- 6 Ağustos 2014
- 517
- 318
- 323
- Konu Sahibi Toprak ve su
-
evet ya ben ders vermek amaçlı değil cidid ciddi ayrılmayı düşünüyorum Türkiyeye gidesem liseyi dışarıdan bitirip üniversiteye hazırlanırım halk eğitim kurslarına giderim bi iş bulmam daha kolay olur fransızcam çok iyi değil birde aileme yakın olurum burda çok yalnızım arkadaşçevrem yok annemlere yakın ama aynı yerde değil şehirde bir ev tutsam sık sık gider gelirimNeden illa Türkiye'ye git diye tehdit ettiriyorsun ki orda evini ayıramazmısın? Orda boşanamazsın çok bilmiyorum prosedürü ama Eşinin iyi bir derse ihtiyacı var gidemeyeceğinden o kadar emin ki rahat rahat git diyor
o konunun üzerinde en ufak bi özür gönül alma yok öyle kaldı .3 yil once actiginiz konuyu da okudum. Ortak yorumum soyle ki; esin tam bir okuz.
E ne olacak? Cekecek misin yillarca? Bu saygisizliklarina ragmen hala onun kirli camasirlarini yikayip onune yemek mi koyacaksin? Esin senin gidemeyeceginden cok emin. O yuzden boe davraniyor.o konunun üzerinde en ufak bi özür gönül alma yok öyle kaldı .
gidicem üç yaşında oğlum var annemlere gidemem önce ev tutmalıyım iş düzenE ne olacak? Cekecek misin yillarca? Bu saygisizliklarina ragmen hala onun kirli camasirlarini yikayip onune yemek mi koyacaksin? Esin senin gidemeyeceginden cok emin. O yuzden boe davraniyor.
sormadım çünkü teli suratıma kapattı aşkım diye açmıştım düzgünce anlatsaydı derdini büyük ihtimal annesini iş yaparken gördü bende gezmedeydimya ona kızmıştır annesine dayanamaz hiçEşiniz sizi çok iyi çözmüş üzerinize oynayıp duruyor.Aklınca küserek cezalandırıyor, çünkü işe yaradığının farkında. Yalnız ben şuna takıldım, eşiniz kv nizin evinde trip yaptığı zaman, sormadınız mı neden böyle yapıyorsun diye? Yani neden küstü?
sevilmediğimi hissediyorumEsin seni sevmiyor gibi davranıyor
mesafeliyim zaten ama sıkıldım ortada hiç bi sebeb yok ya bide en küçük bir şeyde kapıyı gösteriyorya çıkıp gitmek istiyorum git demek bu kadar kolay olmamalı değersiz hissediyorumEşiniz belli ki çok huysuz bir adam.. Siz de ona onun davrandığı gibi davranın,mesafeli olun.Ama bana kalırsa boşanmak en en son yapılacak şey..
aklımda sadece gitmek var ama küçücük çocukla birde anmem sinir hastası ona birkez aramız bozuk dedim biri ölmüş gibi etkilendi ya yalnızım birini arayıpta yardım isteyemiyorum . ablamlar duysa zaten el birliğiyle durdurmaya çalışır ya ben düzenimi kurana kadar kimse bilmesin istiyorum. ne iş yapıcam boşanınca nafaka alırmıyım o zamana kadar ne iş yapıcam çocuklamı gidicem çocuğa kim bakıcak yalnız gitsem çocuğu bıraktı gitti olucak ya beynimde bin tane soru var ama sığamıyorum kendi içime birde hemen ev bulurmuyumAdamı güzel bir sirkelemen lazım
Adam yaptığını normal sanıyor
Gerekli tepkini koy bir şey olmamış gibi davranma
on yıllığım var vatandaşlık için başvurabilirim burdada kalabilirim ama tercih etmemPeki sizi neden Turkiye bilet almakla tehdit ediyor anlamadim... Sizin Fransa'da yasal statunuz nedir... Yani bosaninca orda kalma hakkiniz yok mu?? Oranin vatandasi misiniz????
Heyy Allah'ım!!!!!! Biz kocalarımızla evleniyoruz, kayinvalidelerimizle evlenmiyoruz. Bir iş yapmamız gerekiyorsa kocalarımız için yaparız anneleri için değil. Annesine kıyamıyorsa kollarını sıvasın kendisi girişsin işe. "Anneme kıyamıyorum, elimi de bir işe atmam ama karım yapsin"sormadım çünkü teli suratıma kapattı aşkım diye açmıştım düzgünce anlatsaydı derdini büyük ihtimal annesini iş yaparken gördü bende gezmedeydimya ona kızmıştır annesine dayanamaz hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?