• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaya karar verdik, bir bakar mısınız?

Onun adım atmayacağını biliyorum zaten,ama onca söze de ben adım atamam ki. :KK43: bugünü hiç yaşamamış olmayı çok isterdim
Arada küfür ,şiddet var mı sadece görmek istemiyorumla mı bitti konuşma , eğer öyleyse bu evlilik bitiyor gururun dan ağır geliyorsa deneyin ne kaybedersiniz...

Böyle durumlarda sihirli bir şey söyleyeyim herşey duzelsin istiyorum inan..Ama kendime faydam olmamış bulamıyorum.
Bütün konuyu okudum yardım edebilmek için çok ihtiyacin var belli bir iki şeyin altını çizeceğim sadece...
1) boşanma konusu hemen telaffuz edildiğinde düzelmesi çok zor oluyor.
2) Panik halde bir sürü şey düşünen bu yüzden yanlış karar verebilir bir hal sevdim sizden azıcık kafanızı rahat bırakın olaya uzaktan daha sakin bakmaya çalışın lütfen..Aramayın yada aramamasini takmayı bir iki gün kendi içinize donun..
3) Kavga sırasında söylenen şeylere takilmayin bu kadar sen söylersin o söyler vs..
4) Çok ayrılmak istemiyorsun ama çok da uzulmemek için kendini ikna etmeye çalışıyorsun gibi de geldi..

Bir iki gün sonra iletişim mı kurstan ya da ararsa çok ters davranmasan iyice emin olana kadar son bı denesen mi?
Bilemedim

Teşekkür ederim öncelikle.Evet yardıma çok ihtiyacım var şuan. O insanı tanıdığımda 20 yaşındaydım,5 yılım onunla geçti.. ondan kurtulmak istediğim, onu istemediğimi söylediğim zamanlarda peşimi bırakmayan insan şimdi boşanmayı kabullendi.
O kadar kötü söz sarfetti ki yukarıda yazdım, ben bunca sözü yutup ta onu arayamam ki. ben rahatsız etme dedi zaten..umarım beni sevdiğini söylediği dönemde hayatında bir başkası yoktu,benden bu kadar kolay vazgeçmesi bana bunu da düşündürtüyor...yoksa insanlara olan güvenimi tamamen yitirip,ömrümün sonuna kadar yalnız kalacağım. Evet dediğiniz gibi ayrılığı da çok istemiyorum,en az zararla kurtulabilmeyi umuyorum :(

Bence yinede boşanılcak bir şey yok gibi geliyor bana. O da çok sinirli mutsuz sürekli ilgi gösterdiği kadın hep duvar gibiydi ona karşı şimdi ise sabrın bittiği yerde. Şimdi yuvayı diş kuş yapar misali ellerinden tutup kaldırma vakti tut eşinin ellerinden sen yumuşat onu gururundan taviz ver hemde çok güzel bir şey için. Al karşına konuş ve onu dinle.. sonrası kendiliğinden gelecek. Sevgi varsa daima güzellik vardır. Ben bu evliliğin düzeleceğine inanıyorum

Çok güzel yazmışsınız,duygulandım gözlerim doldu okurken..Hattımı kırdım attım,onun üzerineydi.. Uzaklaşmak gitmek istiyorum herşeyden,herkesten.. Ailemin de benim yüzümden huzursuz olmasına dayanamıyorum. Umarım hakkımda hayırlısı olur :(

Ben sizin butun konunuzu okudum sizi uzmek istemem ama siz haksizsiniz eger esinizi gercekten seviyorsaniz esiniz eve gelmeden once evinize gidin ve o gelinligi bir daha giyip surpriz yapin herseye tertemiz baslayalim ben seni cok seviyorum deyin ama gercekten seviyorsaniz eminim hersey cok guzel olur sacma sapn triplere girmeyi birakin hem kendinizi hem de o adami uzersiniz boyle ufak seylere takilmayin esiniz sizi seviyor bence

Adami cok zorlamistiniz iyi dayanmis bence. Ama sizde cok gurur yapiyorsunuz ve yapici degilsiniz gibi geldi eski konulariniza itinaden yaziyorum

Çok güzel yazmışsınız,duygulandım gözlerim doldu okurken..Hattımı kırdım attım,onun üzerineydi.. Uzaklaşmak gitmek istiyorum herşeyden,herkesten.. Ailemin de benim yüzümden huzursuz olmasına dayanamıyorum. Umarım hakkımda hayırlısı olur :KK43:
Hakkında en hayırlısı olsun canım ama şans ver insan kaderini kendi çizer. Ne diyor kuranı kerimde "biz sizin kaderinizi çabanıza bağlı kıldık" şuan da yaşadığın psikoloji sevdiğin adam sarılıca geçecek unutulacak. Ona bir şekilde ulaşırsın istersen. Çok değil 2 günde o da yumuşar sana. Bir kere aradım böyle yaptı demekle olmaz ne hyallerle ne umutlarla evlendiniz o gelinliği giydin ne kadar heyecanlıydın şimdi bu sebeple bitmeyi hakettiğini düşünmüyorum. Her şey çabanızla düzelicek o da sana yaklaşıcak tahmin edebiliyorum.. denemeye değer :nazar:

Şerefsizlik yapma dedi bana, hatırlamadığım bir konuşma içinde konuşmanın sonuna doğru. şiddet hiç yoktu ..
Argo kelimeleri düzelterek yazarsanız yanlız , yasak .
Saygısızca davranmış ,hep sarf eder mi bu tür lafları...
Bence iletişim yok aranız da birbirinizle , önce bunu haldebilirseniz ,belki yoluna girer herşey ama siz yine de hesap edin olmuyorsa olmasın lakin yine de denemeden karar vermeyin son imkanları...

Argo kelimeleri düzelterek yazarsanız yanlız , yasak .
Saygısızca davranmış ,hep sarf eder mi bu tür lafları...
Bence iletişim yok aranız da birbirinizle , önce bunu haldebilirseniz ,belki yoluna girer herşey ama siz yine de hesap edin olmuyorsa olmasın lakin yine de denemeden karar vermeyin son imkanları...

evet fark ettim,ama dalgınlıkla öyle yazmışım.
İlk defa böyle bir kelime kullandı bana karşı.
İletişim yok zaten,size şöyle söyleyim ilk konumda da bahsettim,iletişim sorunumuz zaten var. eşimle konuşacak konumuz yok gibi. mesela gün içinde telde konuşmayız ama akşam gelince de pek paylaştığımız bişey yok.
Bunu ona söyleyince sen beni sevmiyorsun ben de tek taraflı duygularımdan bahsedemiyorum derdi. bimiyorum ne yapacağımı sadece çok yorgunum.

evet fark ettim,ama dalgınlıkla öyle yazmışım.
İlk defa böyle bir kelime kullandı bana karşı.
İletişim yok zaten,size şöyle söyleyim ilk konumda da bahsettim,iletişim sorunumuz zaten var. eşimle konuşacak konumuz yok gibi. mesela gün içinde telde konuşmayız ama akşam gelince de pek paylaştığımız bişey yok.
Bunu ona söyleyince sen beni sevmiyorsun ben de tek taraflı duygularımdan bahsedemiyorum derdi. bimiyorum ne yapacağımı sadece çok yorgunum.
Resmen sizden sevgi dileniyor eşiniz artık ona da çok üzüldüm , olmayan sevgiyi zamanla olur diye çabalamış ,yorulmuş , beklemiş ,şimdi de tükenmiş ama o bile isteye kabul etmiş ,kendisi dayatmış kendisine bile haksızlık etmiş , eğer siz bir ışık görüyorsanız içiniz de ona karşı belirtin , artık geri de kalsın umutsuzluklar ama yoksa bırakın kendi dünyanız da mutlu olmaya bakın ...

Resmen sizden sevgi dileniyor eşiniz artık ona da çok üzüldüm , olmayan sevgiyi zamanla olur diye çabalamış ,yorulmuş , beklemiş ,şimdi de tükenmiş ama o bile isteye kabul etmiş ,kendisi dayatmış kendisine bile haksızlık etmiş , eğer siz bir ışık görüyorsanız içiniz de ona karşı belirtin , artık geri de kalsın umutsuzluklar ama yoksa bırakın kendi dünyanız da mutlu olmaya bakın ...

Beni çok sevdiğini söylerdi, bunu hissederdim de. yıllar sonra bir birlikteliğe hazır hissedersem bu kadar sevilir miyim, belki de ona yaptıklarımın cezasıyla bir ömür sürerim bilmiyorum, onu sevmediğim dönemde çok üzdüm, şimdi ise bana karşı ilgisi azaldı ve ben sevmeye başladım bu sefer de ilgisizliği beni bu yaptığım davranışlara itti.. iflah olur muyum acaba :(

Beni çok sevdiğini söylerdi, bunu hissederdim de. yıllar sonra bir birlikteliğe hazır hissedersem bu kadar sevilir miyim, belki de ona yaptıklarımın cezasıyla bir ömür sürerim bilmiyorum, onu sevmediğim dönemde çok üzdüm, şimdi ise bana karşı ilgisi azaldı ve ben sevmeye başladım bu sefer de ilgisizliği beni bu yaptığım davranışlara itti.. iflah olur muyum acaba :KK43:
Senin de geri vitese ihtiyacın varmıs ama kabul et , halen tek taraflı sevgi içini yakıyordur emin ol , sevdiğini belirt geç olmadan lütfen ...

Senin de geri vitese ihtiyacın varmıs ama kabul et , halen tek taraflı sevgi içini yakıyordur emin ol , sevdiğini belirt geç olmadan lütfen ...

Dedim ya ocak ayında bir tartışma ve yine aynı böyle bir ayrılma dönemi içerisine girdik, ve haksız olduğumun farkında olduğum için adım attım ve barıştık.
ama en ufak tartışmada eşim olacak kişi yüzüme vurdu, aynı şekilde bu durum içine yine düşmek istemiyorum. onun o kararlı ve ağır konuşmaları beni çok üzdü ya.

o sözleri duyduktan sonra ben adım atamam yaa. telefonda birde lan lan diyerek konuşuyordu benimle.. beni bir daha rahatsız etme dedi bana.. ben bunca şeyi yeyip yutup adım atamam ki
Neden atamazsın bırak gururu falan son bir şans ver işte hala aynıysa kesinleşir kararın

Dedim ya ocak ayında bir tartışma ve yine aynı böyle bir ayrılma dönemi içerisine girdik, ve haksız olduğumun farkında olduğum için adım attım ve barıştık.
ama en ufak tartışmada eşim olacak kişi yüzüme vurdu, aynı şekilde bu durum içine yine düşmek istemiyorum. onun o kararlı ve ağır konuşmaları beni çok üzdü ya.
Yüzünüze vurdu derken ,geri döndün diye mi vurdu ne dedi mesela?
Ben konularınızı okudum ayrıca ve çok çok belli bir neden görmedim , sizin hep ilgiyi üstünüz de görmeniz ve onun rahatlığıyla bir duygu hissetmemeniz şimdi ters tepince duygularınızın yoğunlaşması sadece bundan .
Ben sizin sevginiz'den emin değilim sadece , bir kaç kişi demiş ben de deyim sadece alışkanlık o zaman , iletişim de yok neden aile terapisti gereksiz para israfı olsun , orta da bir yuva varken hele de ?
Karşı taraf seviyorsa her türlü yolu yine denerdi , zorla sevemezsiniz , başka çekimler vardır arada cinsellik gibi , kendinizi değerli hissettirmesi gibi , ama bunun aşk olmadığını az çok hissedersiniz zaten ve bir adım atarsınız , atmıyorsanız da belli durum inceldiği yerden kopsun ,boşa zaman kaybı mutlu değilseniz yani ...

Çoğu benden kaynaklı,ama öyle davranmamı tetikleyen çok davranış vardı.. ve kendisi yukarıda yazdığım sözleri sarfetti.
Beni çok sevdiğini söylerdi, bunu hissederdim de. yıllar sonra bir birlikteliğe hazır hissedersem bu kadar sevilir miyim, belki de ona yaptıklarımın cezasıyla bir ömür sürerim bilmiyorum, onu sevmediğim dönemde çok üzdüm, şimdi ise bana karşı ilgisi azaldı ve ben sevmeye başladım bu sefer de ilgisizliği beni bu yaptığım davranışlara itti.. iflah olur muyum acaba :KK43:
İflah olmuyoruz malesef.. yaşadıklarınıza yakın şeyler yaşıyorum. Ben değişemedim umarım siz değişirsiniz

Yüzünüze vurdu derken ,geri döndün diye mi vurdu ne dedi mesela?
Ben konularınızı okudum ayrıca ve çok çok belli bir neden görmedim , sizin hep ilgiyi üstünüz de görmeniz ve onun rahatlığıyla bir duygu hissetmemeniz şimdi ters tepince duygularınızın yoğunlaşması sadece bundan .
Ben sizin sevginiz'den emin değilim sadece , bir kaç kişi demiş ben de deyim sadece alışkanlık o zaman , iletişim de yok neden aile terapisti gereksiz para israfı olsun , orta da bir yuva varken hele de ?
Karşı taraf seviyorsa her türlü yolu yine denerdi , zorla sevemezsiniz , başka çekimler vardır arada cinsellik gibi , kendinizi değerli hissettirmesi gibi , ama bunun aşk olmadığını az çok hissedersiniz zaten ve bir adım atarsınız , atmıyorsanız da belli durum inceldiği yerden kopsun ,boşa zaman kaybı mutlu değilseniz yani ...

Eşimi evden göndermiştim, pişman oldum geri çağırdım. Geldikten sonra en ufak tartışmada bana böyle yapacağını bilsem gelmezdim, ben bunun için gelmedim vs. şeklinde konuştu. her evlilikte tartışma olur ama o beni burdan vurmaya çalıştı..
Bende sonunda dayanamadım,lanet olsun çağırmasaydım,bende pişman oldum dedim.zorla dedirtti yani.
Ona göre para isrfı..dediğiniz gibi sevgisinden şüphem var. benden adım göremez artık. kendisi bilir..

Back
X