- 23 Eylül 2019
- 454
- 124
- 33
- Konu Sahibi Yesilintonu
Arkadaslar gecen esimin cocuk istedigndeb ama bdnim bircok sebepten oturu anlasamadigimizdan bahsettim. Gecen hafif onu acik bi gomlek goymistim daha dogrusu onu kapali, hareket ettikce hafif de olsa acilabliyodu. Ama dekolte degil yani. Esim benm kapanmami hep umit eder, ama istemedmi de bilir zaten. Soylemedigini birakmadi. Ar edep ne bilmiyormusum saka gibi neyse kavgamizi detayli anlatmycam
*uzun zamandir kendini degistirdi iyi bi es olmaya calisiyo
*normalde kavgalarmiz cook olmuyo artik
*aldatmasi, bi kadina bile bakmasi yoktur. Buna gerrrcekten eminim. Enazindan suana kadar olan surede hic olmadi. Beni coook sevmesinden degil:), inancindan dolayi..
*ama ben daha gencim ve artik istedigmi bile giyememek dahi beni cok sıkiyor. Biyerlerimi acma derdinde degilim. Ama surwkli ustume uzun bisey aramaktan skildim..
Bi sekilde tarzim olmayan seyleri uydurmaya calisiyorum mesela begenmesginde goya espri yapiyo ama asagliyor..
*iki kalem cekip makyaj yapip kendimi iyi hissedemyorum.
*ilerde cocuk olsa onun ustunden de biiirsuru sey soylycek bliyorum. Yok cocuk oyle mi tutulur cocuga ne yediriyosun oyle.. ne kalitesiz seyler almisin seviyosun bole seyleri. Bakin addim gibi eminim.
Ben bosanmayi istyorum.
Anlasamamak baslica sebep zaten dmi? Evet bi kocanin evv icin yapmasi gereken herrrseyi yapip dusunuyor. Ama bunlar yeter mi ki? Kafa yapimiz ayni degil ki bizim
((
*uzun zamandir kendini degistirdi iyi bi es olmaya calisiyo
*normalde kavgalarmiz cook olmuyo artik
*aldatmasi, bi kadina bile bakmasi yoktur. Buna gerrrcekten eminim. Enazindan suana kadar olan surede hic olmadi. Beni coook sevmesinden degil:), inancindan dolayi..
*ama ben daha gencim ve artik istedigmi bile giyememek dahi beni cok sıkiyor. Biyerlerimi acma derdinde degilim. Ama surwkli ustume uzun bisey aramaktan skildim..
Bi sekilde tarzim olmayan seyleri uydurmaya calisiyorum mesela begenmesginde goya espri yapiyo ama asagliyor..
*iki kalem cekip makyaj yapip kendimi iyi hissedemyorum.
*ilerde cocuk olsa onun ustunden de biiirsuru sey soylycek bliyorum. Yok cocuk oyle mi tutulur cocuga ne yediriyosun oyle.. ne kalitesiz seyler almisin seviyosun bole seyleri. Bakin addim gibi eminim.
Ben bosanmayi istyorum.
Anlasamamak baslica sebep zaten dmi? Evet bi kocanin evv icin yapmasi gereken herrrseyi yapip dusunuyor. Ama bunlar yeter mi ki? Kafa yapimiz ayni degil ki bizim

Son düzenleme: