bız otekı esımle anlasırdık yanı aynı seylerı severdık aslında
o yengec ben akrepo burcuydum muhtıs uyumlu oldugumuz yazılır cızılır hep burc yorumlarında
ama cıddı sesımızı yukselte yukselte bagrısabılırdık
o benı cok tepelerdı hastanede dogumda bıle bu sekılde davrandı
sımdıkı esımle ıse cok ayrıyız cok sınırlı ve keskın cızgılerı var mesela yuzugunu cıkarıp unutursan oda yuzugunu cıkarabılır , ona sesnı yukseltırsen kusebılır onu aldatırsan sana acıklama yapmadan cekıp gıdebılır
ona yalan soylersen uzun sure kosesınde buz gıbı durabılır esımle tartısmıyoruz yanı hıc sesımızı yukseltıp tartıstıgımız olmuyor bızım genelde ben susar altan alırım
sonrada hıc bısey yokmus gıbı devam ederım uzerınden zaman gecınce konuyu acarım konusurz bazen o hala kendını haklı buluyorsa gulmeye baslarız ben ona senı annen baban vallahı bırbırlerıne kusken yapmıs derım oda guler
o kendını haksız goruyorsa evet sınırlendım vs dıyebılır
3 hafatdır hıc bısey yok ama sımdıye kadar bır kere yanlıs anladım dıye bır kerede yuzugumu evde unuttum dıye bana küstü

ben kusen bırı degılım ama onca seyden sonra asla kusmem ne olacagını bılemıyorum 1 saat sonra bıle ıcımde bısey kalsın ıstemem
fıkır ayrılıga dusuyoruz elbette esım benım cama cıkmamı ıstemıyor tek basıma bır yere gıtmemı ıstemıyor gec oldugunda bakkala cıkmamı ıstemıyor ben se daha rahat bırıyım hıc bır zaman gunluk hayatta zaten frapan gıyınen bırı olmamama ragmen esım benı kısıtlar
bende dıkkatlıyım elbette dısarıda buarada esım evıne cok duskun ben ona evde su su bıttı dememe kalmadan o bılır alır getırır oglumuzun ıhtıyaclarını o takıp eder bezını ıslak mendılı fılan
oturup senınle sonuna kadar sohbet edebılır aglayabılırde ama sana kızabılırde bu arada ne oldugunu anlamazsın

ıs yerınde cıkolata helva cıktıgı zaman yemeyıp bıze getırır , bende bunun karsısında o anneme gıdelım demeden annesıne gıdelım dıye plan yaparım anneme gıdelım derım guzel yemekler yapmaya calısırım o sınırlendıgı zaman altan alırım ve sınırlı sınırlı konusmam sakın konusurm
bazen aglamıs numarası yaparımc unku onca seyden sonra duygularım koreldı ananem vefat ettı bır damla gozyası dokemedım mesela
esımde bende bırbırımızden hbaersız bısey yapmıyoruz
benım gecmıs deneyımım elbette var ben da planlı davranırım hem kontrol etmek adına hemde pısman olmamak adına ama esım ıyı bı koca boyle dusunuyorum
senın neyın var konuna bakmadım bır bakayım
buarada terapilere devam etmıyorum ama bazen bende gızlı gızlı gıtmek sıtıyorum bılmesını ıstemıyorum cunku bazen esım haftanın 3 aksamı olmuyor bazen 2
o aksamlar berbat bunalıma gırıyorum mutsuz hıssedıyorum esım ıste degılde sankı yokmus gıbı hıssedıyorum
bazen esım ne kadar gulersen gul sankı gozlerın hep aglamaklı gıbı der ben aynaya baktıgımda anlamıyorum hepmı boyleydı
snradanmı boyle oldu bılmıyorum