Boşanmaya karar vermek...

bescayi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2018
48
44
3
5 senedir evliyiz. 1 kızımız var3 yaşnda.ben çok aşık olarak evlendim ama eşim sanırım beni uygun gördüğü için beğendiği için evlendi. flört dönemimiz kısa sürdü nişan düğün 1 sene içinde oldu. sevgiliyken nekadar farklı insanlar olduğumuzu görüyordum ama umursamıyordum sonuçta ortak noktayı buluyorduk.zamanla o ortak nokta yok oldu eşimin hep beni akraba ve ailesine kötülediğini yakaladım.özürler diledi ama devam etti.zamanla sürekli msjları sildiği için yakalayamamaya başladm ancak hep içten içe ailecek dedikodumu yaptıklarını düşünüyordm.eşimle kavgalarımız çok şiddetli olurdu.. tabi bunları yapıyor sonra pişman oluyor özür diliyor bende affediyordum.
ailemdn nefret edyr ve hep kendi ailesini ön planda tutuyordu.ailem gelcegi zaman suratı düşüyordu.elinde telefon sohbet etmiyr muhabbet etmiyr cocukla ilgilenyr ben dava açmaya karar verdm. esim yine tutustu yalvarıyor. vicdan yaptryr beni cocgmdan senden ayırma değişcm diye.korkularım var nasıl olcak.ya pişman olursam. ama yok bu adam düzelmiyor. ve kendni ailecek mülemmel görüyorlar.ama bi.evliligi bitirmekte.cok zor.yardımcı olun

Son düzenleme:
Günaydın.
Anladığım kadarıyla yardımcı olayım.
3 yaşındaki bebeği hangi hakim babaya verir?
Ayrıca ay 4 hafta değil mi?
3 haftası dışarıda olan ve zaten size hayrı olmayan adamdan ayrılınca nasıl pişman olacaksınız,neyin korkusu var anlamadım?

Çocuğu alamaz bu bir,
Daha önce boşanma aşamasına kadar geldiğin halde düzelmeyen adam bundan sonra hiç düzelmez boşuna bekleme bu iki
Madem mutsuzsun, ailen sen eşin tarafından saygı sevgi görmüyorsunuz, ayrıca maddi özgürlüğünü eline almış birisin boşan net bu da üç

evet degisir ama bosandiktn sonra degisir.
Iftiralar hakretler tehditler hic duymadigin kufurlerle gelir karsina
zaten tek basina hayatini surduruyorsun ailende arkandaysa bosan gitsin. mutlu olmak icin evleniyoruz mutsuzsak surdurmenin bi anlami yok..

Cocugu alamaz,ben o yastaki bebeyi babasina veren hakim tanimiyorum.

Ayrica her ay 1 hafta gordugunuz kocadan bosaninca degisen bir sey olmaz pek. Zaten adam yok,tereddutunuz nedendir anlayamadim.

Zaten bir kere şans vermişsiniz tekrardan aynı çukura düşmeye gerek yok bence. Bu kez başka bir sokaktan yürüyün.

Evliliğinizde elle tutulur hiçbirşey yok.. Karısını herkese kötüleyen erkek Allahımmm sen büyüksünn... o ailenin seni sevmemesı normal cunku kocanız kotuluyor sızı.. kardesı darp edıyor oda ses cıkartmıyor bır kere erkek olsa o elı alır kırar... cocugunuzun buyudugunu dusunun o kavgaları anlayacak hep ıcınde olacak. Çocugunuz ıcın savaşın boşanın ve kazanın

boşanmaktan korkmayın bence...böyle bi adamla evli kalmaya korkun..
belli ne kendisinden ne ailesinden iyi bir şey görmüşsünüz bu zamana kadar..
kardeşinin darp etmesi ne demek..
kendinize güvenin..çalışıyormuşsunuz da..
bence böyle bir evliliği sürdürmenin anlamı yok..

Diğer arkadaşlarında söylediği gibi boşanma davalarında çocuk küçük olduğu zaman anne namussuzluk yapmadığı sürece bebek her zaman anneye verilir. böyle enteresan bir adamdan bence bir an önce boşanmaya bakın, zaten yüzümüzü güldürmemiş ki, güldürecek olsa boşanma aşamasına geldikten sonra kıymetinizi bilip o zaman güldürdü. ama her şey daha da kötü olmuş sizin için....
sakladığı parayı altını ispat edebiliyorsanız eğer o sakladığı meblağlardan sizde hak sahibisiniz, dilerim bunu kanıtlayabilirsiniz. bence bir an önce bir avukatla görüşün maddi Manevi haklarınızı almak için elinizden geleni yapın ve kendi hayatınıza bakın.
Umuyorum çalışıyorsunuzdur ve aileniz yakınınızdadır çocuğunuzla kim bakacak siz işteyken ?

Çocuk velayeti anne yada babanın olur.
Ayda 3 hafta şehir dışındaki adama kim velayet verir?
Ki zaten bebe daha.
Boş tehditler. Sizi vazgeçirmek için.
Nasıl bir çıkarı var onu da anlamış değilim.
Seviyor olsa bunları yapmaz, sevmiyorsa neye yalvar yakar oluyor? Ödeyeceği 3 kuruş nafakaya mı? Elaleme ne derim kaygısına mı? Yoksa sizin gibi stres topunu bir daha bulamayacağına mı?

çocukla tehditlerine kanma bence.
çünkü zaten düzensiz bir hayatı var o hayatın içine hakim asla vermez çocuğu.
bir de boşanırken bütün yaşadıklarınızı anlatın dilekçenizde çocuğun aklı erdiğinde hepsini görmüş olur.
inş her şey güzel olur hakkınızda

ayın 3 haftası evde yok, olduğu haftayı sana cehennem ediyor sen de halen karar verme aşamasındasın ...

E şinizin biraz karakteriyle ilgili sorunları var sanırım. Ailesinden kaynaklı olabilir onlara iyi görünmek için size bu hiç güzel olmayan hareketleri yapıyor olabilir.
Çocuklu kadınların çoğunun işittiği laflar bunlar çocukla tehdit. öncelikle bir yuva yıkılsın istemem çocugunuz babaya bağlı mı boyle bir durumda ne derece hasar alır bunlar daha önemli.
biz yetişkinler elbette şartlara hemen olmasa da çocuklardan daha çabuk alışıyoruz.
2 kez dava açmışsınız 1. neyse de 2.de o davayı sonuçlandırabilseydiniz bugün belki mutluydunuz. kaygılarınızdan dolayı devam ettirdiğiniz bir evlilik sanırım.
yaşınız kaç bilmiyorum ama mutluluk 30 undan sonra daha kıymetli bana göre. çocugunuz 5 yaşına gelmeden netleştirin bu durumu yoksa baba diye ağlayan kızınız için daha çok uzun yıllar bunları yaşamaya devam edebilir, bir yerde tıkanabilir, siz sürekli dava açan kadın, eşinizse artık bu duruma alışmış sonunda umursamayan bir adam olabilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…