• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaya kalktım..İşte başıma gelenler..

yanlış hatırlamıyorum dimi bikaç kere iş batırmış diyodun bu adamla ilgili, güvenmiyodun ona, alyans satacak kadar nereye ne borcu var nereye harcıyo bu adam

işte bi iş yapmış da 2 ortağı varmış oraya yatırmış kaç yüz milyar parayı.iş bitmiş paralarını alamıyolarmış bilmem ne.yersen işte.

Gerçekten hissederek yaşayarak okudum ve çok üzüldüm. Ailen aile değil yabancı ve düşmanın sanki, insan olan evladına kıymaz kıyamaz bağrına basar, eşine ise söyleyecek hiçbir şeyim yok yazıklar olsun ona, allahından bulsun.

Kadın sığınma evine git, iş-kur'a başvur, orada kesinlikle çok yardım edicekler sana ve işte bulacaklar, ne mezunusun bilmiyorum ama ilkokul mezununa bile iş imkanları var. Kadının boşuna altın bileziği olmalı dememişler.. Allah korusun ve yardımcınız olsun inşaallah ve o polisleride gidin savcılığa şikayet edin hatta avukatı bile. Sakın ola ki yılmayın ve eşinizin yaptıklarını yanına bırakmayın. Allah'a emanet olun, hakkınızda hayırlısı olur inşaallah..

Evlenmeden önce defalarca konu açtın.
Herşey ortadaydı herkes sana evlenme dedi.
Bile bile ladesin bu kadarı olmaz.
Bunların başına geleceğini biliyordun zaten.
Yine de adına çok üzüldüm.
Ama akıl var mantık var o kadar şeye rağmen evlenmen kendi kararındı.

tek şey bavulunu toplayacaksın. ailenin yanına gideceksin. seni evden kovamazlar. almazlarsa kapıda yatacaksın,yalvaracaksın.boynıuna dayanan bıçaklardan bahsedeceksin. dayanamazllar onlarda. bir yere kadar. seni kabul edeceklerdir.

hangi birini yapıyım ki..tekrar polise mi gidiyim doktoru mu şikayet ediyim polisi mi ediyim iş mi arayım ailemle mi boğuşuyum işe mi gidiyim iştekilerden durumumu saklayım diye mi uğraşıyım işimi mi yapıyım bu kafayla borçlarla mı uğraşıyım gene neyi satıp savıyo diye mi düşünüyüm kimle ne halt ediyo diye mi napiyim ben o kadar çok çaresizim ki hiçbirini yapmaya gücüm yok her sabah o evden çıkarken ölmediğime şükrederek çıkıyorum hastalıklarımla mı uğraşıyım napsam hiç mi hiç bilmiyorum hiçbişeye de gücüm yok zaten.

pişman bile değilki özürü bile yokki elbette yapabilrsin bu dediklerini biliyorum çok uzak geliyor san yeni şeylere başlamak sana zormuş gibi geliyo ama ne yapcaksın cok caresiz sin o yüzden ailen ne derse desin korkma bence boşver kendinden başkasını git o evden ama güvenli bi yere git bu çok önemli

darp raporun var savcılığa gidip şikayet et. polisle savcı arasındaki yazışmalar ifade eksikliği bilmemne derken arada kaynamış durum. savcılığa gidip uzaklaştırma ve koruma istediğine dair şikayet dilekçeni ver darp raporunu sun. savcı davayı açar birkaç güne kalmaz uzaklaştırmayı verirler defolur gider o herif. polislerle, doktorla vs. uğraşma şu an önemli olan şu an o adamın evden gitmesi ve senin güvende olman. gidecek bir yerin olmadığına göre şu aşamada o adamın evden gitmesi gerekiyor.

şu 183 hattındakilerin lakaytlığına da şaştım gerçi onlar da haksız değil bir hırsla kocalarını şikayet ediyorlar kadınlar sonra da şikayetlerini geri alıyorlar sonra da senin gibi gerçekten yardıma ihtiyacı olanlara gerektiğince yardım edilmiyor işte.

o kadınla ilişkisi olduğunu nereden biliyorsun mesaj falan mı yakaladın yoksa gören falan mı olmuş ?

bak bişey anlatacağım benim bi arkadaşım vardı yani komşumuuzn kızı kız anadolu lisesinde çokı başarılı bi öğrenci iken biri ile tanışır ve kaçar adam manyak cıktı kızın kafasını sobaya bile soktu başını örttürdü ki ailesi çok ileri görüşlü idi kız ailesine bişey söyleyemiyor ailesid ekızıyor tabiki kaçtığı için
ailesinin affedeceğine kimse inannamzdı kız çoçuk düşürdü hastahanede yatarken annesi babasına yalvar yakar affettiriyor kızı boşuyorlar
kız evde liseyi bitiriyor
daha sonra öss ye giriyor ve kazanıyor hemde dil ,sonra kız bi fabrikada üst düzey asistan oluyor orda bi mühendis ile tanışıyor ve ilk evliliği o erkeğinde hayal gibi bi düğünle evleniyorlra şu anda cok mutlular kötü olan herşey unutuldu. Belki senin ailede affeder bilemzsin git bi şansını dene tıpkı bu bahsettiğim kız gibi mutlu olursun canım yaa;)

arkadaşlar şu an işten çıkıyorum eve gitmek zorundayım.evden de yazamam.yarın sabah görüşürüz tekrar herkese cvp vericem.

sizi tebrik ederım yasal yolları bukadar ıyı kullandığınız için pek bi işe yaramasada benım başıma gelse en fazla karakola gıder ağlaya ağlaya gelırdım herhalde

ailenız sıze kucak açmasada bı sureliğine iş bulup bıraz para bırıktırene kadar ıdare edın ve yanlarına ıyı kötü sığının

eşinizden nasıl korunacağınız konusunda bı fıkrım yok sanırım yıne yasal yollara baş vuracaksınız bunun içinde

Olan oldu, biz demiştik demenin şu saatten sonra hiçbir yararı olmaz, yazdıklarınızı okuyunca gerçekten çok üzüldüm. Hele ki ailenizin söylediklerine daha da bir üzüldüm. Çalışıyor musunuz bilmiyorum? ekonomik özgürlüğünüz varsa herşey biraz daha kolay olurdu sizin için, ailenizin sizi kapıya koymayacağından da emin değilim, hepsinden önce kapıya koymasalar bile tekrar sizi o lanet adamla zorla göndermeyecekleri ne malum? Allah yardımcın olsun, umarım bir çıkış yolu bulursun en kısa zamanda. :50:

Son düzenleme:
sanırım çalışıyorsun biraz para biriktir sonra boşan canım senin bu kocanın çekilecek bir yanı yok ailene de şaştım kaldım:19:insan bu kadar sahipsiz bırakmamalı çocuğunu
ne diyeceğimi bilemedim Allah yardımcın olsun

Senin ne ailene ne de eşine ihtiyacın var zaten çalışıyorsun, 3 yıl memleketinden 16saat uzakta ve tek başına yaşamış biri olarak söylüyorum bunu ayrıl o evden kendine bir ev tut imkanın varsa işten bir süre izin al hiç birşey canından kıymetli değil, bildiğim kadarıyla aynı evde yaşamamanız bile boşanmanızı sağlayacak bir nedendir.. Güven kendine belki eşin seni önceleri rahatsız edecektir ama dayan sabret mükafatını mutlaka görürsün.. Allah yardımcın olsun

Şayet benim başıma boşanma durumu gelse aileme sığınmam çünkü artık yetişkin bir insanım kendi özgürlüğümü bırakamam, ailem dahi olsa ayrı bir yaşam alanım olmalı..

Yaşadıklarınız çok kötü şeyler, Allah yardımcınız olsun.
Yalnız hastanelerin yoğunluğu malum, doktor o yoğunlukta işi gücü yok sizin kocanıza mı yakın ilgi alaka gösterecek.Üstelikte evli olduğunu bile bile, eşine şiddet uyguladığını göre göre, açıkcası bana tuhaf geldi..

Son düzenleme:
Buraya yazmıştım.Eski konularımı okuyanlar bilirler.Son konumdan sonra ek olarak eşimin yüzüğümü daraltmak bahanesiyle alyansımı dahi sattığını öğreniyorum ve biz daha 1,5 aylık evliydik..Bana neden sattın dediğimde "sanane benim olan bişeyi satmak için soracak değildim, ben aldım istersem satarım" dedi..Olayın üstünden zaman geçtikten sonra bile "sana gıcık olduğum için sattım çok konuşuyodun" dedi..Her neyse..Buraya yazdığımın akşamına yine bi tokat yiyorum..Bu sefer arıyorum polisi..Geliyolar..Çıkıyoruz evden şikayetçi olmak için gidiyoruz karakola.Eşim boğazımı sıktığı sırada tırnaklarımı geçiriyorum ve kolunda yaralar oluşuyor..Benim vücudumda zaten onlarca morluk var..Ordan oraya itip kakmalarının izleri yok tabi..Her neyse bizi darp raporu almaya götürüyolar hastaneye.

Doktor bayan..Vücudumda tam 20 tane morluk var.Kadın kapıyı bile kapatmadan uzaktan gördüklerini yazıyor kağıda.20 tane morluktan 3'ünü yazmış..Eşimi muayene ederken de kapıyı kapattı.Kolundaki 3 tane tırnak izine satırlarca rapor vermiş..Kolunu dakikalarca elle muayene etti.(camdan görüyorum olanları bahçe katında odası)Daha sonra öğreniyorum ki resmen asılmış..Neyse buna sonra gelicem...

Şikayet ediyorum.Koruma da talep ediyorum eve girmemesi için karar da çıkartmak istediğimi söylüyorum.Ne mi oluyor?Yurdum polisi "abi seni çok seviyo abla, bırak şikayeti falan" sırnaşıklığında yanaşıyorlar..Problemlerimiz karakolda alay konusu oluyor..Ne karar çıkıyor ne de bişey..Savcının ifadenin eksik olduğunu söylemesi üzerine bizden alıp yazdıkları ifade de geri dönüyor..Olayı bi şekilde örtbas ediyorlar ve ben rezil olduğumla kalıyorum sabaha kadar da uykusız kaldığımla..

Ertesi gün Alo 183'ü arıyorum..m.Destek hattındaki arkadaşa eşimden maddi manevi şiddet gördüğümü anlattım.Bana Ankara'daki bir destek ofisinin numarasını verdi.Orayı da arayıp durumumu anlattım.Konuşmayı gayet kısa kesip hiç oralı olmadan bana Ankara'da bu konu üzerinde gönüllü olarak çalışan bir avukatlık bürosunun numarasını verdiler.Orayı da arayıp durumumu anlattım.Avukat tutacak param olmadığını, nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmediğini ve gidecek hiçbir yerimin olmadığını söyledim.Git polise şikayet et diyerek telefonu yüzüme kapadılar.

Son çare olarak aileme söyledim..Söylediği tüm yalanları, eziyetleri vs vs..İki bağrış çağrış o gün süt dökmüş kediye dönen adam ertesi gün yine aynı canavar..Lanet olası hiçbir zaman arkamda olmayan ailem böyle aşşalık bi herife de "bizim kızımızın o evden anca cenazesi çıkar, adam olun" derse olacağı bu..Zaten ne zaman yanımda olmuşlardı ki..Dün yine boğazıma dayanan bıçaklar..

Daha da dün öğreniyorum ki eşim olacak yaratık o akşam darp raporu almaya gittiğimiz hastanedeki kadın doktorla kırıştırıyor.Artık napiyim ne halt ediyim nerelere gidiyim bilmiyorum.Bu yaşadıklarım neyin bedeli onu hiç bilmiyorum.Burdan ayrılıp gitsem direkt sokaktayım işsizim beş kuruşsuzum.Resmen ölümü bekliyorum, ölmeyi istiyorum da..

diğer konularınızda annenizle uyuduğunuzu söylüyorsunuz, babanızın iyi taraflarından bahsediyorsunuz ev bakarken gösterdiği olgun tavırdan falan. ama bu konuda da hiç arkamda olmayan ailem diyorsunuz. onu anlayamadım.

alınma nolur konularına tesadüf ediyorum ve tüm iyi niyetimle uyarı amaçlı yazıyorum sendede biraz sorun var galiba
zaten insan bu kadar cenderenin içine girince pskolojisi illaki bozulur buna biz karar veremeyizde öncelikle profesyonel bir pskolojik yardıma başvursan hem evliliğin konusundada boşanacaksan bile yardımı olur.

Buraya yazmıştım.Eski konularımı okuyanlar bilirler.Son konumdan sonra ek olarak eşimin yüzüğümü daraltmak bahanesiyle alyansımı dahi sattığını öğreniyorum ve biz daha 1,5 aylık evliydik..Bana neden sattın dediğimde "sanane benim olan bişeyi satmak için soracak değildim, ben aldım istersem satarım" dedi..Olayın üstünden zaman geçtikten sonra bile "sana gıcık olduğum için sattım çok konuşuyodun" dedi..Her neyse..Buraya yazdığımın akşamına yine bi tokat yiyorum..Bu sefer arıyorum polisi..Geliyolar..Çıkıyoruz evden şikayetçi olmak için gidiyoruz karakola.Eşim boğazımı sıktığı sırada tırnaklarımı geçiriyorum ve kolunda yaralar oluşuyor..Benim vücudumda zaten onlarca morluk var..Ordan oraya itip kakmalarının izleri yok tabi..Her neyse bizi darp raporu almaya götürüyolar hastaneye.

Doktor bayan..Vücudumda tam 20 tane morluk var.Kadın kapıyı bile kapatmadan uzaktan gördüklerini yazıyor kağıda.20 tane morluktan 3'ünü yazmış..Eşimi muayene ederken de kapıyı kapattı.Kolundaki 3 tane tırnak izine satırlarca rapor vermiş..Kolunu dakikalarca elle muayene etti.(camdan görüyorum olanları bahçe katında odası)Daha sonra öğreniyorum ki resmen asılmış..Neyse buna sonra gelicem...

Şikayet ediyorum.Koruma da talep ediyorum eve girmemesi için karar da çıkartmak istediğimi söylüyorum.Ne mi oluyor?Yurdum polisi "abi seni çok seviyo abla, bırak şikayeti falan" sırnaşıklığında yanaşıyorlar..Problemlerimiz karakolda alay konusu oluyor..Ne karar çıkıyor ne de bişey..Savcının ifadenin eksik olduğunu söylemesi üzerine bizden alıp yazdıkları ifade de geri dönüyor..Olayı bi şekilde örtbas ediyorlar ve ben rezil olduğumla kalıyorum sabaha kadar da uykusız kaldığımla..

Ertesi gün Alo 183'ü arıyorum..m.Destek hattındaki arkadaşa eşimden maddi manevi şiddet gördüğümü anlattım.Bana Ankara'daki bir destek ofisinin numarasını verdi.Orayı da arayıp durumumu anlattım.Konuşmayı gayet kısa kesip hiç oralı olmadan bana Ankara'da bu konu üzerinde gönüllü olarak çalışan bir avukatlık bürosunun numarasını verdiler.Orayı da arayıp durumumu anlattım.Avukat tutacak param olmadığını, nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmediğini ve gidecek hiçbir yerimin olmadığını söyledim.Git polise şikayet et diyerek telefonu yüzüme kapadılar.

Son çare olarak aileme söyledim..Söylediği tüm yalanları, eziyetleri vs vs..İki bağrış çağrış o gün süt dökmüş kediye dönen adam ertesi gün yine aynı canavar..Lanet olası hiçbir zaman arkamda olmayan ailem böyle aşşalık bi herife de "bizim kızımızın o evden anca cenazesi çıkar, adam olun" derse olacağı bu..Zaten ne zaman yanımda olmuşlardı ki..Dün yine boğazıma dayanan bıçaklar..

Daha da dün öğreniyorum ki eşim olacak yaratık o akşam darp raporu almaya gittiğimiz hastanedeki kadın doktorla kırıştırıyor.Artık napiyim ne halt ediyim nerelere gidiyim bilmiyorum.Bu yaşadıklarım neyin bedeli onu hiç bilmiyorum.Burdan ayrılıp gitsem direkt sokaktayım işsizim beş kuruşsuzum.Resmen ölümü bekliyorum, ölmeyi istiyorum da..

hay ben böyle adaletin!!!! ankarada mı yasıosunnn? en kısa zamanda şiddetle bir işe girmenı tavsıye ederımmmmm :(

Back
X