Boşanmaya karar verdik, bir bakar mısınız?

zaten annemmlerdeydim, bundan önceki konumu okur musun bi
Canım aynılarını yaşadım diyorum ya, ben de üniversitede tanıştım eşimle, başta çok koştu peşimden ama ben onu sevmiyordum, daha sonra ne yaptı etti sevdirdi kendini, evlenip onunla beraber taaa hakkarilere geldim şark görevi için, 9 aydır da evliyim. Biz de çok kavga ediyoruz bu şekilde, ama her seferinde pişman olup affediyoruz birbirimizi. Kavga esnasında söylenen sözler bana samimi gelmiyor esasen.

Ben yeni sevmeye başlamıştım eşimi... 25 yaşındayım

Hayır , yeni sevmeye baslamadiniz , eşinizin ilgisi azalınca yönelmeye başladınız hepsi bu.
Sonrada sizden gittiğini düşündükçe hırçınlaşıp ayrılmak istediniz.
Sandınız ki , yine koşacak, yine yalvararak.

Ama işte hayat böyle değil. Çok seven taraf mutlaka bıkar , kimse vazgeçilmez değildir öğrenir.
Onu keşfeden, birileri mutlaka çıkar.
..

Bence bu adam yine sizi arayacak eğer hayatında kimse yoksa veya son noktada değilse.
Ancak siz böyle burnunuzdan kıl aldırmaz olduğunuz sürece yine aynı noktaya geleceksiniz.
Tabi bu noktadan sonra geri adım atılmaz.
Çünkü seven adam değil , daha egosu yükselmiş , sözde sizi yenmiş bir adam olarak karşınıza çıkar.

aynenn. nefesimi zor alıyorum sanki. daralıyorum. akşama kadar oruç ile aç durdum doğru düzgün yemek yemedim mesela.. canım yanıyor
Öncelikle biraz yemek yermisiniz lütfen ...
Durumu kurtarmak uğruna biraz hareketli şarkı öneriyorum , yapmayın şimdiden güçsüz konuma düşerseniz , nasıl sağlam hareket edeceksiniz ,pişman olacaksanız durmayın arayın ,konuşmak istediğinizi yüz yüze belirtin bi karşı karşıya gelin , duygularınızı tartın ,belki bir daha o fırsat hiç olmayacak ,yapmayın...

diğer konularımı bi okur musunuz zahmet olmazsa?? öyle yol gösterir misiniz
Canım senin anlattıklarına kalsa biz 30 defa ayrılmıştık... Her şeyin sebebi, birbirimizi aşırı derecede sevmemiz, bunu ikimiz de biliyoruz. Konunu okudum ve asla ayrılacağınızı düşünmüyorum. Biraz fazla trip yapmışsın tatlım sanki. Hem arada bir eşlerin birbirinden uzak kalıp özlemesi lazım, heyecan oluyor, birbirinizi özleyin, size iyi gelecektir.

Bana bir daha beni rahatsız etme diyen, seni görmek dahi istemiyorum diyen insan asla aramaz.. seninle uğraşamam artık,peşinde koşacak değilim diyen insan aramaz artık. Kendi kendine bir okul yazdı,belki hayatına biri girdi yakın zamanda bilmiyorum, belki o yüzden bu kadar kolay sildi attı.. ama bu düşünceler canımı çok yakıyor.

daha önce bir defa daha oldu böyle ayrılma mevzusu ve o zaman haksızdım adım attım,bana her tartışmada inanın dediği şey;yine aynı davranacaktın neden tekrar başladık .. bu denir mi ya. ben en ufak tartışmada bunu duyamam yine. şuan böyle kötü olmam umarım geçici bir süredir, bir işim olsa,bir ortamda bulunsam daha çabuk atlatırım belki hep böyle olursam ömür geçer mi

Bana hiç öyle gelmiyor benimle böyle konuşan insan bana gelmez.. ben zaten bu kadar sözü yutamam.. olmaz yani bizden artık birşey. o konuda umudum yok, şu içinde bulunduğum durumu çabuk atlatmak istiyorum en az zararla yoksa kendime çok zarar vereceğim.

Bence de biraz toparlayın ,dışarı çıkıp yürüyüş yapın düşünün eksileri ,artıları belki anlarsınız hangisi ağır geliyor , ne kadar oldu cumartesi 'den bu yana mı , tartışma içindesiniz ?

cuma gününden beri tartışma var.. eşim sorumluluk sahibi,ne istesem elinden geliyorsa yapmaya çalışan.. bir arada ve aramız iyi ise bana ilgili olan, seviğini hissettiğim veya beni kandırmış bir insan.. mesela geçen pazar daha pikniğe gitmiştik, çok mutluyduk, benim sevdiğim seyleri almanın mutluluğunu yaşayan biriydi.. bana karşı nasıl bu kadar katı acımasız olup silip attı her şeyi

Tatlım sen zaten kararını vermişsin, diyecek bi şey kalmıyor o zaman, yardım talebinde neden bulunduğunu anlayamıyorum?

Tatlım bütün konularını okudum öncelikle bende 2 yıllık evliyim yeniyim yani. Şuradan başlamak istiyorum sen bu adamı sevmediğini söylemişsin ama baya baya seviyosun onun ilgisizliğine senin ona yaptığın davranışları o sana yapınca köpürüyosun bal gibide onun sürekli seni şımartmasını ilgilenmesini ama senin buna tepkisiz kalmanı istiyorsun böyle bir dünya yok. Ayrıca aileni bile bu işin içine katman kötü olmuş durun bi durulun baklım iletişim kurun öncelikle. Hyatta ki en büyük sorununuz bu mu grrçekten? Ben evlendim 1 hafta sonra kayınpederim öldü evliliğim 6. Ayında trafikkazası geçirdim 3 ay tuvaletime bile gidemeden yattım felç riskim vardı ben düzeldim 4 ay sonra eşim karlı yolda düştü omiriliğini kırdı benim yaşadığım şeyi o da yaşadı ama yılmadık o da iyileşti. Şimdiyse çocuk için uğraşıyoruz yani bunları sana anltma sebebim şu eğer sen eşini seviyorsan eşinde seni seviyorsa her şey ama her şey düzelir geçer yeter ki konuşup anlaşmasını iletişim kurmasını becerin. Her evlilikte kavgalar oluyo ohoo..saygıyı aşmadan ben eşime neler diyorum o da bana diyor ama olur kavglar tuzu biberidir derler ya hakikten öyle. Diyorsan ki bizim ilişkimiz saygıyı aştı bir kez daha denemelisiniz bence kurtarmak için. Ama hala olmuyorsa zaten yapcak şey bellidir. Benim size tavsiyem seviyorsanız böyle eften püften sebeplerle bırakmayın evliliğinizi her zaman çare vardır her şey için yeter ki isteyin. Ama istemiyorsanız zaten üzülmeden tek celsede bitirirsiniz boşanmaktan koly ne var.. iyi düşünmelisin çok gençsin ama olgun davranmak zorundayız ani karar verme.. çiçekmiş mesajmış böcekmiş bunlara takılma

Konu sahibi bir derdim var 1. Sayfada Hayat yordu bizi bitiyor evliliğim adlı konuyu okur musun? Bak sonuncu sayfalara gel nasıl kurtarmışlar evliliklerini

Tükettiniz belki de sabrını korkarım ki siz adım atmadan gururu düzelmez , bana kalırsa bi arayıp orta yolu bulmak adına fırsat verin birbirinize ...

Öncelikle çok geçmiş olsun.. Evet eşimi seviyorum, önce itiraf edemiyordum bunu.. ama beni çok kırdı gerçekten, o sözlerden sonra onun sevgisinden emin değilim ben.. beni rahatsız etme diyen insana ben yaklaşamam. o zaten dünden razıymış ki hemen diretmedi kabul etti.. telefonda konuşurken bi ara duygulandım ağladım,o esnada bile yumuşamadı.. malesef tek yol bu

Böyle durumlarda sihirli bir şey söyleyeyim herşey duzelsin istiyorum inan..Ama kendime faydam olmamış bulamıyorum.
Bütün konuyu okudum yardım edebilmek için çok ihtiyacin var belli bir iki şeyin altını çizeceğim sadece...
1) boşanma konusu hemen telaffuz edildiğinde düzelmesi çok zor oluyor.
2) Panik halde bir sürü şey düşünen bu yüzden yanlış karar verebilir bir hal sevdim sizden azıcık kafanızı rahat bırakın olaya uzaktan daha sakin bakmaya çalışın lütfen..Aramayın yada aramamasini takmayı bir iki gün kendi içinize donun..
3) Kavga sırasında söylenen şeylere takilmayin bu kadar sen söylersin o söyler vs..
4) Çok ayrılmak istemiyorsun ama çok da uzulmemek için kendini ikna etmeye çalışıyorsun gibi de geldi..

Bir iki gün sonra iletişim mı kurstan ya da ararsa çok ters davranmasan iyice emin olana kadar son bı denesen mi?
Bilemedim

Bence yinede boşanılcak bir şey yok gibi geliyor bana. O da çok sinirli mutsuz sürekli ilgi gösterdiği kadın hep duvar gibiydi ona karşı şimdi ise sabrın bittiği yerde. Şimdi yuvayı diş kuş yapar misali ellerinden tutup kaldırma vakti tut eşinin ellerinden sen yumuşat onu gururundan taviz ver hemde çok güzel bir şey için. Al karşına konuş ve onu dinle.. sonrası kendiliğinden gelecek. Sevgi varsa daima güzellik vardır. Ben bu evliliğin düzeleceğine inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…