• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaya karar verdik, bir bakar mısınız?

şunu anlatayım o zaman. babam yurt dışında ve kardeşim kazandığı üninin hazırlığını okumak amaçlı bulunduğumuz ilde farklı bir ilçeye annemle birlikte eşyalı ev tutup yerleştiler. ve annemleri o eve eşyalarını eşim taşımıştı, yine eşim getirecekti kendi evlerine ama okulu çıktı . ve babamın yeğeni X abi götürecek dedim .( kendisini eşime ilk anlatırken efendi düzgün birisi felan diye anlatmıştım) bana; sen onun sürdüğü arabaya mı bineceksin,onun verdiği eşyayı mı taşıyacaksın diye saçma sapan yorumlar yaptı.sustum. arabada giderken oluyor bunlar. sonra para çıkardı al şunu yanına diye istemez dedim al dedi hayır dedim. bana dediği laf X abi verse alırsın demiiiiii dedi aynen böyle .. bu ne demek peki? bu nasıl düşük bir laff. bu da mı takılmamam gereken bir neden ???
Bunu da sinirle söylemiş işte parayı almayınca sinirlenmiş o adamla siz hakkında endişesi olsa asla olmaz derdi zaten. Bence siz geçmişe çok takılısınız ufak tefek şeyleri habire gün yüzüne çıkartmayın. Adam sizi aldatmamış dövmemiş ki bunlara müsaade edilmez çok da sevmiş sizi bence. Ve siz de farkındasınız bu sevginin. Biraz kendinizi eleştirin. Benim annem babam 33 yıldır evli ne tartışmalar olmuştur aralarında ve bu birbirlerini sevmediklerini göstermez. Evlilik insan ilişkileri böyle bir şey tartışma hep olacak siz hiç kötü bir cümle kurmadınız mı eşinize veya birine

Bunlar evet takılmaniz gereken sebepler ama sizinki normal bir evlilik degilki. Adam sevilmediginden cok emin ki zaten demissiniz. Bunun psikolijisi de cok ağır. Sacma sapan davranışları da cok acayip gelmemeli cunku sizde cok normal bir es gibi davranmamissiniz. Bu adam bu kadar garipse muhakkak nişanda vb belli etmistir. Nicin sevmediginiz bir adamla evlendiniz

Hiç belli etmedi ya.. Herhangi bir anormal davranışını görmedim.Ayrılmama müsadee etmedi ki. ayrılmak istediğim her an oturdu çocuk gibi ağladı.. ben de arkamı dönüp gidemedim, ama şu noktada bana resti çekebiliyor işte.. ama çok geç bunu çok önce yapsaydı keşke. ikimizin de başından bu evlilik geçmeden. bunun hesabını sadece bana soracağını sanmam Allah ın

Hiç belli etmedi ya.. Herhangi bir anormal davranışını görmedim.Ayrılmama müsadee etmedi ki. ayrılmak istediğim her an oturdu çocuk gibi ağladı.. ben de arkamı dönüp gidemedim, ama şu noktada bana resti çekebiliyor işte.. ama çok geç bunu çok önce yapsaydı keşke. ikimizin de başından bu evlilik geçmeden. bunun hesabını sadece bana soracağını sanmam Allah ın
Siz cok alışmışsınız resti çektiğinizde onun size yalvarmasina aglamasina. Bu yuzden hep keskin olmuşsunuz. Nasılsa o duzeltir diye. Hayır kimse kimseye bu kadar tapamaz. Herkesin bir noktasi var. Siz de onu aşmışsiniz o suan resti cekince anormal geliyor. Hayır anormal bir şey yok. Bu kadar çabasız mucadele etmeyen surekli gitme taraftari kadına bir süre sonra kapı gösterilir

Adam daha ne yapsın canım ne yapsın ümidi tükenmiş artık onu seveceğine dair. Sevmiyor işte olmuyor diye düşünmüş. Artık sizin adım atmanız gerekli. Evlilik konusunda da adamı suçlamayın elinizi zorla tutup size imza attırmadı iradeniz size soruldu

Bunu da sinirle söylemiş işte parayı almayınca sinirlenmiş o adamla siz hakkında endişesi olsa asla olmaz derdi zaten. Bence siz geçmişe çok takılısınız ufak tefek şeyleri habire gün yüzüne çıkartmayın. Adam sizi aldatmamış dövmemiş ki bunlara müsaade edilmez çok da sevmiş sizi bence. Ve siz de farkındasınız bu sevginin. Biraz kendinizi eleştirin. Benim annem babam 33 yıldır evli ne tartışmalar olmuştur aralarında ve bu birbirlerini sevmediklerini göstermez. Evlilik insan ilişkileri böyle bir şey tartışma hep olacak siz hiç kötü bir cümle kurmadınız mı eşinize veya birine

Geçmişi ben hiç açmam ki aksine o gündeme getirir devamlı. Eşim ile gerçekten anlaşamıyoruz, 3 gün iyiysek 4 gün küsüz.. böyle bir evlilik iki tarafa da zarar veriyor ya. evleneli kaç kilo verdim stresten .. herkes evlenince kilo alırken.

Musaade etmemek nedir. Silah zoruyla mi tuttu. Gercekten isteseydiniz giderdiniz. Demekki sizde kalmak istediniz

Geçmişi ben hiç açmam ki aksine o gündeme getirir devamlı. Eşim ile gerçekten anlaşamıyoruz, 3 gün iyiysek 4 gün küsüz.. böyle bir evlilik iki tarafa da zarar veriyor ya. evleneli kaç kilo verdim stresten .. herkes evlenince kilo alırken.
Tamam pes ettim inşallah mükemmel bir insan çıkar karşına adam suçlu demek ki.

Birde diyorsunuz ya lan diye filan konusuyor. Siz canim gulum mu dediniz ki o sert diyorsunuz. Unutmayin eger karsinizdaki bir psikopat degilse kimse durup dururken lan lun demez. Herseyin bir sebebi var

Ben bi hitapta bulunmadım .ama bana gerizekalı lan lun tarzı konuşmayı o yaptı.. siz ranızda mesafe olan biriyle konuştuğunuzu düşünün o sizle lan lı lun lu

Ben bi hitapta bulunmadım .ama bana gerizekalı lan lun tarzı konuşmayı o yaptı.. siz ranızda mesafe olan biriyle konuştuğunuzu düşünün o sizle lan lı lun lu
Ben gayet normal ses tonuyla hic bir suclama hakaret içermeyen bir konusm yapıyorum fakat o gerizekali lan mi diyor. Dogru mu anladigim??? Yoksa bunu soyletecek seyler mi denmiş adama.

Ben gayet normal ses tonuyla hic bir suclama hakaret içermeyen bir konusm yapıyorum fakat o gerizekali lan mi diyor. Dogru mu anladigim??? Yoksa bunu soyletecek seyler mi denmiş adama.

tamam. sizlere göre ben hatalıyım. ama yukarıda kıyafetimle ilgili yazdığım mesajı bir okursanız belki birazcık hak verirsiniz.. hayırlı sahurlar

Arkamda ağlayan bir insanı bırakıp gidemem arkamı dönüp birşey olmamış gibi gidemem
Neden gidemezsiniz. Sevgisizliginizle yok etmeyi göze aldınız da acaba neden gitmeyi goze almadınız. Sadece kendinizi kandiriyorsunuz. Hayran adam agzinizin icine bakiyormus ne deseniz yapiyor gitme diye yalvariyor hosunuza gitmis kalmışsınız. Aksi halde bencillik yapmayıp ona bu kötülüğü yapmazdınız kalarak.

Kıyafetime bile karışan bir eşim vardı. pantolonların üzerine uzun tunik giymezsem genelde tartışıyorduk.. ve bana eğer sen çalışmaya başlarsan senle kavgalarımız daha da artacak diyen bir insan.. buna rağmen böyle mi düşünüyorsunuz.. bana bugün orda havalar nasıl diyerek üzerimde kısa mont mu yoksa ince tunik mi var onu merak eden insan bu. sadece şiddet,ihanet,küfür mü ayrılık sebebi.. benim kıyafetime bu kadar müdahale edecekti beni gözü kapalı mı gördü aldı.. umarım pişman olmam umarım .. güzel bir gelecek ve pişman olmamak en büyük duam

Kıyafetime bile karışan bir eşim vardı. pantolonların üzerine uzun tunik giymezsem genelde tartışıyorduk.. ve bana eğer sen çalışmaya başlarsan senle kavgalarımız daha da artacak diyen bir insan.. buna rağmen böyle mi düşünüyorsunuz.. bana bugün orda havalar nasıl diyerek üzerimde kısa mont mu yoksa ince tunik mi var onu merak eden insan bu. sadece şiddet,ihanet,küfür mü ayrılık sebebi.. benim kıyafetime bu kadar müdahale edecekti beni gözü kapalı mı gördü aldı.. umarım pişman olmam umarım .. güzel bir gelecek ve pişman olmamak en büyük duam
Karışabilir ne var ki bunda. Sebeplerin çok basit canım çok basit umarım daha kötü olmaz hayatın. Adım adım kötü bir geleceğe ilerliyor hatta koşuyorsun bence. Biz seni hiç tanımıyoruz eşini de üstelik senin anlatımından bile adamın üzüldüğünü yorulduğunu anladık.neyse hakkında hayırlısı olsum

Tazis, yardımcı olabilirim dedin. önce kararını öğrenmem lazım dedin,tarafsız olduğunu düşünmüştüm. kararını vermiş birine bu yaptığınız yorumlar karamsarlıktan başka bir şey kazandırmıyor..

Back
X