Evde mutlu olsa insan o yeter, ama bizim gibilere tatil gerek.evet bencede düzelmez mantıklı bakınca ama duygusalım işte ben silemiyorum
birde boşandıktan sonra iyi olmaycağına eminim. yalnız oturmaya param yetmez açıkçası, şimdi birini bulup eve çıksam,ailem geri dön diyecek işimi gücümü bırakıp annemlerin yanına dönsem de eskisi gibi olmaz yani hiç gitmemiş gibi. aileme çevreme anlatıcam, hem yenisini bulsam onda da neler olacak? korkuyorum açıkçası, şimdi ayrı bile olsak en azından insanlar bir şey bilmiyorlar.'evimdeyim' diyebiliyorum.
Bence herkesin sabrı bir yere kadar hiç bir şey düzelmezse kötüye gitmeye devam ederse sende patlarsın artık. bayanlara Allah böyle bir duygu vermiş,düzeltmeye çalışıyorlar. biz de erkekler gibi olsak hiçbir evlilik yürümezdi herhalde

Bence herkesin sabrı bir yere kadar hiç bir şey düzelmezse kötüye gitmeye devam ederse sende patlarsın artık. bayanlara Allah böyle bir duygu vermiş,düzeltmeye çalışıyorlar. biz de erkekler gibi olsak hiçbir evlilik yürümezdi herhalde