Cok haklısınBöyle karısının taaa babasının malına kadar karışan ama karısına harcamaya gelınce cebinde akrep olan akıllı geçinmeye çalışan erkekler çok sinir bozucu . Hani sinirden gülersin ya öyle bişey komik değil yani dur
Satmayın altınınızı . Bu herıfı de boşayın . Yıllarca nasıl katlandınız ailenizle çocuklarınızı falan görüştürmemiş sırf abınız oturuyor baba evınde die . Adam ölmediği sürece kimse malı üzerine konuşmamalı taaaa damada hele hiç laf düşmez .Cok haklısın
Boşanmam gerektiğini biliyorum..ama yapamıyorum...her konuda deli cesareti olan ben bu konuda kitleniyorum..Satmayın altınınızı . Bu herıfı de boşayın . Yıllarca nasıl katlandınız ailenizle çocuklarınızı falan görüştürmemiş sırf abınız oturuyor baba evınde die . Adam ölmediği sürece kimse malı üzerine konuşmamalı taaaa damada hele hiç laf düşmez .
Yılların alışkanlığı kırın zincirlerinizi yasınız geçmeden yeniden tutunun hayata sil baştan . Yoksa içinizi çürütecek daha da çıkmazda hissetmenize neden olacak seneler gectıkce bu herifBoşanmam gerektiğini biliyorum..ama yapamıyorum...her konuda deli cesareti olan ben bu konuda kitleniyorum..
Zaten içim çürüdü.hiçbirseye hevesim kalmadı.Yılların alışkanlığı kırın zincirlerinizi yasınız geçmeden yeniden tutunun hayata sil baştan . Yoksa içinizi çürütecek daha da çıkmazda hissetmenize neden olacak seneler gectıkce bu herif
Meslegınız var mı ? Boşansanız aileniz arkanızda durur mu çocuklar kaç yasındalar?Zaten içim çürüdü.hiçbirseye hevesim kalmadı.
Ailem arkamda. Önlisans Ilahiyat mezunuyum ,kpss ye girecegim bu yıl.stilist ve modelistlik bilgim var.birkaç yıldır cocuk elbiseleri tasarlayip satiyorum.ciddi parar kazanmıyorum.ama kendi harclığımı cıkarıyorum.en küçüğüm 12 yaşindaMeslegınız var mı ? Boşansanız aileniz arkanızda durur mu çocuklar kaç yasındalar?
Çocuklarda büyümüş yani hani kim bakacak nasıl çalışırım die düşünmeyeceksınız ailenizde arkanızdaymısAilem arkamda. Önlisans Ilahiyat mezunuyum ,kpss ye girecegim bu yıl.stilist ve modelistlik bilgim var.birkaç yıldır cocuk elbiseleri tasarlayip satiyorum.ciddi parar kazanmıyorum.ama kendi harclığımı cıkarıyorum.en küçüğüm 12 yaşinda
Çocuklarda büyümüş yani hani kim bakacak nasıl çalışırım die düşünmeyeceksınız ailenizde arkanızdaymıs
Sizin sadece kendınıze kurtar kendını demeye ihtiyacınız var . Kurtarın kendınızı
Bence değmez böyle umursamaz bir adam için ama eğer cevrenizde tanıdığınız psikoloji ogrencisi var ise klinik psikoloji master eğitimi alanlar belli bir seans boyunca danışan görmek zorundalar. Ücretsiz veya makul bir ücretle yapıyorlar, staj mantığı. Belki yardımı dokunur. Su online danışmanlık sitelerinden de bakabilirsiniz, oralardaki terapistler de daha makul ücretlerle çalışıyorlar. Faydası olur mu, verim alabilir misiniz veya eşiniz iştirak eder mi onları bilemiyorum tabi.Bedava birini bul gidelim diyor..gelir diye düsünüyorum
Terapistin kocanizi tek oturumda degisticenimi düsünüyorsunuzHaklısınız..Neden saçma geliyor
Boşanmak neden bu kadar korkutucu geliyor?Terapi sizin 17 yılda yapamadığınızı nasıl başarsınki,bazı gerçekleride kabul etmek gerekiyor her evlilik yürümek zorunda değil,hep söylüyorum evlilik kurtarılan birşey değil sürdürülen birşeydir,ben de boşandım çocuğumun umurunda bile olmadı yani neden olsunki,onunla alakalı ne varki?ben eşimle anlaşamadım birbirimizi sevmiyoruz ayrıldık şimdi bunun çocuğa etkisi ne,biz onu hala seviyoruz hala yan yana gezdiriyoruz hala anneyiz hala babayız çocuğun hayatında değişen onu sarsacak en ufak zerre kadar bir değişim olmadı,kriz yönetimi bilmeyenler yakıp yıkıp döküp kendi rahatı için geri kalan herkesi görmezden gelenler eşlerine olan hınçlarını hırslarını çocuklarından çıkartanlar kalkıp diyorki boşanma çocukları çok etkiliyor,öyle birşey yok çocuğu mahfeden anne ile babanın tutumu,yaşınız genç yeniden başlamak için geç değil henüz mutsuzsanız ayrılın.17 yıldır evliyim.içinden çıkılmaz sorunlarla mücadele ediyorum..daha önce evliliğimle ilgili bir başlık daha açmıştım..herkes boşan yazmıştı..ben bugüne kadar hep düzeltmek icin çabaladım ama olmuyor..hersey dahada kötüye gidiyor...terapi icin ikna edemiyorum eşimi.daha doğrusu para vermek istemiyor.bedava biryer varsa onu da ben bilmiyorum..sizce faydası olur mu???çünkü artık çok yorgunum..herseyi denedim bir bu kaldı ,onuda yapmadım dememek icin son çare kolumdaki bilezigimi bozdurup bir terapist bulup o ne derse ona uyacağım.boşanmak cok korkutuyor beni..kendi adıma çocuklarım adına cok endişeleniyorum...onlar adına yanlış bir karar almaktan korkuyorum..ve daha bir sürü sey..
Cünkü sizi sindirmis özgüveninizi zedelemis onsuz ölürsünüzü beyninize islemis kisaca cantada keklik sendromuZaten içim çürüdü.hiçbirseye hevesim kalmadı.
Evi alsa yarısına ortak olacaksınız,onun hesabını yapıyor .Bi taraftan da babanızdan kalana göz dikmiş.Karaktersiz.İnanın anlatmaya bile takatim yok.o kadar yoruldum...hangi birini anlatsamki..yılların birikmisliği aramızdaki sevgi saygı iyiliğe dair herseyi bitirdi...ailemle yıllardır görüşmüyor...abimi birkaç yıl dairelerinden birinde oturttukları için bize haksızlık yaptıklarını söylüyor..tabi hakaretler küfürler asagılamalar hat safhada..benimde onlarla görüşmemi istemiyor..kendi ailesinden kimseylede benive çocuklarımı görüstürmüyor..maddi bir talepte bulundugumda babandan hakkini istemiyorsan benden de birsey talep etme diyor...bir evimiz olsun istiyorum..senin evin var zaten baban ölünce kalacak diyor..imkani oldugu halde ev almaktan kacıyor ..bunlar sorunlarımizın ana sebebi diyebilirim...ve bu sorunlar hayatımıza hergün yeni bir sorun eklenmesine sebep oluyor..
Oldurulmekten mi korkuyorsunuz, diger basliginiza baktimda o adamdan gelecek tek kotuluk bu olabilir zira yapacagi baska kotuluk kalmamis.17 yıldır evliyim.içinden çıkılmaz sorunlarla mücadele ediyorum..daha önce evliliğimle ilgili bir başlık daha açmıştım..herkes boşan yazmıştı..ben bugüne kadar hep düzeltmek icin çabaladım ama olmuyor..hersey dahada kötüye gidiyor...terapi icin ikna edemiyorum eşimi.daha doğrusu para vermek istemiyor.bedava biryer varsa onu da ben bilmiyorum..sizce faydası olur mu???çünkü artık çok yorgunum..herseyi denedim bir bu kaldı ,onuda yapmadım dememek icin son çare kolumdaki bilezigimi bozdurup bir terapist bulup o ne derse ona uyacağım.boşanmak cok korkutuyor beni..kendi adıma çocuklarım adına cok endişeleniyorum...onlar adına yanlış bir karar almaktan korkuyorum..ve daha bir sürü sey..
Öyle bir korkum olmadı...ona sorsanız o da boşanmak istiyor.çünkü ben dünyanın en ise yaramaz kadınıyım..babamdan hakkımı alamadığım için..herkesin babası destek olurken ben sadece enayi gibi onların kapısının iti olmayı istiyorum..cocuklar dedesinin dayısınin yaninda rezil olur diye onlar hatırına bana katlanıyor..Oldurulmekten mi korkuyorsunuz, diger basliginiza baktimda o adamdan gelecek tek kotuluk bu olabilir zira yapacagi baska kotuluk kalmamis.
Çok sıraladım çok şartlar koştum..tartıştığımız bir akşam yarın gidiyoruz bu iş bitiyor dedi..tamam dedim...mahkemeye götürdü,sen açacaksın anlaşmalı olacak diye ısrar etti..imzalarimizi attık..ama evden gitmedi...bir sekilde ikna etti ve duruşmaya gitmedik boşanmadık...siz hakediyorsunuz diyorsunuz belki ama cok fazla psikolojik baskıya maruz kalmanın etkisinden sıyrılamıyorum sanırım..Sizin bir esiniz yok ki. Adam sevgi ,huzur ,guven hicbirini vermemis size. Sizi de es olarak gormemis , malina ortak etmek istememis.
Gecen bir psikolog dinledim. Esiniz varliginiza deger vermiyorsa, yoklugunuzu gosterin diyordu.
Sizi hep el altinda gormus demek ki.
Madem aileniz arkanizda ve cocuklarin yasi buyuk. Ustelik siz de gencsiniz.Yerinizde olsam, su su diye siralardim sartlarimi, yapmiyorsan, yolun acik olsun.
Hic esinize bosanmak istediginizden bahsettiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?