- 22 Aralık 2018
- 2.997
- 2.643
- 53
- 35
- Konu Sahibi Melahatabla
-
Evet yere düşürdü. Normalde kendi oğluna çok dikkat eder ben de kısa sureli emanet ettim . Dönüyor yalnız birakma dedim. Yalnız bırakmış kafa üstü düştüBebeğinizi mi düşürdü eltiniz ?
Bence deEş ailesine çon taviz verilmiş.Burunları her yerde.Değişmezler
Eltim konusu dışında diğer her şeyden eşim sorumlu. Çünkü ailesini durdurma görevi onda. Başta belirttim bunu zaten . Söz verdik diye yazdım konuya.Eltinizin bebek dusurmesinde esinizin gunahini anlayamadim.
Kayninizin evinize gelmesinde ya da bebeginizi kayinpederin yikamasinda. Bunlara siz mani olamiyor musunuz?
Biz anne babası olarak yıkarken "öyle yikanmaz" diyerek müdahale etti. Böyle durumlarla karsilasacagimizi biliyorduk ve söz verdik ama eşim engel olmadı . Ben engel olamıyorum. Çünkü sürekli uyarmak zornda kalıyorum ve sürat asiyorlar.Kücücük bebegi neden kayinpeder yikiyor annesi babasi nerdeydi o sirada?
Aslında eşimin görevi buydu o yapmadı tek kaldım bir iki uyardım ama herşeye ses edince de surat astıkları için . Bir konuda uyardımsa diğerinde sustum ve böyle olduBaba yıkamanı istemiyorum deseydin keşke bazı şeylere sen atla hemen cevap ver izin verme yoksa tepene çıkarlar.
Anladim ben de bir sey diyemezdim esinizin demesi gerekiyor oda annem babam diye bir sey diyemezBiz anne babası olarak yıkarken "öyle yikanmaz" diyerek müdahale etti. Böyle durumlarla karsilasacagimizi biliyorduk ve söz verdik ama eşim engel olmadı . Ben engel olamıyorum. Çünkü sürekli uyarmak zornda kalıyorum ve sürat asiyorlar.
Ama cocugum şuan sudan korkuyor, yanında tartışmalar oluyor. Mesela eltim küfürbaz çocuk küfür öğrenecek. Eşim engel olmuyor. Ben yetemiyorum. İleride sorunlu çocuk yetiştirmek istemiyorum. Bugüne kadar oglum için sabrettim ama şimdi sanki doğru olan bug gibi. Yine de için rahat değilBunlar o kadar da büyük sorunlar değil. Hepsi aşılabilir ya da azaltılabilir. Eğer başka büyük probleminiz yoksa ailenizi dağıtmayın pişman olursunuz
Ama ben anne babama diyorum üzülerek de olsa. Ne de olsa annem babam . Keske o da sözünü tuatbilseydiAnladim ben de bir sey diyemezdim esinizin demesi gerekiyor oda annem babam diye bir sey diyemez
Nasıl düşürür ya koskoca kadın gerçekten hayret ettim..ailesine bisey diyemiyorsa siz uyarın iş sizde artik kocanız maşallah bi çocuk yapmayı bilmişEvet yere düşürdü. Normalde kendi oğluna çok dikkat eder ben de kısa sureli emanet ettim . Dönüyor yalnız birakma dedim. Yalnız bırakmış kafa üstü düştü
Diyebilenler var, gelinlerden. Gecen kuzenime gitmistik bir yasinda kizlari var. Elimden telefonu aldi. Kuzenimin esi lütfen telefon vermeyin diye müdahale etti hemen.Ama ben anne babama diyorum üzülerek de olsa. Ne de olsa annem babam . Keske o da sözünü tuatbilseydi
Surat asmaları mı daha önemli yoksa bebeğiniz miBiz anne babası olarak yıkarken "öyle yikanmaz" diyerek müdahale etti. Böyle durumlarla karsilasacagimizi biliyorduk ve söz verdik ama eşim engel olmadı . Ben engel olamıyorum. Çünkü sürekli uyarmak zornda kalıyorum ve sürat asiyorlar.
Ben de bebeğimin daha önemli olduğunu biliyorum ama psikoloji biliyor musunuz? İnsan bazen yapamıyor. Bende yapamadığım için esimden güvence aldım . Tutmadığı için de bir yere kadsr mücadele edebildim . Tek başına olmuyor. Birinde uyarınca ikinci davranışta yapamıyorsun. Ben de böyle gitmesine engel olamadığı m için boşanmak istiyorum. Cünkü oğlumu korumak istiyorumSurat asmaları mı daha önemli yoksa bebeğiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?