- 10 Ağustos 2011
- 1.812
- 84
- 118
slm kızlarr..daha onceki açtığım konuda eşimle ilgili sıkıntılarımı anlatmıştım.Az önce baktım ki aradan 1 yıl geçmiş ve yine mutsuz giden bir evliliğim var.Bu evlilikte en akıllıca yaptığımız şey çocuk sahibi olmamak sanırım.bAZI kişiler çocuk yapın düzelir dese de ben bunu göze alamadım.değişmedi ve değişmez de..ama kendimde de anlamadığım neden hala boşanmadığım.önceleri o ikna olmazdı ama geçenlerde aramızda yaşanan tartışmadan sonra oda anladı yapamadığımızı.ben aldım çantamı gittim ailemin yanına..ama aradan iki gün geçti ve yine beni aramaya başladı pişman olduğunu sevdiğini belirtti.bende baştan cvp vermedim ama 1 hafta sonunda yine evime döndüm.ne mi oldu yine kavga ediyoruz ve yine huzurum yok...
ya arkadaşlar inanın çok mutsuzumm..şuan büyük bişey yok gibi gözüksede ne evimde ne de işimde hiç huzurum yok.yaşamak istemiyorum desem yeri var yani.ne olacak benim bu hayatım ne yapacağım ben bilmiyorum...

ya arkadaşlar inanın çok mutsuzumm..şuan büyük bişey yok gibi gözüksede ne evimde ne de işimde hiç huzurum yok.yaşamak istemiyorum desem yeri var yani.ne olacak benim bu hayatım ne yapacağım ben bilmiyorum...