boşanmaya karar verdim..sizce doğru mu yapıyorum ? yardın edin

Ben bile çok kötü bir evliliğim olmasına rağmen ileride pişman olmamak için, elimden geleni yaptım demek için aile danışmanına gitmiştim. Sizin yerinizde olsam sırf bu yüzden bile gitmeyi düşünürdüm. Belki uzman bir tavsiyeyle evliliğiniz kurtulur ya da boşanırsınız istediğiniz şekilde ama bunun cevabını bir uzman daha iyi verebilir. Belki boşanın demez hiçbir terapistin demeyeceği gibi ama en azından siz anlarsınız terapilerin ne yönde gideceğini. Hakkınızda hayırlısı olsun...

Insallah sagolun..

Boşandıniz mı peki siz ?

Ortada terapistle çözülemeyecek bir sorun var gibi görünmüyor. Belli ki ikinizde yorulmuşunuz, birbirinizin yaralarını sarmaya çalışsanız önce.
11 yıllık bir emek var ortada.

Evliliğiniz bitmiş zaten, geriye bir tek birkaç imza kalmış. Salın artık birbirinizi, bundan sonrası vakit kaybına girer.

Tabi önce terapist deneyin ama ona inancınız yok okudum yorumlarda
Bu kadar yıprandıgınız birbirinize tahammülünüzün kalmadığı bir evliliği yürütmeyin

Evet çekişmeli devam ediyor dava. Ama benim sorunlarım çok farklıydı şiddet vs her şey vardı...
Zaten şiddet ve sadakatsizlik ten herhangi biri bile varsa bosanilmali diye düşünüyorum...sizde şiddet varmış isabetli karar almışsınız hakkımızda hayırlısı olsun ..ben de çekişmeli acacagim avukat buldum , ücreti denklestirmeye çalışıyorum...zor olacak çekişmeli ama inşallah sonu güzel olur diyorum ,,, sizin için de güzel günler gelsin umarım

ani karar vermeyin..
2 arkadasim evlilik terapisti ile esiyle -saglikli iletişim- kurup su an huzurla devam ediyorlar..
bulunduğunuz sehirde bir uzmandan destek alin bence..

teşekkür ederim tavsiyelerinizi dinleyeceğim
iletişim sorunu olunca bazen, en ufak birsey bile yanlış anlaşılmaya müsait oluyor. Bazen de biz kadınlar karşı tarafın değişmesini bekliyoruz belki de bizim de degisimemiz gereken alanlar var..
farkında olmadigimiz yanlış davranislarimiz olabilir. Bi uzman emin olun ise yarar tavsiyeler verir..bize birseyleri farkettirebilir. profesyonel destek alıyor bir suru insan. Arkadaşım terapisti aradiginda 10 gun sonraya randevu bulmuştu. o denli insan başvuruyor. cok normal bi durum, nasilki baska rahatsız oldugumuz hastaliklarimizda doktora gidiyoruz. iletişim icinde uzmana başvurmak gayet normal..arkadaslarim cok da faydasini gördüler.

Çalışıyor

Bilmiyorum soruldu mu ama çalışıyor musunuz?
Yani bazen insan yapacak bir şey bulamayıp evliliğine de sarabiliyor.
Ben de çaba harca diyenlere katılıyorum.

Bence çocuk yokken kazara hamile kalmadan yol yakinken ayrilin ..terapistin hiç bir faydasi olmuyo.bizde denedik eşimle.kisa süreliğine faydasi olsada sonra herşey başa sariyor...çocuk olursa dahada kargaşanin içine girip içinden çikamazsiniz..çocuğada yazik olur..mutsuz bir evliliğin içinde büyüyen çocukta mutsuz olur ... evliliğinize son bir şans verip terapiste gitmeyide deniyebilirsiniz..ama dediğim gibi çocuk olmamasina dikkat edin..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…