Bosanmaya giren girmeyen haller nedir?

babasi anasi ölse hepten bir sey maz gibi ortada çevresindeki insanlar da da hayır yok..calisirken paramla katlandim bi yere kadar.simdi naparim bilmiyorum

<333
annelik yaşım geçiyor zaman aleyhime isliyor ayrica doydum kocaya kizimla hayat kurarım. Soğudum erkeklerden.

siz kocasız hayat kurabilirsiniz. şüphesiz çocuk da babasız hayat kurabilir. burada çocuk için çekilmez, boşan diyoruz her zaman. ama boşanılacağı belli bi evlilik için sırf istiyorum diye çocuk yapılması bencillik bana göre.

babasi anasi ölse hepten bir sey maz gibi ortada çevresindeki insanlar da da hayır yok..calisirken paramla katlandim bi yere kadar.simdi naparim bilmiyorum
Anası babasından size ne arkadaşım?
Adamla mutlu değilsiniz,belli ki o da sizinle mutlu değil.
Anne olmak istemişsiniz,çocuk yapmışsınız,ona da tamam.
Madem işiniz var,maddi olarak da muhtaç değilsiniz. Zaten onun maddiyatı olmadan geçiniyormuşsunuz ya. Ne diye sürdürüyorsunuz bu evliliği?

boşanmaya giren kriter mi olur?
mutlu musun değil misin en büyük kriter bu.
yoksa aldatılıp boşanmayan bir ton kadın var.
kendi kriterini kendin belirleyeceksin.

sen zaten boşanmayacak mıydın

Sanırım tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olmuştunuz doğru hatırlıyorsam.. ki bende tüp bebekle kızımı kucağıma aldım.. bilmiyorum aldığımız ilaçlar ve hormonlardanmıdır neden eşimden ayrılmayı düşünüyordum.. adamın her yaptığı gözüme batıyordu.. kızım 10 aylık oldu yavaş yavaş kendime geliyorum.. ama hala eşimin ses tonu yükselse senden ayrılcam diye ağlıyorum.. belki sizinde hamilelik hormonlarından dolayı herşeyi takıyorsunuzdur?? Ben oldam hamilelik öncesi ve sonrası olarak eşimi değerlendiririm, eğer ki hamilelik öncesindede böyleyse ve onunla birlikte yaşlanmak istemiyorsanızayrılabilirsiniz.. bir evliliğin bitmesi için illaki şiddet, aldatılma vb olması gerekli değil.. sevgi ve sayğı bitmişse evliliği sürdürmenin anlamı yok benim için..

Evlilik birliğinin temelden sarsilmasi nedeniyel boşanma davasi acabilirsiniz.

seni eski konudan biliyorum hiç mutlu degildin hamileyken sana çok çektirmiş..
valla hangi birine yazayim bilemedim..
böle bi adamdan hayır gelmez boşan gitsin..
kızınla birlikte hayat kurasin.

Siz eşinizin, bu yazdığınız eksikliklerini göre göre çocuk mu doğurdunuz.

size kısmen katılıyorum. çocuk babasız hayat kurabilir ama hep bir yani eksik kalır. bana göre de çok büyük bencillik

Medeni kanunda,boşanma sebepleri sayılı olarak verilmiştir.Dolayısıyla evet boşanma davası açarken bu sebeplerden birine dayandıracağınız için dilekçenizi, boşanmaya giren kriter olur.Ancak sizin boşanma sebebiniz ancak kanunen boşanmanın genel sebeplerine giren,aile birliğinin temelden sarsılması olabilir.

Hukuksal olarak soruyorsunuz sanırım. Bunlar şiddetli geçimsizliğe girer herhalde

merhabalar ben avukatım ama arkadaşların da söylediği gibi saydığınız sebepler örneğin sorumsuz, ilgisiz olması zaten boşanma sebepleridir. genel olarak evlilik birliğinin temelden sarsılması olarak boşanma dilekçesinin konusuna yazılır. içeriğe girildiğinde ise bu saydığınız hususlar açıklanır. yani evet bu sebeplerle boşanma davanızı açarsınız ama örneğin tazminat istiyorsanız eşinizin kusur oranının sizden fazla olması lazım. onun dışında çalışıp çalışmama durumunuza ve gelirlerinize göre kendiniz ve varsa çocuğunuz için de nafaka talep edebilirsiniz.

Saydığınız nedenler boşanma nedeni. Eşiniz evlilik sorumluluklarını yerine getirmeyerek, ailesini maddi ve manevi ihmal ederek bu evliliği çoktan bitirmiş. Avukatlar mahkeme diline uygun bir dilekçe ile gayet güzel açıklıyorlar merak etmeyin. Niyetiniz boşanmaksa tek ihtiyacınız bir avukat. Durumunuz yoksa bile kamu avukatlarından talep edebiliyorsunuz.

Çeneni yormayı bile haketmiyor.
Büyümüş ama akıl çocuk kalmış Bi eş kişisi daha boyle adamlar evliliğin sorumluluğunu alamayan erkektir.
Kendine anca bakıyor siz ona fazla geliyorsunuz tüm sorun bu.
Çekip çekmemek sana kalmış.

bana denılen değışmez böyle gıder. dıyorlar. ve onun gıbı çocuk akıllı sorumsuz arkadaşları bekar ve 35 de evlenırız dıyorlar.yanı ben eşımle evlenmemış olsam 35 e kadar cıddı bıle duşunmeyecektı belkı.

Bana saygı duymayan bir adamla yaşamak istemiyorum demeniz bile bir boşanma sebebidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…