- 2 Nisan 2020
- 725
- 1.266
- 113
- 38
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Lutfen alin.Inanin cocugumu esimin 13 yasindaki yegeni balkondan atmaya kalkti.Oda cocuk bilememistir dediler.Siz eltim dikkatsiz diyosunuzya benim eltim oyle bi manyakki esim bile uyardi.Cocugu emanet etme sakin.Zehirlemeye bile kalkar diye.Ama benim cocugum onlara hic uymadi cunku bilincli yetisti.Teşekkürler, tavsiyelerinizi dikkatle alacağım
Iyi de siz de mudahale edebilirsiniz bazi seylere. Kayinpeder yikamaya kalktiginda hayir diyebilirdiniz. Eltinin eline de cocugu bakar misin diye siz vermissiniz bunda esinizin sucu yok. Eltmi ile gorusmek istemiyorsaniz da araya mesafe koyabilirsiniz ya da kayninizin hergun gelmesinden hosnutsuzlugunuzu soyleyebilirsiniz. Mahkemede bunlar bosanma nedeni sayilmaz ki. Esinizle ilgili bir problem var mi onlara bakilir. Ucuncu sahislarla ilgili problemleriniz icin ucuncu sahislara dava acmaniz gerekir. Ha esiniz sizi ailesi yuzunden ihmal eder, sizi ezdirir, kayinpederin ya da kayinvalidenin doldurusuna gelip size kotu davranirsa onu anlarim. Ama eltim cocugu dusurdu bosanmak istiyorum derseniz hakim bosamaz sanmiyorum.Eltim konusu dışında diğer her şeyden eşim sorumlu. Çünkü ailesini durdurma görevi onda. Başta belirttim bunu zaten . Söz verdik diye yazdım konuya.
Elti konusunu da şu sebeple yazdım . Onun ailesinden benim oğlum zarar görüyor.
Şahsen beni aşırı rahatsız etti detaylar. Sanirim bende takıntılıyım zaten. Ve evet konu sahibi bence de ona sinir oluyor. Nefret ediyorum insanların hatasına sırf anne baba diye susanlardan.Konudaki detaylar takıntılı biri için özellikle çok rahatsz edici ama bence sizin anlatmak istediğiniz eşinizin genel anlamda sorumluluklarını yerine getirmemesi ve ailesiyle yani siz ve oğlunuzla ilgili pasif kalması. Öyle mi ?
bence de, tamam eşi suçlu ailesine sınır koyması lazımdı ama boşanacak kadar da değil. ha konu sahibi onlara tepki gösterip uyardığı zaman "neden uyarıyosun nasıl öyle söylersin" diye konu sahibine baskı uygular kavga çıkarır o zaman ayrı işte.Iyi de siz de mudahale edebilirsiniz bazi seylere. Kayinpeder yikamaya kalktiginda hayir diyebilirdiniz. Eltinin eline de cocugu bakar misin diye siz vermissiniz bunda esinizin sucu yok. Eltmi ile gorusmek istemiyorsaniz da araya mesafe koyabilirsiniz ya da kayninizin hergun gelmesinden hosnutsuzlugunuzu soyleyebilirsiniz. Mahkemede bunlar bosanma nedeni sayilmaz ki. Esinizle ilgili bir problem var mi onlara bakilir. Ucuncu sahislarla ilgili problemleriniz icin ucuncu sahislara dava acmaniz gerekir. Ha esiniz sizi ailesi yuzunden ihmal eder, sizi ezdirir, kayinpederin ya da kayinvalidenin doldurusuna gelip size kotu davranirsa onu anlarim. Ama eltim cocugu dusurdu bosanmak istiyorum derseniz hakim bosamaz sanmiyorum.
Anlıyorum .. Neyyssseeeeee.....Benin derken eşim de herşeyin farkında. Bu ikimizin hatası ki az önceki yorumda hataliyim yazmisim zaten
Gerçekten hiç hoş değilBazı yaptıkları haz edilir gibi değil. Mesela kayın peder diyor ki dişi çıkınca zorlanacaksın. Emerken ısıtacak ya bunu kastediyor. Bı kere geldiği zaman bastan asagi süzüyor. Bir de sürekli gelmek kalmak derdinde. Evde eşim olmasa bile
AlamadımKonunuzu okudum da hangi birgün zoru görünce kaçacaksınız?
Aslında çok sık gelmiyorlar ama kayinpederim pandemi bitince eminim eşim yokken de sık sık gelecek m taşınma imkanı sadece kpss kazanıp atanirsam varGerçekten hiç hoş değilTaşınma imkanınız yok mu? Şu an ne kadar zor olsa da evliliğinizin selameti için boşanmadan önce her yolu denemenizi öneririm. Başka bir şehre giderseniz uzak kalmış olursunuz. Tabi arada gelip yatılı kalırlar ama en azından ne zaman geleceklerini bilirsiniz.Sürekli sizde olmazlar.
Biz sadece buraya yazdigi kadarini bilebiliriz ama bu kadarsa butun sorun bunkar cok ergence bahaneler. Elti kisisi bebegi zorka kucagindan almamis kendisi vermis. Bunda esinin kabahati yok. Evine girip cikanlardan da sadece kocasi mesul degil. Senin ailen benim ailem meselesi varsa zaten bunkar hala aile olamamis demektir. Anladigim kadariyla kendi esinin ailesiyle kotu olmamak icin kocasini one suruyor. Kocasini arads birakiyor. Hincini da kocasindan cikariyor. Gucu yeten yetene yani. Hakim bu nedrnle bosanmak istiyorum dese guler. Cok cocukca. Meseleleri kendi cozemeyip esini one surmus. Tepkisini ortaya koyabilirdi. Mesafe koyabilir karsi tarafla. Belki de karsi taraf kotu niyetli degil ama anladigim konu sahibi lohusaligin da etkisiyle bebegi kimseyle paylasmak istemiyor. Korona da var tabi. Korona .dolayisiyla paylasmamasini anlarim ama eltiye cocugu kendi vermis zaten. Muhtemelen konu sahibinin yaşı daha cok genc.bence de, tamam eşi suçlu ailesine sınır koyması lazımdı ama boşanacak kadar da değil. ha konu sahibi onlara tepki gösterip uyardığı zaman "neden uyarıyosun nasıl öyle söylersin" diye konu sahibine baskı uygular kavga çıkarır o zaman ayrı işte.
Alamadım
HaklısınızYani siz şu an bir sıkıntının bir zorluğun içindesiniz değil mi? Eşinizin ailesine karşı. Hayatımızda diğer insanlarla başetmek durumunda kalacağımız birçok zorluk ve sıkıntı olacak. Hangi birinde sorunları çözmek yerine kaçmayı tercih edeceksiniz ? Yarın birgün çocuğunuz büyüyecek okula başlayacak ve siz türlü türlü insanlarla karşılaşacaksınız o zaman da okulu mu değiştireceksiniz? bunun konuyla ne alakası var demeyin. Çok alakası var. Şu hayatta türlü türlü insanla karşılaşacaksınız. Güçlü durmayı öğrenmemiz lazım.
Ben de anlamadim. Evine girip cikanlarin kontrolunu esine vermis sanirim. Guvenlik gorevlisi gibi yani.Eşinizin suçu ne onu anlamadım da
Abartıyor olabilirmisin?Evladına sahip çıkmak istemek ve bunu yapamadığni düşünerek vicdan azabı yaşamak bir kotuluk şekli mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?