Bosanmaya mecbur kaldik.

ikinci mutsuzluk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2023
38
23
8
40
Merhabalar

Şuan eşimle bosanma aşamasındayız. Evlendigim günden beri ailesiyle sorunlar yaşıyorum. Esim topluma göre geç bir yaşta evlendi.bu süre zarfında hep ailesiyle yaşamış sosyal hayati ve arkadaşı olmamis. Aile apartmaninda oturduk ailesi abisi eltiler derken herkes evliligimizin icerisinde iki bebegim var kaynanam hamile olduğumda dahi bebeklerimi öldürmemi istedi esim buna bile musade etti. Ama ben yapmadım bu süreçte hem eşimden hem ailesinden fiziksel psikolojik şiddet gördüm.surekli küçük bebeğim ve hamileyken evden kovuldum bu durumda oldugum için gidemedim. Ailesiyle bir olup bosanma davasi acti evden gitmemiz için aklınıza gelecek her kötülüğü eşimde dahil birlikte yaptılar. Bende karşı dava açtım evden atıldık şimdi desteklerle çocuklarımla bir düzen kurdum.kira da yaşıyorum. Nafaka vs ödeniyor. Esim pişman barışmak istiyor. Ben güvenmiyorum. Ailesinin her lafıyla suçsuz günahsız bize bütün kötülüğü yapmasına rağmen. Onlardan korktuğu için böyle olduğunu söylüyor. Sevgi yetmiyor .Bu sefer elimdeki mahkeme olanaklarindan da olmaktan korkuyorum .Bu 3 . Kez evden kovulusumuz

Diğer konuya yazmıştım sakın bunları düşünüp kendini acaba mı diye şüpheye düşürme lütfen. Evlat için güçlü ol.

Diğer yorumum // Allahın hakkı 3 deyip bu aldığınız kararın arkasında durmanız dileğiyle...

Sakın inanmayın, doğmamış bir canı almaktan bahseden insanlarla yolunuz bir daha karşılaşmasın inşallah.
Her türlü şiddet varmış aklınıza bunlar gelsin.

Sizin ailenizden maddi ve manevi destek veren birileri var mı?

Çok üzüldüm. Allah sabır ve güç versin size. Hayırlısı olsun çocuklarınız be sizin için.

Yanlış anlamayın ama eşinizin ailesinden önce eşiniz suçlu. Boşanmak için sanki her şey normalmiş de zorunda kalmış gibi anlatmışsınız ama adam tüm düğmelere basmış gibi aldatma haricinde.

Sakın ama sakın dönme.
O çocuklara karşı sorumluluğun var, sen bir annesin ama seviyorum deme gibi bir saçmalığa düşemezsin.

Ki şiddetin olduğu yerde sevgi olmaz.

Dimdik dur ve koru çocuklarını o saçma sapan aileden.
Esim sevgiden bahsediyor. Haklisiniz

Merhabalar

Şuan eşimle bosanma aşamasındayız. Evlendigim günden beri ailesiyle sorunlar yaşıyorum. Esim topluma göre geç bir yaşta evlendi.bu süre zarfında hep ailesiyle yaşamış sosyal hayati ve arkadaşı olmamis. Aile apartmaninda oturduk ailesi abisi eltiler derken herkes evliligimizin icerisinde iki bebegim var kaynanam hamile olduğumda dahi bebeklerimi öldürmemi istedi esim buna bile musade etti. Ama ben yapmadım bu süreçte hem eşimden hem ailesinden fiziksel psikolojik şiddet gördüm.surekli küçük bebeğim ve hamileyken evden kovuldum bu durumda oldugum için gidemedim. Ailesiyle bir olup bosanma davasi acti evden gitmemiz için aklınıza gelecek her kötülüğü eşimde dahil birlikte yaptılar. Bende karşı dava açtım evden atıldık şimdi desteklerle çocuklarımla bir düzen kurdum.kira da yaşıyorum. Nafaka vs ödeniyor. Esim pişman barışmak istiyor. Ben güvenmiyorum. Ailesinin her lafıyla suçsuz günahsız bize bütün kötülüğü yapmasına rağmen. Onlardan korktuğu için böyle olduğunu söylüyor. Sevgi yetmiyor .Bu sefer elimdeki mahkeme olanaklarindan da olmaktan korkuyorum .Bu 3 . Kez evden kovulusumuz
Bir zahmet barışmayın. Ailesini affeder misiniz hayir ama kocaları hemen affedip barışıyor kadınlar garip. Hatta kocayla barisip ailesiyle goruşmüyorlar. Eee asıl zarar veren es halbuki

Çok üzüldüm. Allah sabır ve güç versin size. Hayırlısı olsun çocuklarınız be sizin için.

Yanlış anlamayın ama eşinizin ailesinden önce eşiniz suçlu. Boşanmak için sanki her şey normalmiş de zorunda kalmış gibi anlatmışsınız ama adam tüm düğmelere basmış gibi aldatma haricinde.
Ne güzel tespit. Aldatma dışında her kötülüğü yaptılar. Oda çanak tuttu

Merhabalar

bu kadinlari anlamakta bazen gucluk cekiyorum size bunca seyi yasatan kisi ex esiniz önce bunu anlamak gerek es ailesi durumlarin sosu.
onu bu kadar kolay affedebilecek kivama geliyorsaniz es ailesini de affedebilmelisiniz ki bana kalirsa duzeninizi hic bozmayin.

eminim ki adam siz gidince kiymetinizi anladi birakin boyle kalsin, denenmisi denemek hic olmadi oldurmayin.

Davayı geri çekin diyedir her şey.
Nafaka ödemesi gerekecek, çocuklara bakması gerekecek.
Yeniden evlenecek olsa yeniden masraf, üstelik kazancının bir kısmını size ödüyor.
Bu zamanda aile apartmanını kabul edecek birini daha bulmak da zor.
Buna kırılmayın lütfen, sizin şahsınızda değil söylediğim ama kara kaşınıza/gözünüze yada aşkından geri adım atmadı.
Hayatın gerçekleri ile yüzleşti :)

O kadar haklısınız ki davayi açınca bütün sorumlulukları bitecek diye düşünüyordu. Şuan tüm masrafları mahkeme kararı ile esim karşılıyor. Daha bunun tazminatı ve ziynet alacağı davasi var ayni dava içerisinde açıldı. Hersey delilli

O kadar haklısınız ki davayi açınca bütün sorumlulukları bitecek diye düşünüyordu. Şuan tüm masrafları mahkeme kararı ile esim karşılıyor. Daha bunun tazminatı ve ziynet alacağı davasi var ayni dava içerisinde açıldı. Hersey delilli
İnsanlar yaptıklarının bedelini ödeyeceklerini bilseler baştan yapmazlar zaten :)
Burada kazanmaya çalıştığı siz olsaydınız, kaybetmeyi baştan göze alamaz, ona göre davranırdı.
Ama ne zaman cebine dokundu, şimdi kıymete bindi evliliği ve çocukları.

Aklımdan geçirdiklerimi sizinde dile getirmeniz mutlu etti beni. Tabi cocuklarim adına üzgünüm bu zihniyette bir baba olduğu için
çocuklar düşündüğünüzden daha akıllı merak etmeyin.
Bu biraz süreci yönetmekle alakalı,
siz iyiyi gösterir, öğretirseniz,
çocuklar da eksiklik çektikleri yada yanlış gördükleri şeyleri ayırtedecek sağduyuya sahip oldukları yaşa geldiklerinde,
ben babam gibi olmayacağım, diyeceklerdir :)
Yanlıştan, yanlış olmaz her zaman, ders çıkaran olmak önemli olan.

Ne güzel ifade etmişsiniz. Emeğinize sağlık. Teşekkür ederim. Biz şuan huzurluyuz ve mutluyuz bozulmasına izin vermeyeceğiz.

Merhabalar

Muhtemelen nafaka vermek ağırına gidiyordur

Back
X