Bosanmayi Dusunenler

fulyacember

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2017
11
5
6
Merhaba Kizlar

2,5 senedir evliyim ve cocugumuz yok. Yurtdisinda yasiyoruz ve ikimizde calisiyoruz.
Cok severek evlendik, halada birbirimizi cok seviyoruz. Hicbir turlu gecinemiyoruz, surekli kavga gurultu, normal gecen haftamiz yok desem yeridir.

Artik oyle bir noktaya geldi ki, katlanamaz dayanilamaz oldu. Esim benden ayrilmak istiyor, ben hala barisma taraftariyim ama esim bosanmak istiyor.
Sizce boyle bir durumda bosanmak mantikli midir yoksa evliligi devam ettirip denemek mi gerekir?

Kac sene sonra bu tarz sorunlar asilir, ne zaman evlilik oturur? Yardimci olursaniz cok sevinirim, kafam cok karisik ne yapacagimi inanin hic bilmiyorum

Yapmanız gereken ilk şey bakış açınızı değiştirmek. Tatli dil. Alttan alma. Kavga edecek mevzulardan uzak durma. Siz kendinizi değiştirince o da otomatik olarak degisecek. Bol bol dua edin

terapiste gidin..
geri dönülmeyecek noktada olup olmadığını o tartıp söylesin size..
ilişkiniz ve evliliğinizle alakalı çok fazla ayrıntı bilmediğimiz için yorum yapmamız zor olur buradan..

Olmuyorsa olmuyordur .. boş çaba seni tüketir,karşılıklı olmali ..esin de bunu istiyor mu ?gitmeye ikna edebilirsen aile terapisti deneyebilirsiniz. .

Esim barismak icin hicbir adim atmadi ve bir daha hic konusmadik. Aile terapistine gitmeyi nasil acabilirim?
Sizce bunu acarsam daha kotu olup hemen biter mi?

Niye kavga ediyorsunuz mesela ?
İkinizde inatçı ve sinirlimisiniz ?

Ben ne yapiyor ne ediyor bilmek istiyorum, oraya buraya gidince mesaj atiyorum, herkes boyle degilmidir kocasiyla?

Bazen evde sohbet etmek, konusmak icin usteliyorum hemen sinirleniyor bagiriyor, cok ustune gidiyormusum, hep ilgi bekliyormusum falan diye sikayet ediyor. Ben uzatirsamda zivanadan cikip bana bagiriyor cagiriyor.

Cok yogun calisiyor, yoruldugu icin dinlenmek istiyormus, benim yuzumden dinlenemiyormus.

Normal zamanlarda cok iyiyiz hep birseyler yapiyoruz, ailelerle hic sorunumuz yok ama iste bu kavgalarimiz falan artik cekilmez hal aliyor ikimiz icinde, oda bu yuzden bosanmak istedigini soyledi, bende farkli dusunmedim ama bu kadar sacma yere yuvami yikmak istemiyorum. cok sagolun kizlar

Bence biraz sabırlı olun. Ilk başlarda bende sizin gibiydim esim hayatinin merkezine beni koysun yorgun da olsa ilgilensin vb isterdim. Cok yogun çalışıyor ise gerçekten yoruluyordur siz de kendinize ugraslar bulun ve onun dinlenmesine fırsat verin. Ortada birsey yok evliligi yıkacak bence acele etmeyin. Ben kendimi duzelttim esim de düzeldi zamanla. Yuva kolay kurulmuyor

Merhaba,
Size burdan yazayim dedim. Benimde evliligim catirdiyo, hatta bitme noktasinda. Ayni sizde oldugu gibi esim bi kavga sonucu bosanalim dedi, sinirle hep soyledigi laf diye bekledim ama 5-6 gun gecmesine ragmen fikirlerinin degsmedigini soyledi, ve bir suru hakaret tavir falan neyse bende o psikolojiye daha fazla dayanamayip Turkiyeye ailemin yanina geldim, 2 hafta oldu geleli kendisinden ne bir telefon ne bir mesaj almadim.
Bosanma icinde bir adim atilmadi henuz.
Ben kendi planimi yapiyorum suanda, dusunuorum barissak mutlu olurmuyuz, ayrilmamiz daha mi iyi, ayrilma durumunda nerede yasarim yeni is, yeni ev vs bunlari dusunuyorum. 2 senedir evliyIz bizde konularimdan bilirsin belki seninkiyle cok benzer sebeplerden (ilgi bekleme, usteleme, esimle vakit gecirme istegim, esimin bunalmasi) kavga ettik hep ve esim ayrilmak istiyor.
Ama dedigim gibi bunun sonunda bende dsunuyorum, bu adamla anlasamadigimiz bi gercek, beklentilerimiz cok farkli, sevgi bi noktada yetersiz kaliyor. Ve barissamda gelecegimizi goremiyorum, esim degismez kaldiki ben evden ayrilirken gitme demedi, kendini haksiz gorup veya ozleyip bu 2 haftada adim atmadi, bu kadar cabasi olmayan bi insan degismez, ancak ben beklentlerimi cok azaltip mutlu olmaya calisablirim. Bunuda ben istemiyorum , bu 2 haftada bunlari gordum. Henuz kesin karar vermis degilim ama gidisat bu yonde..

Demem o ki imkanin varsa uzaklas, ailenin yanina gidebilirsen git, biraz ayri kal ve uzaktan bak.
Esim beni ezen, surekli ustte olmaya calisan, is odakli, egoist biri. Benim ilgi beklentim ustelemem disinda coook daha buyuk sorunlarimiz varmis aslinda, bunu uzaklasinca gordum.

Sen ne durumdasin simdi, ne dusunuyosun? Yardimci olmak isterim sana

Merhaba, yazdigin icin cok tesekkur ederim canim. Merak ettigim su, ayri kaldiginizda neleri farkettiniz?
Ben sadece 1 hafta ayri durabildim ama pek faydasi olmadi bana, cok ozledigimi farkettim, hayatim bir anda cok anlamsizlasti. Tekrar konustum ve birlikteyiz, nasil asariz nasil duzeliriz diye calisiyoruz. Terapi konusunu ona acmak istemedim, biraz durulup isinalim istedim. Bizimde durumlar cok karisik, ama inanin esimi cok seviyorum, oda beni. Zaten sevgi sorunumuz oldugunu hic dusunmuyorum

Yuva yikmak, bosanmak cok kolay gorunsede, yasanmisliklardan sonra insanin canindan can kopmasi gibi oluyor. Ortada pek birseyde olmadigi icin bu dahada cok zor hale getirdi.

Sizin baska ne gibi sorunlariniz var, kesin bosanacakmisiniz?

Nasil baristiniz 1 haftanin sonunda? esin aradimi , bir adimi oldumu sana karsi?

Ben 2 haftadir ayriyim ve esimden hic bir adim yok, hala kendini hakli goruyor, ve "ne aricam onu " modunda.
benim en buyuk sorunum esimin is odakli olmasi, beni asagilamalari, hakaret etmesi, kadini asagida gormesi.. kendimi degersiz, onemsiz, silik hissetmem yaninda.. bunlardan dolayi hep soylenmem, beklentilerimde esimin sorun olarak gordugu sey.

ben buraya gelince esim hic aramadi ya, 2 haftada ben aslinda sorunun esimin beni asagilamasi ve deger vermemesi olarak gordum, asil sorun onun dedigi gibi benim soylenmem, ilgi beklemem degilmis. bunu anladim. bunlarin sebebi varmis.
ben cok hirpalanmisim bu iliskide ve buna izin vermisim.

seninle durumlarimiz ayni olmayabilir. bosanmak zor tabiki , ama icim cokta acimiyo ya. cunku sadece benim canim yaniyomus adama hava hos sanki, benimki neden yansin tek tarafli ? mantikli dusunmeye calisiyorum..
cok severek, cok seyleri goze ve karsima alarak evlendim, buyuk fedakarliklarim oldu, hic bilmedigim bir ulkeye (Cin) yerlestim falan.. ama omrumu onunla bu sekilde geciremem....

kisaca; ben daha degerliyim, onu anladim.

Bizim iliskmizde size cok benzedigi icin okudum konularini, bizde de ben cok beklentideyim, o cok calisiyor ve hersey alevli yasaniyor usteledigim icin. Dayanamayip ben yazdim, oda hemen cevap verdi sonra telefonla konustuk biraz.
Genelde suclu ben oldugum icin heralde adimi benden bekledi bilmiyorum ama ikimizde birbirimizi cok ozlemisiz ben yazdiktan sonra hemencik biraya geldik zaten. Simdi tek istedigim toparlayip duzgun bir yuva kurmamiz.

Oturup konustuk uzun uzun, ikimizde cok seviyoruz ve hic anlamsiz seyler yuzunden bu noktalara geldigimiz icin cok uzulduk. Ben nasil daha anlayisli olurum, o nasil daha anlayisli ve kibar olur cozmeye calisiyoruz. Biliyorum ben biraz adim atsam oda yapabilir ama en dogru sekilde yapmak istiyorum.

Bizim evliligimizde cok farkli olmustu, ikimizde bircok seylerden fedakarlik edip evlendik.

Sizin konulari okudukca cok benzerlikler goruyorum, sizde benim gibi biraz fazla zorlamissiniz ama ne bileyim yasananlarda hos degil. Aileniz ne dusunuyor, butun yasadiklarinizi aileler biliyor mu?

Biz herseyi ailelere anlatmadik cunku azda olsa barisma umidim hep vardi, daha sonra yuzlesmekten cekindim dogrusu.
Bizim evliligimizde ailelerin hic bir kotulugu olmadi, yurtdisinda yasadigimiz icinde daha rahatiz acikcasi.

Hepimiz icin en hayirlisi en guzeli olsun insallah, kolay yuva kurulmuyor

Siz birbirinize benzemiyorsunuz kızlar siz zaten sizsiniz :)
Tanistirayim
Fulya, bak bu sen ! yani peace, buralarda üye bükücü olarak bilinir
Bibibella ,nemaaver, caninfistigi ve daha nice sayamadigim nickleri yemesiyle ünlüdür
Peace, bak bu da Fulya ! Yani bizleri saf yerine koymaya çalışan form ikizin :))

Allah akil fikir versin, ne kadar bos insanlarsiniz.

Muhtemelen kendinizin bir hayati yok ki, sadece baska insanlarin hayati uzerine yasayarak devam ediyorsunuz gunlerinize.
Inanmayan, istemeyen girmez okumaz ama sizin gibilere pek gecerli degil. Her yeni uye ya fake yada ayni kisi.
Hepimiz insan degiliz ve sorunlarimiz benzer olamaz cunku, ilk defa benim konumda farkedildi sanirim hayatin bu gercegi.

Güzel bir konu bende boşanmayi düşünüyorum 6 yıllık evliyim bir oğlum. Var 5 yaşında esimin dini inancı yok ve psikolojik sorunları var sizce bosansam mi ben evlenmeden önce böyle olduğunu bilmiyordum tabi bi de asi kaynanam var

Çok önemli sebep yok bence aranuzda ayrılmayı gerektirecek kadar önemli sorun göremedim bunlar karşılıklı Özveriyle zamsn içinde aşılır

Mükemmel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…