Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba konu sahibi. aynı durumları ablam da yaşadı 10 yıllık bi evliliği vardı kocası cidden işe yaramaz biriydi. ablamı sürekli manupile ederdi. alkolikti bir de. ablamın stressten sürekli başı ağrırdı. ağrı kesici üstüne ağrı kesici. düzelecek diye diye 10 yıl geçti. bikaç defa boşanma davası açtı ama ikna ettiler vazgeçti. en son olan boşanma davasında da aslında adam boşanmayalım deyip ağlasa ablam yine vazgeçecekti. neyseki adam mahkemeye sarhoş geldi. hakim tek celsede boşadı. ablam iş buldu. bikaç ayda kendine geldi ne baş ağrısı kaldı ne bi şey. 3 4 yıl sonra başka biriyle tanıştı bi süre sonra evlendiler. dünya tatlısı bir evlatları da oldu. ablamın da sizin gibi cesareti yoktu. yapamam babaevine nasıl döneyim nasıl olur diyordu ama bi şekilde oldu. aileniz de arkanızda yaşınız daha genç 20 yılınızı heba etmişsiniz. daha fazla zaman kaybetmeyin. inanın her şey yoluna girer. zamanla çürüdü dediğiniz içiniz yeniden çiçek açar. hemen davayı açın. nafaka mı tazminat mı onu da isteyin. yıpransın o da. bu süreçte dışarıya kulaklarınızı dışarıya kapatın. kaç yıllık yuvanı yıkma diyecekler muhtemelen. ama ortada bi yuva olmadığını en iyi siz biliyorsunuz. hala aileniz hayattayken elinizden tutan birileri varken kurtarın kendinizi. güzel haberlerinizi bekliyorum.Boşanma konusunda mevzu paraya gelince benden sonra evleneceğin adamla ye diye sana para mı vereceğim diyor....lanet olsun parası bir kuruşunu bile istemiyorum diyorum.ama sonra hırs yapıyorum.20 yılımı verdim ona şimdi bir pacavra gibi kenara atılmak zoruma gidiyor...yemedim giymedim gezmedim herseyden kıstım karşılığı bu olmamaliydı diyorum
Çok tesekkür ederim ..uzun uzun yazmışsınız Allah razı olsun...yılların yorgunluğu üstüne birde bu sürecin devamında baba evine dönmenin ağırlığı ve etrafın sözleri ,çocuklarımın ne hissedecegi ve tepkileri bunların altından nasıl kalkarım bu yorgunlukla ,,bunun gibi bir sürü sey korkutuyor istemerhaba konu sahibi. aynı durumları ablam da yaşadı 10 yıllık bi evliliği vardı kocası cidden işe yaramaz biriydi. ablamı sürekli manupile ederdi. alkolikti bir de. ablamın stressten sürekli başı ağrırdı. ağrı kesici üstüne ağrı kesici. düzelecek diye diye 10 yıl geçti. bikaç defa boşanma davası açtı ama ikna ettiler vazgeçti. en son olan boşanma davasında da aslında adam boşanmayalım deyip ağlasa ablam yine vazgeçecekti. neyseki adam mahkemeye sarhoş geldi. hakim tek celsede boşadı. ablam iş buldu. bikaç ayda kendine geldi ne baş ağrısı kaldı ne bi şey. 3 4 yıl sonra başka biriyle tanıştı bi süre sonra evlendiler. dünya tatlısı bir evlatları da oldu. ablamın da sizin gibi cesareti yoktu. yapamam babaevine nasıl döneyim nasıl olur diyordu ama bi şekilde oldu. aileniz de arkanızda yaşınız daha genç 20 yılınızı heba etmişsiniz. daha fazla zaman kaybetmeyin. inanın her şey yoluna girer. zamanla çürüdü dediğiniz içiniz yeniden çiçek açar. hemen davayı açın. nafaka mı tazminat mı onu da isteyin. yıpransın o da. bu süreçte dışarıya kulaklarınızı dışarıya kapatın. kaç yıllık yuvanı yıkma diyecekler muhtemelen. ama ortada bi yuva olmadığını en iyi siz biliyorsunuz. hala aileniz hayattayken elinizden tutan birileri varken kurtarın kendinizi. güzel haberlerinizi bekliyorum.![]()
evet haklısınız bunların gözünüzü korkutması çok normal ama geçici bi süreç. hala gençken bunu yapmanız daha kolay olacak. yeni hayatınıza zamanla adapte olacaksınız. bu adam sizi çok fena sindirmiş, özgüveninizi yerle bir etmiş. işe yaramaz hissediyorsunuz. ama işe yaramaz olan o. iş hayatına da girseniz, biraz para kazansanız kendiniz için harcasanız inanın o zaman daha iyi hissedeceksiniz. kabul ediyorum insanlar konuşacak. aldatmamış dövmemiş niye boşanıyosun rahat battı diyecekler. ama siz onları dinlemeyin. kendinizi düşünmek zorundasınız. Allah size bu canı emanet etti ve siz bu cana iyi bakmak zorundasınız. kendinize daha fazla haksızlık etmeyin lütfen.Çok tesekkür ederim ..uzun uzun yazmışsınız Allah razı olsun...yılların yorgunluğu üstüne birde bu sürecin devamında baba evine dönmenin ağırlığı ve etrafın sözleri ,çocuklarımın ne hissedecegi ve tepkileri bunların altından nasıl kalkarım bu yorgunlukla ,,bunun gibi bir sürü sey korkutuyor iste
Cok sağolunevet haklısınız bunların gözünüzü korkutması çok normal ama geçici bi süreç. hala gençken bunu yapmanız daha kolay olacak. yeni hayatınıza zamanla adapte olacaksınız. bu adam sizi çok fena sindirmiş, özgüveninizi yerle bir etmiş. işe yaramaz hissediyorsunuz. ama işe yaramaz olan o. iş hayatına da girseniz, biraz para kazansanız kendiniz için harcasanız inanın o zaman daha iyi hissedeceksiniz. kabul ediyorum insanlar konuşacak. aldatmamış dövmemiş niye boşanıyosun rahat battı diyecekler. ama siz onları dinlemeyin. kendinizi düşünmek zorundasınız. Allah size bu canı emanet etti ve siz bu cana iyi bakmak zorundasınız. kendinize daha fazla haksızlık etmeyin lütfen.
E devlette "Aile bakanlığı, Aile Danışmanlığı Başvurusu" var ücretsiz danışmanlık veriliyor, başvurudan ne kadar sonra dönüş alınıyor o konuda bilgim yok.bedava biryer varsa onu da ben bilmiyorum
Kocası değişmese bile bu konuda nasıl bir yol alması gerektiğine ve bu süreci nasıl kolay atlatabileceğine dair yardım alabilir.Terapistin kocanizi tek oturumda degisticenimi düsünüyorsunuz
Siz hakediyorsunuz demeyecegim ama kendinize yazik ediyorsunuz.Çok sıraladım çok şartlar koştum..tartıştığımız bir akşam yarın gidiyoruz bu iş bitiyor dedi..tamam dedim...mahkemeye götürdü,sen açacaksın anlaşmalı olacak diye ısrar etti..imzalarimizi attık..ama evden gitmedi...bir sekilde ikna etti ve duruşmaya gitmedik boşanmadık...siz hakediyorsunuz diyorsunuz belki ama cok fazla psikolojik baskıya maruz kalmanın etkisinden sıyrılamıyorum sanırım..
Bedava birini bul gidelim diyor..gelir diye düsünüyorum
Amin sagolunbelediyelerim böyle bi uyugulaması var, kendi yaşadığınız yerin belediyesine sorun.
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.
Evet kendime cok yazık ettim.inşallah bundan sonra hersey çok farklı olacakSiz hakediyorsunuz demeyecegim ama kendinize yazik ediyorsunuz.
Insan gecmis yillarina da uzulur haklisiniz ama cok gencsiniz, geleceginize daha cok uzulun.
Aileniz size destek , siz de kendinizden emin olun
Birakin bu adami kendi haline.
Evlilik ,huzur yoksa anlami yok. Siz cabaliyorsunuz ama karsiligi yok. Esinizde caba olsa, erteleyin derdim.size hicbir sey kiyamiyor.
Biliyorum..kendim gittim önce.acaba hata bende mi diye düsünerek...2.seansta kadın acıdı bana ,siz böyle bir adama rağmen çok sey basarmişsınız..size 3.randevu vermiyorum ihtiyacınız yok dedi...neden bunca yıl katlandıniz dedi.bazı psikolojik durumlardan süphelenerek,çift terapisine gidin derim ama öncelikle esinizin psikiyatriste gitmesi gerektigini ve ilaç kullanması gerektigini düsünuyorum yoksa terapi hicbir ise yaramaz dedi..ama eşimi psikiyatriyede ikna edemedim..neymis siciline işlenirmiş ..belediyelerim böyle bi uyugulaması var, kendi yaşadığınız yerin belediyesine sorun.
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.
Belediyelerin psikolojik destek birimleri oluyor. Araştırabilirsiniz. Sorununuz nedir bilemiyorum ama bence de herşeyi denemek lazım eğer ana bir kötü problem yoksa..17 yıldır evliyim.içinden çıkılmaz sorunlarla mücadele ediyorum..daha önce evliliğimle ilgili bir başlık daha açmıştım..herkes boşan yazmıştı..ben bugüne kadar hep düzeltmek icin çabaladım ama olmuyor..hersey dahada kötüye gidiyor...terapi icin ikna edemiyorum eşimi.daha doğrusu para vermek istemiyor.bedava biryer varsa onu da ben bilmiyorum..sizce faydası olur mu???çünkü artık çok yorgunum..herseyi denedim bir bu kaldı ,onuda yapmadım dememek icin son çare kolumdaki bilezigimi bozdurup bir terapist bulup o ne derse ona uyacağım.boşanmak cok korkutuyor beni..kendi adıma çocuklarım adına cok endişeleniyorum...onlar adına yanlış bir karar almaktan korkuyorum..ve daha bir sürü sey..
Yahu siz icinize nasil sindiriyorsunuz ebeveynlerinizin malina goz diken adamla yanyana durmayi? Yapmayın lütfen, hayatinizdaki kisi bir erkek degil kan emici bir suluk, hickimse bu muameleyi haketmiyor.Öyle bir korkum olmadı...ona sorsanız o da boşanmak istiyor.çünkü ben dünyanın en ise yaramaz kadınıyım..babamdan hakkımı alamadığım için..herkesin babası destek olurken ben sadece enayi gibi onların kapısının iti olmayı istiyorum..cocuklar dedesinin dayısınin yaninda rezil olur diye onlar hatırına bana katlanıyor..
Güzel ablacım hayatta hiçbir şey tek taraflı olmaz.Sen kolundaki bileziği bozdurmayı düşünürken eşin para vermesi var diye oturduğu yerde oturuyorsa bu iş bitmiş demektir.Boşanmak dünyanın sonu değil,onu sana böyle gösteren şey kendi korkuların.Terapiye gideceksen kendin için git bence,ruhsal ve zihinsel olarak zor bir dönemden geçiyor gibi görünüyorsun.Bu sana boşanma cesaretini kazanman için yardımcı olabilir,kararını kendinden daha emin olarak verirsin.Allah yardımcın olsun.17 yıldır evliyim.içinden çıkılmaz sorunlarla mücadele ediyorum..daha önce evliliğimle ilgili bir başlık daha açmıştım..herkes boşan yazmıştı..ben bugüne kadar hep düzeltmek icin çabaladım ama olmuyor..hersey dahada kötüye gidiyor...terapi icin ikna edemiyorum eşimi.daha doğrusu para vermek istemiyor.bedava biryer varsa onu da ben bilmiyorum..sizce faydası olur mu???çünkü artık çok yorgunum..herseyi denedim bir bu kaldı ,onuda yapmadım dememek icin son çare kolumdaki bilezigimi bozdurup bir terapist bulup o ne derse ona uyacağım.boşanmak cok korkutuyor beni..kendi adıma çocuklarım adına cok endişeleniyorum...onlar adına yanlış bir karar almaktan korkuyorum..ve daha bir sürü sey..
hangi ilcedeyseniz oranin sosyal hizmet merkezine gidin, oradaki psikilogdan aile terapisi almak icin dilekçe yazinterapi icin ikna edemiyorum eşimi.daha doğrusu para vermek istemiyor.bedava biryer varsa onu da ben bilmiyorum..
çalışıyor musunuz?İşte ona cesaretim yok...sonrasında yaşanabilecek seyleri kaldıracak gücüde bulamıyorum kendimde