sorsan deger vermiyor sun desen.kabul etmez.kendini mükemmel zannediyor bunları yapip neymis dövmemiş aldatmamış işe gitmismis gittigi isi de çocuk oyuncagina çevirdi.herseyden sıkılıyor durup dururken hayvan ve baba aski var.babası hayvancilik yapıyor ama o yapsa babasi kadar sahip cikamaz malına babası da binu firsata cevirip cebini doldurma peşinde.haram zikkim. Olsun.son cektigi kredi tuz biber ektieşiniz size değer vermiyor bu kimi için boşanma sebebidir kimi için değil. şiddete maruz kalıpta boşanmayan kadınlar var. herkesin doğrusu kendisine. bana göre bu bi boşanma sebebi olabilir
evet sebepleri tam isimlendirmeye çalışıyorumBoşanmak için illa bir nedenemi ihtiyacınız var?
değilim insanlarin lafina göre de davranmiyorum.ille kaynanam dahil dövmeyen aldatmayan erkegi erkek zanneden cahil zihniyet var ya.onlara gore neden bosancanBoşanmak için en büyük neden sevgi olmaması ve o evlilikte mutsuz olmanızdır .
Siz mutlu musunuz ? O önemli
calisirken kendim üstesinden geliyordum.ama analik iznindeyim.Eve tüm gün uğramayan,ihtiyacın olduğu halde eve para ve yiyecek bırakmayan adamı neden daha önce boşamadınız ki?
Yok anlatamadım ben.değilim insanlarin lafina göre de davranmiyorum.ille kaynanam dahil dövmeyen aldatmayan erkegi erkek zanneden cahil zihniyet var ya.onlara gore neden bosancan
calisirken kendim üstesinden geliyordum.ama analik iznindeyim.
annelik yaşım geçiyor zaman aleyhime isliyor ayrica doydum kocaya kizimla hayat kurarım. Soğudum erkeklerden.neden çocuk?
ona göre öyle değilmiş.guvenmiyorum ona zatenYok anlatamadım ben.
Siz çalışsanız da çalışmasanız da sizin ihtiyaçlarınızla eşiniz ilgilenmeli öyle değil mi?
Sen mutlu değilsen kimseyi umursama illa Şiddete gerek yok sana yaptığı da psikolojik şiddet olabiliyor bazen . Peki neden mutsuz evlilikte çocuk ?değilim insanlarin lafina göre de davranmiyorum.ille kaynanam dahil dövmeyen aldatmayan erkegi erkek zanneden cahil zihniyet var ya.onlara gore neden bosancan
calisirken kendim üstesinden geliyordum.ama analik iznindeyim.
Ona göre bana göresi mi var bu işin?ona göre öyle değilmiş.guvenmiyorum ona zaten
anne olmak istedim erkeklerden de umudumu kestimSen mutlu değilsen kimseyi umursama illa Şiddete gerek yok sana yaptığı da psikolojik şiddet olabiliyor bazen . Peki neden mutsuz evlilikte çocuk ?
Hm anladım . Çocuğu kendim için istedim diyorsunuz Eş olarak bir beklentiniz yok Anladığım kadarıyla sadece anneliği tatmak istedinizanne olmak istedim erkeklerden de umudumu kestim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?