5 senedir evliyiz. 1 kızımız var3 yaşnda.ben çok aşık olarak evlendim ama eşim sanırım beni uygun gördüğü için beğendiği için evlendi. flört dönemimiz kısa sürdü nişan düğün 1 sene içinde oldu. sevgiliyken nekadar farklı insanlar olduğumuzu görüyordum ama umursamıyordum sonuçta ortak noktayı buluyorduk.zamanla o ortak nokta yok oldu eşimin hep beni akraba ve ailesine kötülediğini yakaladım.özürler diledi ama devam etti.zamanla sürekli msjları sildiği için yakalayamamaya başladm ancak hep içten içe ailecek dedikodumu yaptıklarını düşünüyordm.eşimle kavgalarımız çok şiddetli olurdu.sinir krizlri geçirirdim. lohusaykn habire cocugu sendn alırm kaçırırım 6 ay emzr yeter snra sana ihtycmz yok derdi kavgalarda. tabi bunları yapıyor sonra pişman oluyor özür diliyor bende affediyordum.
ailemdn nefret edyr ve hep kendi ailesini ön planda tutuyordu.ailem gelcegi zaman suratı düşüyordu.elinde telefon sohbet etmiyr muhabbet etmiyr cocukla ilgilenyr ben yokmşm gibi davranıyordu.bunu ona söyledgmde ilgilendgni bnm kuruntu yaptgmı ileri sürüyordu.bir kez boşanma davası açtm günlerce kapımda yattı değişcegne söz verdi.döndüm.budfa kavgalar azaldı hakaretler azaldı bitti hatta ama tamamen iletişimsizdik.aldgmz bşyin modelini yükseltmek için bana arkdşndan borç aldgnı bir sene onu ödeyecgni cok zorlancagmzı cok sıkışcağmzı söyledi.snra öğrendmki meğer borç fln almamş benden para sakladgnı gizliden o parayı biriktrdgni öğrendm.güvenm tamamen sarsıldı. üstne evi terk ettkten snra bana düşman kesilen kardeşi bni darp etti.hakkmda herkese namusuma laflar etti. ve bnm esim ağznı bile açıp laf söylemedi ona.bni korumayan kollamayan para saklayan hakkmda knşan bi adamla devam etmk istemedm bn tekrar terk edip dava açmaya karar verdm. esim yine tutustu yalvarıyor. vicdan yaptryr beni cocgmdan senden ayırma değişcm diye.ailem arkmda maaşmda iyi buarada.korkularım var yinede.nasıl olcak.ya pişman olursam. ama yok bu adam düzelmiyor. ve kendni ailecek mülemmel görüyorlar.ama bi.evliligi bitirmekte.cok zor.yardımcı olun... buarada cocugmuda ilerde benden soğutmakla yada mahkemede bendn almakla tehtit ediyr.ve esim sehir dısında calısıyor yani ayın 3 haftası yk evde.şimdiden teşekkürler[/QUOTE. Bence çok dayanmışsınız bu durumlarda çoçuğunuz da olumsuz etkilenir bence onun iyiliği için dönmeyin geri maaşınız iyiymiş Zaten ailenizde yanınızda çocuğunuzu bu durumda sizden alamazlar zaten baba 3 hafta yoksa neden versin hakim
5 senedir evliyiz. 1 kızımız var3 yaşnda.ben çok aşık olarak evlendim ama eşim sanırım beni uygun gördüğü için beğendiği için evlendi. flört dönemimiz kısa sürdü nişan düğün 1 sene içinde oldu. sevgiliyken nekadar farklı insanlar olduğumuzu görüyordum ama umursamıyordum sonuçta ortak noktayı buluyorduk.zamanla o ortak nokta yok oldu eşimin hep beni akraba ve ailesine kötülediğini yakaladım.özürler diledi ama devam etti.zamanla sürekli msjları sildiği için yakalayamamaya başladm ancak hep içten içe ailecek dedikodumu yaptıklarını düşünüyordm.eşimle kavgalarımız çok şiddetli olurdu.sinir krizlri geçirirdim. lohusaykn habire cocugu sendn alırm kaçırırım 6 ay emzr yeter snra sana ihtycmz yok derdi kavgalarda. tabi bunları yapıyor sonra pişman oluyor özür diliyor bende affediyordum.
ailemdn nefret edyr ve hep kendi ailesini ön planda tutuyordu.ailem gelcegi zaman suratı düşüyordu.elinde telefon sohbet etmiyr muhabbet etmiyr cocukla ilgilenyr ben yokmşm gibi davranıyordu.bunu ona söyledgmde ilgilendgni bnm kuruntu yaptgmı ileri sürüyordu.bir kez boşanma davası açtm günlerce kapımda yattı değişcegne söz verdi.döndüm.budfa kavgalar azaldı hakaretler azaldı bitti hatta ama tamamen iletişimsizdik.aldgmz bşyin modelini yükseltmek için bana arkdşndan borç aldgnı bir sene onu ödeyecgni cok zorlancagmzı cok sıkışcağmzı söyledi.snra öğrendmki meğer borç fln almamş benden para sakladgnı gizliden o parayı biriktrdgni öğrendm.güvenm tamamen sarsıldı. üstne evi terk ettkten snra bana düşman kesilen kardeşi bni darp etti.hakkmda herkese namusuma laflar etti. ve bnm esim ağznı bile açıp laf söylemedi ona.bni korumayan kollamayan para saklayan hakkmda knşan bi adamla devam etmk istemedm bn tekrar terk edip dava açmaya karar verdm. esim yine tutustu yalvarıyor. vicdan yaptryr beni cocgmdan senden ayırma değişcm diye.ailem arkmda maaşmda iyi buarada.korkularım var yinede.nasıl olcak.ya pişman olursam. ama yok bu adam düzelmiyor. ve kendni ailecek mülemmel görüyorlar.ama bi.evliligi bitirmekte.cok zor.yardımcı olun... buarada cocugmuda ilerde benden soğutmakla yada mahkemede bendn almakla tehtit ediyr.ve esim sehir dısında calısıyor yani ayın 3 haftası yk evde.şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?