• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaya karar verdik, bir bakar mısınız?

Kızlar,eşimle boşanmaya karar verdik.
Bugün ben kendisinin bazı davranışlarından dolayı bunu sundum,tamam dedi kabul etti. Benimle uğraşamazmış,beni mahkeme günü bile görmezmiş,beni öbür dünyada bile görmek istemiyormuş..Beni bir daha asla rahatsız etme vs. dedi.. Çok kırıcı konuştu.. Ha birde şimdi hatırlamadığım bir konuşma için şerefsizlik yapma dedi bana ...
Neyse iyi oldu bunları duymam, üzülüyorum şuan ama bunları düşündükçe soğumak istiyorum..İçimde değişik duygular var,umarım atlatırım..
Sorum ise şu, temmuz da 1 yıl dolacak evleneli. Anlaşmalı boşanacağız,çünkü kabul etti. Ben şimdi dava için başvursam temmuzdan sonraya gün verilip boşanılır mı? yoksa temmuzda mı açmam lazım illa davayı? birde anlaşmalı boşanmada avukata gerek var mı ?
Ayrılmak için çok basit değil mi bu nedenler evliliğinizi kurtarmak yerine kolaya kacıyorsunuz

birkaç aydır hissediyordum.. bu duygu ne bilmiyorum ama suan acı çekiyorum:KK43: bana onca söz söylemesine rağmen..
Bana o sözleri söyleyen insan şimdi nasıldır acaba..
İyidir bence pişman olup üzülse arardı zatem ayrılırkem bu kadar kırıcı olmaya gerek yok. Bir kaç aydır boşanmayı düşünüyor muydunuz peki?Hayatın nasıldı iyi miydi düzenli rahat falan. Bir de alışmışsındır eşine bir daha göremeyecek olmanı sevgi mi sanıyorsun acaba. Üzülmen normal neticede evliliğini bitirme kararı aldım.kadınlar daha duygusal olur zaten

İyidir bence pişman olup üzülse arardı zatem ayrılırkem bu kadar kırıcı olmaya gerek yok. Bir kaç aydır boşanmayı düşünüyor muydunuz peki?Hayatın nasıldı iyi miydi düzenli rahat falan. Bir de alışmışsındır eşine bir daha göremeyecek olmanı sevgi mi sanıyorsun acaba. Üzülmen normal neticede evliliğini bitirme kararı aldım.kadınlar daha duygusal olur zaten

evliliğin başından beri hep problemlerimiz vardı. benim başlattığım ama ondan da kaynaklanan.. boşanmak hep vardı aklımda, çünkü mutlu değildim. Ben çalışmıyordum evdeydim, eşim ne istesem alan yapan bir insandı. işte bütün bunlar, ve onun gibi beni başkası sever mi o çok sevmişti çünkü ,ve o beni sevdiği gibi başkasını sever mi bu düşünceler içimi yakıyor...

evliliğin başından beri hep problemlerimiz vardı. benim başlattığım ama ondan da kaynaklanan.. boşanmak hep vardı aklımda, çünkü mutlu değildim. Ben çalışmıyordum evdeydim, eşim ne istesem alan yapan bir insandı. işte bütün bunlar, ve onun gibi beni başkası sever mi o çok sevmişti çünkü ,ve o beni sevdiği gibi başkasını sever mi bu düşünceler içimi yakıyor...
Tatlım tam da bundan bahsediyorum. Hiç kimse onun gibi olmayacak düşüncesi içimi yiyip bitiriyor. İyiyken eve koşa koşa gelen adam, kötüyken şeytana dönüşüyor, her şeyi uçlarda yaşıyoruz. Gençlik ateşi midir nedir :halay:

Çok sevdiyse ne oldu da bu lafları etti

Öfkeden dolayı mı neden bilmiyorum ki. ne olur bana biraz yol gösterin ya
Arasana beni sevmiyor musun gerçekten de?Sakin konuş kavgaya getirme.Ben seviyorum seni sevgib bitmedi de. Tekrar denemeyi hakediyoruz de bir yuva kolay kurulmuyor de bu kadar kısa sürede boşanmamızın bize hiçbir faydası yok de

Back
X