Boşanmaya karar vermek...

Kusura bakmayın da sizin zaten bir evliliğiniz yok ki bunun bitmesinden nasıl pişmanlık duyacaksınız, yaşadıklarınızı okurken ben gerildim açın davanızı kurtulun eş denen kişiden, kardeşi sizi ne hakla darp eder niye müsade ediyorsunuz bunlara maaşınız da iyiymiş lütfen çemberin dışına çıkıp kendinize dışardan bi bakın lütfen....

yani birebir yaşadığı herşeyi anlatamıyor insan tabi buraya.ama şöyleki bugüne kadar eşime hiç yalan söylemedim çocuğuma iyi anne oldum kendimce bakımlı ve alımlı bi kadınım kendime en son ne zaman bişey aldgmı hatrlamyrm. eline verdgm market listesine bile laf söylüyor. mesela eve yeni 1 şey 300 tl lik alıyorum bana cok beğendm diyor kardesine serefsize bak ne almş para yokken diyor.para yok dediğindede kenarda en az 10bin tl si varken.kardesi buna akıl veriyor paranı gizliden biriktir die. ama sorsan beni cok seviyorlar hepsi

ayrılmak istemiyor cunku cocuguna cok duskun o niye ayrılmak istesinki evde cogunlukla yok ztn fgeliyor yemek var ev temiz cocugu yanında ayrılırsa cocugundan ayrılacak ev ikiye bölünecek ztn ilk bosanma davasında beni darp eden kardesi ben mal mülk talep ettimmi onun derdine düşmüştü.

pess!

bunları yazan adam istediği kadar yalvarsın, üzülecek bir nokta görmedim ben.

Boşan canım niye düşünüyorsun ki. Maaşın varmış ailen arkamda. Eşinin kardeşi seni darp ediyor o susuyor olacak şey mi bunlar.. düşünme bile.. o çocuğu senden alırımlar hep tehtid aşsa bakabilecek sanki.

Böyle birinden ayrılmak için geç bile kalmisin sanada yazık cocugada bikere adam gurursuz onursuz seni millete kotuleyip hala evli kalıyor seninde gururun varsa ayril yani herseyine laf etmiş ve kardeşinden dayak yemek ne demek hiçte pişman olmazsin alışırsın zamanla ve sonra dağa mutlu olursun ins

hakaret, gizli para biriktirme, dedikodu bunlar öyle bir daha olmayacak diye güvenilecek şeyler değil. işiniz var ise aileniz arkanızda ise boşanın sizin namusunuza laf eden bir insanla aynı evde yaşamak size ağır gelmiyor mu?

Ayın zaten 3 haftası dışarda olan bir insanın eve gelince özlemden senin dizinin dibinden ayrılmaması lazım. Kalan 1 haftaya bu kadar olayı sığdırmak için seninle mutlu anısının olmaması lazım. Namusa laf etmeler, ailesinin dayağı, senden para kaçırma maşallah adamda yok yok

O zaman hıc tutar yanı yok adamın
O zaman hıc kendinizı uzmeyın pişman olacagınızıda sanmıyorum allah YARDIMCINIZ olsun inşallah evladınızla bırlıkte cok mutlu olursunuz ama önceki boşanma sürecinde biraz degı

Kesinlikle emin olup verdiğiniz kararı uygulayın. Milletin görümcesi dedikodusunu yapar,sizin eşiniz. Bir insan aynı yastığa baş koyduğu insanı kötüler mi? Para saklamak nedir ? Darp edilmek? Kesinlikle bebeğinizi böyle ortamda büyütmeyin. Çocuğu istediği zamanlarda görsün. Sizde ayrı ve yeni bir hayat için planınızı yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…