı,ama dava acmak bosanmak cozum olmuyor ıste ınsan ondan sonrasını dusunuyor.Keske o protokolu ımzalatmasaydın,sımdı sen o davayı acmadıgında onu denemek ıcın oyle bırsey yaptıgını dusunecek ve bı konuda yuz goz olacaksınız.Ağlıyorum sureklı dıyorsun ,bunu yapma ona ne kadar gucsuz oldugunu hıssettırme,silkelen ve kendıne gel,o korksun bu rahat tavrından,su an o cok emın bence senın ondan bosanmayacagından ,

insanoğulu herşeye alışıyor canım boşanmayı tabiki kimse istemez hele de çocuklu biri için bu kararı vermek hiç de kolay değil ama evliliğinde gelecek görmüyorsan herşey aynı eşim hiç değişmedi sorunlar kaldığı yerden devam edecek diyorsan boşanmak en mantıklısı.şu aşamada kötü hissetmen kafanın karışık olması normal
Allaha sığın hakkında hayırlısını dile canım

başlık sahibi arkadaşım eğer arada aldatma şiddet yoksa bidaha düşün çünkü o nede olsa çocuğunun babası ailesininin etkisinden kurtulması için biraz zaman tanıyın kendinize bide hemen düzelmez bu defa emri vaki gibi olur zamanla düzelir küçük bebeğiğn stresi anlayışsız aileler yuvana neden olmasın elin iyisi olmaz bence

esımı 1 seneyı gectıkten sonra tanıdım
o arada sureklı bırılerı cıkıyordu karsıma ınsanlar tanıstırmaya calısıyolardı ıstemıyodum esımı gordugumde tamam dedım ya bu
keske o arkadaslarımda uye olsaydı buraya bu adam benı fark ettı oda benı arıyor dıyodum o kadar ınanmıstımkı onunda benı begendıgıne
gunlerce ıtıraf.comu takıp ettım belkı yazar dıye (onun haberı ıble yokmus o sıteden)
bıde adını ben kerem dıye hayal etmıtım zaten ben cok hayal kurarım ama ıstedıgım herseyde olmustur hatat bı donem acaba gerı donmesını cokta ıstemedımmı dedım bı o olmadı yanı gerı kalan herseyı hayatımda ıstedıgım gıbı yapabıldım ben
suanda calısıyorum
evlılıgım bıttıgınde dogum ıznındeydım ha buarada benı bes parasız bıraktı gıttı ben sıgara ıcıyorum bır 5 lıra dahı yoktu aılemı cagırdım gelın benı alın dıye oglumun altınlarındada 2 altın almıs ve dogum paramı cekmıs sgk cok ısı oluyordu daha sonra cok gıttım ama bısey cıkmadı sgk'dan :S ıstıfa ettım calısamazdım ben hamur gıbıydım ne yana ceksenız o yana gore skeıl alabılecek konumdaydım
psikolog masrafını aılem karsıladı seansı 150 veeya 250 lıraydı hafta 2 kere gıdıyodum :S teyzem cok ılerı goruslu bırı onu sevıyorudm ve aılesını
o kadar sıkıntılıyken yanımda ıkı teyzem cocukları annem babam abım esı kaynanası amcamlarda vardı ama kısmen da uzaklardı
arkadaslarım vardı o donemde cokta samımı olmayan bıle mahalleden ınsanlarla cok sıkı fıkı arkadaslıklar edındım
bırde hastaneden bı arkadasım vardı
bı gazetede yazıyordu o donem kendısı okursa gorecektır sıdmı program yapıyor bı kanalda 7 kat el yanı o bana hepsınden cok destek oldu benı evıne cagırdı tatıllere goturmeye kalktı benım yuzumden co k yuklu faturalar odedı bılıyorum mahkemelerımde hep yanımda oldu hıc sakınmadan omzunu bana verdı

buarada bende sıkıntılıyken uyuyamıyorum ve yuıyemıyorum cok kılo verdıgım ıcın mıdemde yara var suanda ıyıce tavan durumda dırek morelım bozuksa 10 kılo verebılırım o kafadayım
sen evlendınmı ?
ısannın ıcıne ısledıgı o yaralar varya o yaralar
sımdı en ufak bıseyde vucudum agrıyor kendımı cok halsız ve bıktın hıssedıyorum eskıden eser kaldı bana bunlar
sende evlendınmı sımdı??
benım burcum akrep

evt evlendm ben de ama bilmediğim bi mutsuzluk içindeyim. bazı sbeplerm var elbette başlık açıp yazmıştım geçenlerde. seni çok derinden hissettim, hisleri mi de çok dernden yaşayan biriym,çok ağır geçirmişsin yaraları olur tabi ben ce bunun iyileşmesi de yıllar alır bi kaç yıl en azından. inş. ama inş. çabucak ve kalıntısz atlatrsın.oğlun sen ve eşin hep maa hep gülersinz. insan çok sıkıntı çektkten sonra ufak da olsa başka sıkıntılara eskisi kadar göğüs geremez, gücü kalmamıştr, bu eşinle tartışmıyormusunuz hiç, ya da ayrı düştüğünüz konularda napıyosun. tedavilere devam ediyr musun? ben de bi dönem gitmiştim hala da lazım sanki ama gitmiyorum.

başlık sahibi arkadaşım eğer arada aldatma şiddet yoksa bidaha düşün çünkü o nede olsa çocuğunun babası ailesininin etkisinden kurtulması için biraz zaman tanıyın kendinize bide hemen düzelmez bu defa emri vaki gibi olur zamanla düzelir küçük bebeğiğn stresi anlayışsız aileler yuvana neden olmasın elin iyisi olmaz bence

evt evlendm ben de ama bilmediğim bi mutsuzluk içindeyim. bazı sbeplerm var elbette başlık açıp yazmıştım geçenlerde. seni çok derinden hissettim, hisleri mi de çok dernden yaşayan biriym,çok ağır geçirmişsin yaraları olur tabi ben ce bunun iyileşmesi de yıllar alır bi kaç yıl en azından. inş. ama inş. çabucak ve kalıntısz atlatrsın.oğlun sen ve eşin hep maa hep gülersinz. insan çok sıkıntı çektkten sonra ufak da olsa başka sıkıntılara eskisi kadar göğüs geremez, gücü kalmamıştr, bu eşinle tartışmıyormusunuz hiç, ya da ayrı düştüğünüz konularda napıyosun. tedavilere devam ediyr musun? ben de bi dönem gitmiştim hala da lazım sanki ama gitmiyorum.

bız otekı esımle anlasırdık yanı aynı seylerı severdık aslında
o yengec ben akrepo burcuydum muhtıs uyumlu oldugumuz yazılır cızılır hep burc yorumlarında
ama cıddı sesımızı yukselte yukselte bagrısabılırdık
o benı cok tepelerdı hastanede dogumda bıle bu sekılde davrandı
sımdıkı esımle ıse cok ayrıyız cok sınırlı ve keskın cızgılerı var mesela yuzugunu cıkarıp unutursan oda yuzugunu cıkarabılır , ona sesnı yukseltırsen kusebılır onu aldatırsan sana acıklama yapmadan cekıp gıdebılır
ona yalan soylersen uzun sure kosesınde buz gıbı durabılır esımle tartısmıyoruz yanı hıc sesımızı yukseltıp tartıstıgımız olmuyor bızım genelde ben susar altan alırım
sonrada hıc bısey yokmus gıbı devam ederım uzerınden zaman gecınce konuyu acarım konusurz bazen o hala kendını haklı buluyorsa gulmeye baslarız ben ona senı annen baban vallahı bırbırlerıne kusken yapmıs derım oda guler
o kendını haksız goruyorsa evet sınırlendım vs dıyebılır
3 hafatdır hıc bısey yok ama sımdıye kadar bır kere yanlıs anladım dıye bır kerede yuzugumu evde unuttum dıye bana küstü :27: ben kusen bırı degılım ama onca seyden sonra asla kusmem ne olacagını bılemıyorum 1 saat sonra bıle ıcımde bısey kalsın ıstemem
fıkır ayrılıga dusuyoruz elbette esım benım cama cıkmamı ıstemıyor tek basıma bır yere gıtmemı ıstemıyor gec oldugunda bakkala cıkmamı ıstemıyor ben se daha rahat bırıyım hıc bır zaman gunluk hayatta zaten frapan gıyınen bırı olmamama ragmen esım benı kısıtlar

bende dıkkatlıyım elbette dısarıda buarada esım evıne cok duskun ben ona evde su su bıttı dememe kalmadan o bılır alır getırır oglumuzun ıhtıyaclarını o takıp eder bezını ıslak mendılı fılan
oturup senınle sonuna kadar sohbet edebılır aglayabılırde ama sana kızabılırde bu arada ne oldugunu anlamazsın :6: ıs yerınde cıkolata helva cıktıgı zaman yemeyıp bıze getırır , bende bunun karsısında o anneme gıdelım demeden annesıne gıdelım dıye plan yaparım anneme gıdelım derım guzel yemekler yapmaya calısırım o sınırlendıgı zaman altan alırım ve sınırlı sınırlı konusmam sakın konusurm
bazen aglamıs numarası yaparımc unku onca seyden sonra duygularım koreldı ananem vefat ettı bır damla gozyası dokemedım mesela

esımde bende bırbırımızden hbaersız bısey yapmıyoruz
benım gecmıs deneyımım elbette var ben da planlı davranırım hem kontrol etmek adına hemde pısman olmamak adına ama esım ıyı bı koca boyle dusunuyorum
senın neyın var konuna bakmadım bır bakayım

buarada terapilere devam etmıyorum ama bazen bende gızlı gızlı gıtmek sıtıyorum bılmesını ıstemıyorum cunku bazen esım haftanın 3 aksamı olmuyor bazen 2
o aksamlar berbat bunalıma gırıyorum mutsuz hıssedıyorum esım ıste degılde sankı yokmus gıbı hıssedıyorum

bazen esım ne kadar gulersen gul sankı gozlerın hep aglamaklı gıbı der ben aynaya baktıgımda anlamıyorum hepmı boyleydı
snradanmı boyle oldu bılmıyorum

Allah korusun oyle seyler duusnmemek gerekır bılıyormusun cunku kendıne cekersın ayrılık kelımesı yok hersekılde beraber olacagız demek lazım
ha olan seylere gore degısır bu durum
ama onuda o zaman dusunmek gerek
belkıde yasım kucuktu bılmıyorum ama elbette ızler var bende

buarada ben aılemden aldıgım herseyı yazdım ve calısmaya basladıgımda onalrı odedım onlara
benım babam ınsaat kalfası bı donem ınsaat fırmasıda vardı ama hep calıstı ınsaatta tam o sene bana ıs actıgında oda ust kattakı ısı devrelacaktı(acık acık yazamıyorum anlamaya calsıın) almadı abımlere bıraktı abana acıtıg ıste suanda elaman calısıtırıyor ve babam masraflarımız cogaldı dedı bı gun ınsaata gıtmeye basladı halada gıdıyor yenıdendogdum evlensın oyle ayrılıcam herseyınıde yapıcam dedı kı en cok sız sahıtsınız ellerınden gelenın en ıyısını yaptılar bana tum kendımıze dusen seylerımızı yaptık ben oyle dedı dıye o donemde 100 cc 4 olcek mama konulması gerekırken ben ogluma 3 olcek koyuyorudm
benım aılem elbetet bu tarz ısnanlar degıller senın aılen gıbı cok verıcıler ama ben gurr yaptım ıste o kadar yabancı geldıler bana
buarada babam hala ınsaata calısmaya gıdıyor bız artık gıtme dıyoruz buarada annemde babamda evlendıgımden berı kılo aldılar bende kılo aldım
hıc hamılelık harıcınde 56 kıloları gormus bırı degılım
annem bazen cok sukur bak yuvanı kurdun sakın yanlıs seyler yapma bak bızde cok mutluyuz dıyor
ben elbette baska seyler yapmayacagım

buarada ben hep uzulurdum eskı esımı cok severek ayrıldıgım ıcın kımseyı sevemıcem sanıyordum
yanılmısım hersey bıttıgınde hersey bıtermıs cunku eşimi cok seviyorum
yenidendoğdum yaşadıklarını üzülerek okudum.resmen gözleirim doldu.okadar zor şeyler yaşamassın ki.
ayrıca eski eşini de insan olarak görmüyorum.
inşallah bundan sonra eşinle ve oğlunla hep mutlu mesut olursun.

Son düzenleme:
bız otekı esımle anlasırdık yanı aynı seylerı severdık aslında
o yengec ben akrepo burcuydum muhtıs uyumlu oldugumuz yazılır cızılır hep burc yorumlarında
ama cıddı sesımızı yukselte yukselte bagrısabılırdık
o benı cok tepelerdı hastanede dogumda bıle bu sekılde davrandı
sımdıkı esımle ıse cok ayrıyız cok sınırlı ve keskın cızgılerı var mesela yuzugunu cıkarıp unutursan oda yuzugunu cıkarabılır , ona sesnı yukseltırsen kusebılır onu aldatırsan sana acıklama yapmadan cekıp gıdebılır
ona yalan soylersen uzun sure kosesınde buz gıbı durabılır esımle tartısmıyoruz yanı hıc sesımızı yukseltıp tartıstıgımız olmuyor bızım genelde ben susar altan alırım
sonrada hıc bısey yokmus gıbı devam ederım uzerınden zaman gecınce konuyu acarım konusurz bazen o hala kendını haklı buluyorsa gulmeye baslarız ben ona senı annen baban vallahı bırbırlerıne kusken yapmıs derım oda guler
o kendını haksız goruyorsa evet sınırlendım vs dıyebılır
3 hafatdır hıc bısey yok ama sımdıye kadar bır kere yanlıs anladım dıye bır kerede yuzugumu evde unuttum dıye bana küstü :27: ben kusen bırı degılım ama onca seyden sonra asla kusmem ne olacagını bılemıyorum 1 saat sonra bıle ıcımde bısey kalsın ıstemem
fıkır ayrılıga dusuyoruz elbette esım benım cama cıkmamı ıstemıyor tek basıma bır yere gıtmemı ıstemıyor gec oldugunda bakkala cıkmamı ıstemıyor ben se daha rahat bırıyım hıc bır zaman gunluk hayatta zaten frapan gıyınen bırı olmamama ragmen esım benı kısıtlar

bende dıkkatlıyım elbette dısarıda buarada esım evıne cok duskun ben ona evde su su bıttı dememe kalmadan o bılır alır getırır oglumuzun ıhtıyaclarını o takıp eder bezını ıslak mendılı fılan
oturup senınle sonuna kadar sohbet edebılır aglayabılırde ama sana kızabılırde bu arada ne oldugunu anlamazsın :6: ıs yerınde cıkolata helva cıktıgı zaman yemeyıp bıze getırır , bende bunun karsısında o anneme gıdelım demeden annesıne gıdelım dıye plan yaparım anneme gıdelım derım guzel yemekler yapmaya calısırım o sınırlendıgı zaman altan alırım ve sınırlı sınırlı konusmam sakın konusurm
bazen aglamıs numarası yaparımc unku onca seyden sonra duygularım koreldı ananem vefat ettı bır damla gozyası dokemedım mesela

esımde bende bırbırımızden hbaersız bısey yapmıyoruz
benım gecmıs deneyımım elbette var ben da planlı davranırım hem kontrol etmek adına hemde pısman olmamak adına ama esım ıyı bı koca boyle dusunuyorum
senın neyın var konuna bakmadım bır bakayım

buarada terapilere devam etmıyorum ama bazen bende gızlı gızlı gıtmek sıtıyorum bılmesını ıstemıyorum cunku bazen esım haftanın 3 aksamı olmuyor bazen 2
o aksamlar berbat bunalıma gırıyorum mutsuz hıssedıyorum esım ıste degılde sankı yokmus gıbı hıssedıyorum

bazen esım ne kadar gulersen gul sankı gozlerın hep aglamaklı gıbı der ben aynaya baktıgımda anlamıyorum hepmı boyleydı
snradanmı boyle oldu bılmıyorum

vay be sükunetli bi evlilik için özverilisin ve özenlisin çok . sınırlı kavga vs modundasın alttan almayı öğrenmişsin mesela. yani aşmış gibisn bazı şeyleri. bence de devam e tmeye çalış terapilerine. ağlamaklı bakma ark ım,o sana jest yapınca kıymetini biliyorsun. onun burcu ne. çok bunaltmıyorum değil mi seni.

vay be sükunetli bi evlilik için özverilisin ve özenlisin çok . sınırlı kavga vs modundasın alttan almayı öğrenmişsin mesela. yani aşmış gibisn bazı şeyleri. bence de devam e tmeye çalış terapilerine. ağlamaklı bakma ark ım,o sana jest yapınca kıymetini biliyorsun. onun burcu ne. çok bunaltmıyorum değil mi seni.

jhayır canım bunaltmıyorsun elbette buarada ben senın konunu okudum ancak bugun ısı cok saysakladım bastan sagma seyler yazmak ıstemedım ama sana yazacaklarım var
buarada esım balık burcu ben akrep oglum kova
ben evde kralıce arıyım paylasılamayan kadın :)

tekrar..........

Son düzenleyen: Moderatör:
buarada dıger yorumunm gonderılırken sımdı kı cevabı baska bı sayfadan actım benım esım kendı oturdugu cevreyı bıraktı benım cevreme geldı cunku cocugumu annem bakıyor 2.5 yasını yenı gectı dıye onun oturdugu yer merkezı burası kendı halınde duzenlıbı yer 45 dk fılan mesafe var annelerıyle dıyım sımdı ev almayı dusunuyoruz yıne buradan bakıyoruz bılıyorum cok memnun degıl ama bununla sende esını uzmesen yarın daha detaylı yazıcam ben sana

tamam bekliyorum yazmanı, bir de benzetmek gibi olmasın ama benm ayrıldııım nişanlım da balıktı. çok ama çoooooooooook alıngandı. nişanlıyken de bi buluşmamızda ben evde yüzüğü unuttum die masaya oturuken yüzüğünü masa altında çıkarttı çaktrmadan güya. çok moralim bozuldu ve o dönmde ben çok kırgndm. ve onda hep şu vardı beni kırsa ve ben şikayet etsem ya da ben ona küssem o da daha da kırılırdı çok alınırdı hiç küsmeye hakkım yoktu, mücadele etmezdi beni düzeltmek için. ve onu tam da sevemediğim için bu ve benzeri başka başk a konulardan ayrılmıştım ondan. tolere edecek bi yönü yoktu bu ekskkliklerini. yani aslında balık olmasnı paylaştım sadece senle. allah bir yastıkta huzurla kocatsn sizi inş.

benmde sorunlarım var bır bucuk yıllık evlıyım ve basından beri ii gıtmeyen bi evliliğim var şu an eşimle aynı evdeyim fakat bı gun iisek bi gün kötüyüz 11 aralık da mahkememiz var bosanmk ıcın acmıstım ama cok kararsızım gercekten bosanmak ıstıyomuyum bunu bılmıorum moralim cok bozuk hiç anlasamıoruz

tekrar evlendiğin güne geri dönsen ama şu anki duygularını hissetsen yine de onunla evlenir miydin? cevabın evetse evliliğini kurtarma çalış , hayır kesinlikle evlenmezdim diyorsan hemen başlat işlemleri.

Back
X