evin tüm sorumluluğu benim üstümde. paradan tutunda çocuğa kadar. o resmen evde bekarlık günlerini yaşıyor. geliyor yemeğini yiyor, tv izliyor, uyuyor, bilgisayar başında oturuyor. çocukla hiç ilgilenmiyor. geceleri bile tv başında uyuyor. akşamları sıklıkla arkadaşlarıyla görüşüyor. neden hayatımda olsun ki...
artık kocamı sırtımda taşımak istemiyorum. 4 yaşında bir çocuğum var. boşanmayı düşünüyorum. çocuğa bu durum nasıl anlatılır. boşanmanın zorlukları nelerdir. Fikirlerinizi bekliyorum...
evin tüm sorumluluğu benim üstümde. paradan tutunda çocuğa kadar. o resmen evde bekarlık günlerini yaşıyor. geliyor yemeğini yiyor, tv izliyor, uyuyor, bilgisayar başında oturuyor. çocukla hiç ilgilenmiyor. geceleri bile tv başında uyuyor. akşamları sıklıkla arkadaşlarıyla görüşüyor. neden hayatımda olsun ki...
doğru neden olsun ki.
oğlunla başbaşa keyifli bir hayat dilerim sana...ben her anından keyif aldım oğlumun...eğer boşanmasaydım sinir krizleri, depresyonlar, kavgalar arasında hem oğlum yıpranacak hem de ben oğlumun bebekliğin den çocukluğun dan hiç birşey anlayamayacaktım.
inşallah evladın ve senin için hakkınız da en hayırlısı olsun.
size katılıyorum.. evet boşanmak üzücü bir olay, herkes ne hayallerle evleniyor ama olmuyorsa neden buna katlanacaksın ki....
ayrıca çocuğum için evliliğimi sürdüyorum düşüncesi de doğru değil.. çocuğun mutlu, huzurlu olabilmesi için kavgasız gürültüsüz sevgi dolu bir ortamda büyümesi lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?