- 1 Mart 2017
- 11
- 5
- 6
- Konu Sahibi fulyacember
-
Bence biraz sabırlı olun. Ilk başlarda bende sizin gibiydim esim hayatinin merkezine beni koysun yorgun da olsa ilgilensin vb isterdim. Cok yogun çalışıyor ise gerçekten yoruluyordur siz de kendinize ugraslar bulun ve onun dinlenmesine fırsat verin. Ortada birsey yok evliligi yıkacak bence acele etmeyin. Ben kendimi duzelttim esim de düzeldi zamanla. Yuva kolay kurulmuyorBen ne yapiyor ne ediyor bilmek istiyorum, oraya buraya gidince mesaj atiyorum, herkes boyle degilmidir kocasiyla?
Bazen evde sohbet etmek, konusmak icin usteliyorum hemen sinirleniyor bagiriyor, cok ustune gidiyormusum, hep ilgi bekliyormusum falan diye sikayet ediyor. Ben uzatirsamda zivanadan cikip bana bagiriyor cagiriyor.
Cok yogun calisiyor, yoruldugu icin dinlenmek istiyormus, benim yuzumden dinlenemiyormus.
Normal zamanlarda cok iyiyiz hep birseyler yapiyoruz, ailelerle hic sorunumuz yok ama iste bu kavgalarimiz falan artik cekilmez hal aliyor ikimiz icinde, oda bu yuzden bosanmak istedigini soyledi, bende farkli dusunmedim ama bu kadar sacma yere yuvami yikmak istemiyorum. cok sagolun kizlar
Merhaba, yazdigin icin cok tesekkur ederim canim. Merak ettigim su, ayri kaldiginizda neleri farkettiniz?
Ben sadece 1 hafta ayri durabildim ama pek faydasi olmadi bana, cok ozledigimi farkettim, hayatim bir anda cok anlamsizlasti. Tekrar konustum ve birlikteyiz, nasil asariz nasil duzeliriz diye calisiyoruz. Terapi konusunu ona acmak istemedim, biraz durulup isinalim istedim. Bizimde durumlar cok karisik, ama inanin esimi cok seviyorum, oda beni. Zaten sevgi sorunumuz oldugunu hic dusunmuyorum
Yuva yikmak, bosanmak cok kolay gorunsede, yasanmisliklardan sonra insanin canindan can kopmasi gibi oluyor. Ortada pek birseyde olmadigi icin bu dahada cok zor hale getirdi.
Sizin baska ne gibi sorunlariniz var, kesin bosanacakmisiniz?
Çok önemli sebep yok bence aranuzda ayrılmayı gerektirecek kadar önemli sorun göremedim bunlar karşılıklı Özveriyle zamsn içinde aşılırBen ne yapiyor ne ediyor bilmek istiyorum, oraya buraya gidince mesaj atiyorum, herkes boyle degilmidir kocasiyla?
Bazen evde sohbet etmek, konusmak icin usteliyorum hemen sinirleniyor bagiriyor, cok ustune gidiyormusum, hep ilgi bekliyormusum falan diye sikayet ediyor. Ben uzatirsamda zivanadan cikip bana bagiriyor cagiriyor.
Cok yogun calisiyor, yoruldugu icin dinlenmek istiyormus, benim yuzumden dinlenemiyormus.
Normal zamanlarda cok iyiyiz hep birseyler yapiyoruz, ailelerle hic sorunumuz yok ama iste bu kavgalarimiz falan artik cekilmez hal aliyor ikimiz icinde, oda bu yuzden bosanmak istedigini soyledi, bende farkli dusunmedim ama bu kadar sacma yere yuvami yikmak istemiyorum. cok sagolun kizlar
Siz birbirinize benzemiyorsunuz kızlar siz zaten sizsiniz :)
Tanistirayim
Fulya, bak bu sen ! yani peace, buralarda üye bükücü olarak bilinir
Bibibella ,nemaaver, caninfistigi ve daha nice sayamadigim nickleri yemesiyle ünlüdür
Peace, bak bu da Fulya ! Yani bizleri saf yerine koymaya çalışan form ikizin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?