Boşanmaya nasıl karar verdiniz?

Bakin cok farkli dusuncesi. Ole bi yere gitmez. Evlilikte tek sorunun onun dedigini dinlememem oldugunu dusunuyor
Babam misiniz diyin sizde.Evlilik karşılıklı fıkır,düşünce,duygudur.Beni dinle neymiş? Çok dindarsa peygamberimizin eşlerine olan tavir,sevgi ve saygısını okusun öğrensin.

Arkadaslar gecen esimin cocuk istedigndeb ama bdnim bircok sebepten oturu anlasamadigimizdan bahsettim. Gecen hafif onu acik bi gomlek goymistim daha dogrusu onu kapali, hareket ettikce hafif de olsa acilabliyodu. Ama dekolte degil yani. Esim benm kapanmami hep umit eder, ama istemedmi de bilir zaten. Soylemedigini birakmadi. Ar edep ne bilmiyormusum saka gibi neyse kavgamizi detayli anlatmycam
*uzun zamandir kendini degistirdi iyi bi es olmaya calisiyo
*normalde kavgalarmiz cook olmuyo artik
*aldatmasi, bi kadina bile bakmasi yoktur. Buna gerrrcekten eminim. Enazindan suana kadar olan surede hic olmadi. Beni coook sevmesinden degil:), inancindan dolayi..
*ama ben daha gencim ve artik istedigmi bile giyememek dahi beni cok sıkiyor. Biyerlerimi acma derdinde degilim. Ama surwkli ustume uzun bisey aramaktan skildim..
Bi sekilde tarzim olmayan seyleri uydurmaya calisiyorum mesela begenmesginde goya espri yapiyo ama asagliyor..
*iki kalem cekip makyaj yapip kendimi iyi hissedemyorum.
*ilerde cocuk olsa onun ustunden de biiirsuru sey soylycek bliyorum. Yok cocuk oyle mi tutulur cocuga ne yediriyosun oyle.. ne kalitesiz seyler almisin seviyosun bole seyleri. Bakin addim gibi eminim.
Ben bosanmayi istyorum.
Anlasamamak baslica sebep zaten dmi? Evet bi kocanin evv icin yapmasi gereken herrrseyi yapip dusunuyor. Ama bunlar yeter mi ki? Kafa yapimiz ayni degil ki bizim:KK43:((
Bir kocanın ev için bir şey yapması değil senin için ne yaptığına bak bana arsız edepsiz diyemez kimse bu net boşanma sebebi benim için diğerlerini hiç söylemiyorum zaten boşanma sebebi insanlar birbirine hayatı kolaylaştırıp mutlu olmak için evlenir zorlayıp özgürlüğünü kısıtlayarak ya da böyle her şeyi yasaklayarak değil siz çocuk değilsiniz kendi aklınız var olur da ikinci kez evlenirseniz kendinize fikren denk biriyle evlenin çünkü kimse değişmez miş gibi yapar çıkarları için ama asla değişmez

Suan zaten diyorum ki bundan iyi ve saglam sebep mi varmis ole bisey de cekip kapayi gitseydin
Sizin şiddet görmeniz ,ben şunu giymek istiyorum, bunu sürmek istiyorum diyerek eşinizin sizin için uygun gördüklerine karsi çıkmanıza bakar ki zaten.

Boyun eğip suyuna gittiğiniz için sürekli, şiddet de olmuyordur. Ayrılmak için sadece böyle bir sebebe ihtiyacınız yok ama zaten sizin bosanacağiniz da yok.

Sırf karisma olayi degil ki. Mesela ne yalan soylyim ben de erkek olsam karimin mini giymesini asla istemezdim. Ama en fazla bu yani. Hicbi zaman bole giyinmedim. Yeterince kapali giyiniyorum. Her giydigim kalcami ortuyor. Bende de hata var heeerseyine tamam dedim. Ustte de bahsettim sanirim yasimin kucuklugunden dolayi hep tabi oldum. Ama artk cok canimi sıkiyor bu durum. Bi allik surememek nedir. Biz guzel gozukmeyi severiz kendimize illa birine degil. Surekli soluk bi beniz. Bunslri da kenari koyalim. Kafalar uyusmuyor. Boyle yine idare edilir. Ama gundem cocuk olunca ben cok telaslandim. Biz anlasamiyoruz ki ne cocugu diye
Kolay bi karar değil boşanmak. Açık giyinmek edepsizlik demek değil önce bunu bi anlaması lazım. Böyle yapmaya devam ederse kendinden soguyacagini söyle bence eşinin anladığı dili sen bilirsin benimki cinnetten anlıyor mesela, bi çıldırıyorum evde patlayıp bı daha açmıyor o konuyu. Bence konuş anlatmaya çalış anlamazsa kaçınılmaz sonun ne olduğunu anlat eşine kendi karar versin

Sırf karisma olayi degil ki. Mesela ne yalan soylyim ben de erkek olsam karimin mini giymesini asla istemezdim. Ama en fazla bu yani. Hicbi zaman bole giyinmedim. Yeterince kapali giyiniyorum. Her giydigim kalcami ortuyor. Bende de hata var heeerseyine tamam dedim. Ustte de bahsettim sanirim yasimin kucuklugunden dolayi hep tabi oldum. Ama artk cok canimi sıkiyor bu durum. Bi allik surememek nedir. Biz guzel gozukmeyi severiz kendimize illa birine degil. Surekli soluk bi beniz. Bunslri da kenari koyalim. Kafalar uyusmuyor. Boyle yine idare edilir. Ama gundem cocuk olunca ben cok telaslandim. Biz anlasamiyoruz ki ne cocugu diye
Erkek olsaydın karının mini giyinmesini istemezsen gider mini giymeyenle evlenirdin sanırımm bir üyenin dediği gibi giyene ağzının suyu aka aka bakıp evdekini kapatmaya çalışmazdın ve yaşın küçük olduğundan kolay manipüle edilmişsin giydiklerim zaten kalçamı örtüyor şu bu ne var bu kalçada ? Kalçaysa mesele erkekte de var demek istediğim eşinizin leş bir zihniyeti var bu adam dışarıda etekli pantolonlu kadınlar görünce beyninden ne geçiyor belli ciddi soruyorum tiksinmiyor musunuz bu adamdan ?

Kolay bi karar değil boşanmak. Açık giyinmek edepsizlik demek değil önce bunu bi anlaması lazım. Böyle yapmaya devam ederse kendinden soguyacagini söyle bence eşinin anladığı dili sen bilirsin benimki cinnetten anlıyor mesela, bi çıldırıyorum evde patlayıp bı daha açmıyor o konuyu. Bence konuş anlatmaya çalış anlamazsa kaçınılmaz sonun ne olduğunu anlat eşine kendi karar versin
Adam zaten şiddet uygulamış mesele karışıp karışmaması falan değil bence.
Hiç sanmıyorum boşanacağını bulmuşsun bi mağara adamı elle tutulacak hiçbir yanı yok. Mutsuzsun da belli ama ancak böyle gel gitlerle yaşar gidersin.

Ben biliyorum da nasıl açıklanır onu bilmiyorum🙄 bu tipler başörtülü kızları sıkıcı bulup evlenmez ama açık halini sevip beğendiği kadını zorla kapatmaya çalışır.
Erkeklerin bir mantiksizligi daha iste. Biz de erkek diye evleniyoruz hiyar cikiyor 😂

Siz isteklerinizi hiç dile getirdiniz mi? “Ben makyaj yapmak istiyorum, bu kıyafetler bana iyi hissettirmiyor, kendi istediğim gibi olmayınca bunalıma giriyorum, karışmandan hoşlanmıyorum bu yaşa gelmişim senle de zorla evlenmedik beni tanıdın birbirimizi görüp tanıyıp karar verdik, bu zamana kadar kıyafetimin absürt kaçtığı bir durumla karşılaşmadım. Kendi kurallarıma ve kendi zevkime göre giymek istiyorum çünkü en doğrusunu insan kendisi için bilir, ben bu konuda hiç hata yapmadım senin ölçütlerini saymazsam hiçbir sorunla karşılaşmadım”

Bunları söyleyeceksiniz. Siz dile getirmeden o anlamaz, belki de kocam kıskanıyor diye mutlu olduğunuzu sanıyodur... İsteklerinizi dile getirmedikçe saygı göremezsiniz ve ne yazık ki tepenize bindikçe binerler. Dik durun, kendi bildiğinizi yapın. Olmuyorsa boşanırsınız.

Adam zaten şiddet uygulamış mesele karışıp karışmaması falan değil bence.
Hiç sanmıyorum boşanacağını bulmuşsun bi mağara adamı elle tutulacak hiçbir yanı yok. Mutsuzsun da belli ama ancak böyle gel gitlerle yaşar gidersin.
Şiddet olayından haberim yoktu kaçırmışım orayı, şiddetin affı olmaz.

Sizi bir önceki konunuzdan hatırladım kusura bakmayın lütfen ama eşiniz sizi her konuda sindirmeye ve isteklerini dikte etmeye alışmış son derece kaba saba, düşüncesiz, yobaz, saygısız şiddet meyillisi biri ve sürekli sizi manipüle etmeye çalışan bir kocanız var! Önceki konudan da biliyorum size ithamları üslubu davranışları aşırı çirkin! Nasıl karısına ar edep bilmiyorsun diyebilir nasıl inancınızı sorgulayabilir çok ağır sözler bunlar! Eşiniz babanızın hastalığında da tavrı çok çirkindi ve size şiddet göstermesi de soğumakta çokta haklısınız! Mutsuzsunuz çok belli eşiniz istiyor diye çocuk yapılmaz onu doğuracak sizsiniz mutsuz bir anne çocuğa verimli olamaz!

Siz isteklerinizi hiç dile getirdiniz mi? “Ben makyaj yapmak istiyorum, bu kıyafetler bana iyi hissettirmiyor, kendi istediğim gibi olmayınca bunalıma giriyorum, karışmandan hoşlanmıyorum bu yaşa gelmişim senle de zorla evlenmedik beni tanıdın birbirimizi görüp tanıyıp karar verdik, bu zamana kadar kıyafetimin absürt kaçtığı bir durumla karşılaşmadım. Kendi kurallarıma ve kendi zevkime göre giymek istiyorum çünkü en doğrusunu insan kendisi için bilir, ben bu konuda hiç hata yapmadım senin ölçütlerini saymazsam hiçbir sorunla karşılaşmadım”

Bunları söyleyeceksiniz. Siz dile getirmeden o anlamaz, belki de kocam kıskanıyor diye mutlu olduğunuzu sanıyodur... İsteklerinizi dile getirmedikçe saygı göremezsiniz ve ne yazık ki tepenize bindikçe binerler. Dik durun, kendi bildiğinizi yapın. Olmuyorsa boşanırsınız.
Diyorum ya en bas hata benim aslinda. Bilmedigim anlamadigm bi sekilde herseyine tamma olur dedim ve ona gore evrildim. Yasima bagliyorum.. yapma makyaj dedi sorun etmedim. Uzun giy dedi e olur deidm takilmadim. Sanki yeni acildi onumdeki perde de ne sacmaliyosun sen kendine gel dedim birden kendime. Bu saatten sonra ben bunlari istemyorum desigmde karsilasacagim tepki okkadar net ki

Sizi bir önceki konunuzdan hatırladım kusura bakmayın lütfen ama eşiniz sizi her konuda sindirmeye ve isteklerini dikte etmeye alışmış son derece kaba saba, düşüncesiz, yobaz, saygısız şiddet meyillisi biri ve sürekli sizi manipüle etmeye çalışan bir kocanız var! Önceki konudan da biliyorum size ithamları üslubu davranışları aşırı çirkin! Nasıl karısına ar edep bilmiyorsun diyebilir nasıl inancınızı sorgulayabilir çok ağır sözler bunlar! Eşiniz babanızın hastalığında da tavrı çok çirkindi ve size şiddet göstermesi de soğumakta çokta haklısınız! Mutsuzsunuz çok belli eşiniz istiyor diye çocuk yapılmaz onu doğuracak sizsiniz mutsuz bir anne çocuğa verimli olamaz!
Evet ben de oyle dusunuyorum zaten. Ki mutsuz ev mutsuz cocuk demek

Diyorum ya en bas hata benim aslinda. Bilmedigim anlamadigm bi sekilde herseyine tamma olur dedim ve ona gore evrildim. Yasima bagliyorum.. yapma makyaj dedi sorun etmedim. Uzun giy dedi e olur deidm takilmadim. Sanki yeni acildi onumdeki perde de ne sacmaliyosun sen kendine gel dedim birden kendime. Bu saatten sonra ben bunlari istemyorum desigmde karsilasacagim tepki okkadar net ki

Alacağınız tepkiye göre değil ne istediğinize göre davranın. Elinizden geleni yapmış olmanız daha güzel değil mi? Siz kendinizi ifade edin, karşı çıkarsa kusur onda kalmış olur.

Evet ben de oyle dusunuyorum zaten. Ki mutsuz ev mutsuz cocuk demek
Neden sürekli sizi aşağılamasına izin veriyorsunuz? Eşiniz güya çok inançlı dindar ya hani (sözüm ona) islam da kadın'a verilen değer nedir hakları neler bununla ilgili de açıp bi zahmet kitap okusun!

Back
X