• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaya karar verdik, bir bakar mısınız?

garipbirhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2017
3.451
1.922
83
Kızlar,eşimle boşanmaya karar verdik.
Bugün ben kendisinin bazı davranışlarından dolayı bunu sundum,tamam dedi kabul etti. Benimle uğraşamazmış,beni mahkeme günü bile görmezmiş,beni öbür dünyada bile görmek istemiyormuş..Beni bir daha asla rahatsız etme vs. dedi.. Çok kırıcı konuştu.. Ha birde şimdi hatırlamadığım bir konuşma için şerefsizlik yapma dedi bana ...
Neyse iyi oldu bunları duymam, üzülüyorum şuan ama bunları düşündükçe soğumak istiyorum..İçimde değişik duygular var,umarım atlatırım..
Sorum ise şu, temmuz da 1 yıl dolacak evleneli. Anlaşmalı boşanacağız,çünkü kabul etti. Ben şimdi dava için başvursam temmuzdan sonraya gün verilip boşanılır mı? yoksa temmuzda mı açmam lazım illa davayı? birde anlaşmalı boşanmada avukata gerek var mı ?

Ben de anlattıklarınızdan yola çıkarak gevri karar verdiğinizi düşünüyorum. Tartışma anında bazen istenmeyen sözler söylenebiliyor bunlar asıl düşüncelerini göstermez. Tabiiki bu hakaretler karşısında susmayın sizden ozur dilesin, kalbinizi tamir etsin ama boşanma kararı biraz fazla olmuş.

şuanda üzgünüm.. ama bu sözleri çok üzdü. umarım atlatırım
Ama en son anneniz azarlayıp kapatmıştı telefonda. Adamda şimdi sağa sola saldırıyor haklı olarak, belki fazla tepki veriyor ama hala onu sevmediğinizi düşünüyor. Uyumlu biriyse boşanmadan evlilik terapisi teklif edin, çok farklı bakış açıları kazandıracaktır Eminim,

eşinizin söylediklerini çok ciddiye almamak lazım aslında, bizde sinirlenince neler söylüyoruz, canınızı yakmak istemiş sadece, belki de öyle düşünmüyor aslında

Artık duygularınız da oluşmuşsa seni beni bırakıp , gereksiz gurur yapmadan evliliği kurtarmaya bakmak lazım, boşanmak en kolayı

Ama en son anneniz azarlayıp kapatmıştı telefonda. Adamda şimdi sağa sola saldırıyor haklı olarak, belki fazla tepki veriyor ama hala onu sevmediğinizi düşünüyor. Uyumlu biriyse boşanmadan evlilik terapisi teklif edin, çok farklı bakış açıları kazandıracaktır Eminim,

eşinizin söylediklerini çok ciddiye almamak lazım aslında, bizde sinirlenince neler söylüyoruz, canınızı yakmak istemiş sadece, belki de öyle düşünmüyor aslında

terapisti evlilikte sıkıntılarımız varken sunmuştum, kendisi para tuzağı olarak görüyor ve kendisinin ihtiyacı olmadığı, sadece benim ihtiyacım olduğu yönünde bir düşüncede idi..
bizim olurumuz yok, ama umarım şimdiki gibi üzülmem hep :(

Ben de anlattıklarınızdan yola çıkarak gevri karar verdiğinizi düşünüyorum. Tartışma anında bazen istenmeyen sözler söylenebiliyor bunlar asıl düşüncelerini göstermez. Tabiiki bu hakaretler karşısında susmayın sizden ozur dilesin, kalbinizi tamir etsin ama boşanma kararı biraz fazla olmuş.

Ben söyler söylemez kabul etti zaten. Daha önce de böyle bir olay olmuştu haksızdım ve adım attım,birleşmiştik. ama bu defa onda da hata var

terapisti evlilikte sıkıntılarımız varken sunmuştum, kendisi para tuzağı olarak görüyor ve kendisinin ihtiyacı olmadığı, sadece benim ihtiyacım olduğu yönünde bir düşüncede idi..
bizim olurumuz yok, ama umarım şimdiki gibi üzülmem hep :KK43:
Unutursunuz, zamanla geçer ama ikinizde gereksiz gurur yapıp yazık edeceksiniz bu evliliğe sanki.. inşallah toparlarsınız, boşanmak kolay yol , sorunları çözmeye çalışmak zor olan. Hakkınızda hayırlısı olsun

Unutursunuz, zamanla geçer ama ikinizde gereksiz gurur yapıp yazık edeceksiniz bu evliliğe sanki.. inşallah toparlarsınız, boşanmak kolay yol , sorunları çözmeye çalışmak zor olan. Hakkınızda hayırlısı olsun

teşekkür ederim inşallah. olumlu bir şeyler duymaya o kadar ihtiyacım var ki..

Temmuzda 1 yıl dolunca anlaşmalı ise hemen boşanırsınız ama evlilik kolay bşy değil çok ciddi sorunlarınız yoksa bir kez daha düşünün

Back
X