Boşanmayı düşünüyorum

evet bırdan iş bakıcam tekrar çocuk ta okula gidince

Canım Türkiye'de öyle pembe bir hayat yok.
Çocukla liseyi bitiren üniv sınavı kazanıp gidip okuyup iş sahibi olmanın çok zor. Sen orda garantiye al kendini. Dil ogren. İş bul.

Çok ilginç adammış. Annesine yardım etmediniz diye kızdı ve iletişim kopukluğu o kadar üst seviye ki asıl konu tamamen unutulup olay buralara kadar gelmiş. Sürekli tartışıp işe yarar hiçbişey söylemeyenlerdensiniz :)
Bikere ayda yılda bi oğlun geliyosa o zaman tadilata başlanmaz yani. İşi size yaptırmak için mi ayarlamış? Siz ailenizi mi göreceksiniz inşaatla mı uğraşacaksınız? Onların canı evi yenilemek istedi diye türkiyeye gelip temzlik yapıp dönmek zorunda değilsiniz tabi ki annenize gideceksiniz. Ne sanıyo bu insanlar kendilerini.
Zor olacak ama bu adamla derdi neymiş konuşmaya çalışın. Sakın türkiyeye geri de dönmeyin.

yok kv de fransada izin ayında yaptırdılar .kadının benden fazla bi beklentisi olmadı .kendi söylüyordu hep git eşini dostunu gör gününüz az diye .eş bilmiyorum o kadar gereksiz ki trip atması .tam anlamadım ama zaten sürekli küçücük şeyleri abartığı ,için artık sıkıldım sormuyorum hoş sorsamda doğru düzgün anlatmaz iyice kasılır .

Hmm anladım şimdi. Sende de pek sevgi kalmamış sanırım ayrılmak istiyosun

mesafeliyim zaten ama sıkıldım ortada hiç bi sebeb yok ya bide en küçük bir şeyde kapıyı gösteriyorya çıkıp gitmek istiyorum git demek bu kadar kolay olmamalı değersiz hissediyorum
Bence biraz daha sabret ama para biriktir gizlice fransizcani gelistir is ara bulabilirsen bul ve bunlari esine cok caktirmadan yap sonra da bosan....turkiyeye gelmek ailenin yaninda olmak guzel ama turkiyede asgari ucretle cocukla gecinmek cok zor is bulmak cok zor , ailenin durumu nasil bilmiyorum Fransa sartlari nasil bilmiyorum ama kendini garantiye almadan ayrilma en azindan dil ogren is bul oyle ayril

Merak ettim ve üç yıl önceki gönderine baktım canım ve şu yorumu yapmışsın bir arkadasa son yorumlarda 8. Sayfada

O zamanda ben umursamiyacam ... bebegimiz kocaman olacak . Birgun hersey yoluna girecek ama ben bu gun yasadiklarimi asla unutmayacagim icimde kocaman bir yara olarak kalacak ; (. “

Gerçekten de unutmamışsın bu süre içinde Emin’im başka sorunlarınız olmultur da hiç konuştun mu niye böyle yapıyorsun saçma sapan küskünleri uzatıyorsun şuan 10 yıllık mı evli oluyorsun çek karşına niye böyle yapıyorsun de yazık değil mi bize hiç mi hatrımız yok elbet tartışmalar olacak her seferinde küsecekmisin böyle artık yeter dersin seninde kendine çekidüzen vermen lazım de ki bu durumda artık 3 yaşındaki çoçuk anlıyor yazık değil mi onun psikolojisini etkiliyoruz derdim konuşmanın gidişatına göre boşanmayı düşünüyorsam da kesin karar verirdim hakkında hayırlısı olsun kardeşim

evet sinirle yazdım biraz saçmalamışım :/ burdan iş bakıcam
Ben de yurtdisindayim sizinkine benzer bir esim vardi ayrildim asla türkiyeye dönmeyi düsünmedim burda kaldim. Dönseniz pisman olursunuz ayrica biletini alirim deyince neden kendinizi ezdiriyorsunuz ki, begenmiyorsan sen git deyin sonucta orasi sizinde eviniz.

Anladim canim.

boşanma konusunu öyle sinirle yazdım çocuk çok küçük ve ekonomik gücüm yok mantıklı düşününce ve sakin bişekilde burada bir iş bulup kendimi geliştirmeyi düşünüyorum çocugum bırda okusun biraz büyüsün zaman ne gösterirse artık ama içim öyle çok sogudu ki

ezik bi insanim ne yazıkki sevmiyorum böyle olmayı ama bin tane şey geliyo aklıma anmem sinir hastası duysa çok kötü etkilenir çocuk küçük vb bin tane düşünce ama o yüzeysel bakıyo belki ciddi bile değil öyle oynuyo dalga geçiyo kendince .ama zaman gelicek hiç tanımadığı güçlü bir kadın çıkacak karşısına benim de sabrım kalmadı

iş bulmak için elimden geleni yapıcam çocukta okula gidicek ya zamanım olucak inşAllah iyi bir iş bulurum ayrılıgı erteledim zaten sinirle yazmıştım önce kendimi toplamalıyım

Hmm anladım şimdi. Sende de pek sevgi kalmamış sanırım ayrılmak istiyosun
ya iyiyken çok iyi anlayışlı filan ama böyle şeyler yaşandıkca sahte geliyo iki gün sonra konuşurken gülüm diyo filan yapmacık geliyo sinir oluyorum ben artık sadece adını kullanıyorum çok nadir güzel sıfatlar eklerdim şimdiden sonra oda zor aşık değilim ama sevdigim tarafları da var ama insan sevildiğini hissetmekte istiyor

Benimde 2. Evlilim hepsi aynı gerçekten

Çok sevdiğim ve Mutlu olmak için evlendim ama şuda bi gerçek Kusursuz insan ,ilişki yoktur kusursuz evlilik diye de bir şey yoktur acısı ile tatlısıyla beraber birlikte olabilmek vardır ‘ kimse süper ilişkide değil idare ediyz 8. Ayda yeni oturdu bazı şeyler ilk den ne den rahatım bozdum 1. Zordu zaten neden 2. Ettim diyodum şimdi rahatım daaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…