BOŞANMAYA NASIL KARAR VERİLİR ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umarım daha da zarar görmeden kurtulabilirsiniz

yok canım :) Ben aceleci biriyim biraz. Burcumdan mı bilmiyom akrep burcuyum. beklemek düşünmek beni yoruyor. Bir an önce olan olsunda kurtilim kafasındaydım. evet hataymış ama elimden bişey gelmiyor maalesef
Son yıllarda bir de saçma salak huylarını burçlara bağlama olayı çıktı bu acelecilik değil, ne olduğu bağıra bağıran gelen ergenle senesi dolmadan evlenmişsin. Neyse olan olmuş artık geriye dönük ah vah etmenin faydası yok. bir an önce olan olsun da kurtulayım kafasındaysan bu evlilikten de bir an önce kurtul o halde
bir de kadın kadının düşmanı diyor, kız senin düşmana ihtiyacın mı varrrr? senin kendine ettiklerini başka kim edebilirdi sana?

Son düzenleme:
Bela gostere gostere gelmis sen de bile bile gore gore kabul etmissin. Sanki harika bir hayatin var gibi inatla da cocuk yapmaya calisiyorsun. Burda senin gibi cok var. Kocam agzima ediyor üühüüü diye aglayip iki ay sonra kizlaaaaaar hamileyiiiiiimmmm konusu acan.

Ben “adam çöp boşan” derim ama sende o potansiyeli gormuyorum.

Hesaplarıma göre adam 21 yaşındayken falan evlenmiş, bu adamın mesleği ne? Çocuk desem daha iyi olacak gerçi. Siz işim var demişsiniz, eşinizin işi var mı? Sizi maddi olarak zarara falan uğratmamıştır umarım da boşanırsanız bir de bununla uğraşmazsınız. Aslında Allah sizi seviyormuş, evlenmeden önce sinyal aldın mı almadın mı diye sorarlar bu tip konularda buradakiler, sizinkiler sinyal değil Allah’ın o kadar sevgili kuluymuşsunuz ki Rabbim gözünüze basit bir sinyal değil deniz feneri tutmuş defalarca ve siz yine de evlenmişsiniz. Şu hikayede geri dönülebilecek o kadar çok yol sapağı var ki keşke birinden dönseymişsiniz. Ha ama geç mi? Asla. Yaşınız gencecik, ki 40 bile olsa bu evlilikle hayatınızı heba etmeyin. Bence boşanın bu “çocuktan” koca olmaz.

Boşanmak kolay değil ama bu delinin kahrını ömür boyu çekebilecek misin? Kendisi sorunun farkına varsa tedavi olmak istese tamam fakat eşin kabul etmiyordur büyük ihtimalle hatasını.Ben deliyim demez beni sen sinirlendirdin der.

Kuzenim iki nişan attı,şiddet gördüğü eşinden on yıl sonra çocukla zor boşandı; şimdiki eşiyle çok mutlu .Tekrar anne oldu.Anasının babasının büyütüp adam edemediğiyle sen ömrünü bitirme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`