boşanmayı düşünüyorum

egecan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2007
166
1
96
49
Eskişehir
arkadaşlar iyi geceler,ben 14 yıllık evliyim,çocuğum yok.severek evlendik 4 yılda nişanlılık dönemimiz var.
sorun aşırı derecede, sorumsuz bencil olması ve tabiiki ailesi.evde hiçbirşeyle ilgilenmiyor,bir sorun çıktığında kesinlikle ilgilenmiyor hatta ona söylediğimde sorun çıktığından daha fazla canımı sıkıyor.Hasta olduğum zaman(grip gibi) hiçbirşekilde ilgilenmiyor hatta yine mi hasta oldun diyor yüzünü asarak,ama kendisi en ufacık hasta olsun nasıl ilgi bekliyor ki nasıl ilgileniyorum,bu hep böyle sürdü.ben öğretmenim,oda öğretmen.Herzaman "hadi çocuğum yok tek sorumluluğum bu olsun "dedim ve katlandım ama artık dayanamıyorum.
Ailesi deseniz bizi mahfetti.Annesi ayrı,babası ayrı.hiç bir zaman manevi olarak bile faydaları olmadığı halde hep zararları oldu.aynı şehirde değiliz.o kadar vicdansız bir annesi varkı,eğer ben hastalanmış yatakta yatıyorsam ve yemeğe yardımcı olmamışsam evdeki herkesi sofraya çağırıyor ama bana seslenmiyor yani o yemekten hasta halimle beni men ediyor ve yüz surat asık oluyor,sanki ben masusdan hastalanmışım gibi davranıyorum,gerçi sabaha kadar ciğerlerim çıkacak şekilde öksürüyorum ve ateşleniyorum bunları görüp ve duyupta nasıl oralı olmaz anlayamıyorum ve malesef eşim bu durumda da oralı olmuyor,doğal olarak hasta halimle sinirleniyorum ve gidelim diyorum ve o bana"amma mızmızlandın" diyor.ve aha neler neler...
babası deseniz adama para vermekten iflağımız kurudu,battı daha doğrusu batırdı dükkanı,borç üstüne borç.2 sene önce eşim kardeşiyle beraber onu kurtarmak için kredi çektiler ve bana danışmadan,çok kızdım o zaman çünkü ne yaptığı belli değil o paraların nereye gittiği belli değil,ama yine sineye çektim,2 yıldır ödüyoruz krediyi,ve buna rağmen hala kös kös dünyaları ben yarattım şeklinde geziyor etrafta ve çok ata erkil.artık değil onları görmek seslerini bile duymaya tahamülüm yok.
sadece sorun ailesi olsaydı halledilebilirdi ama eşimin böyle olmasına dayanamıyorum artık.

arkadaşlar iyi geceler,ben 14 yıllık evliyim,çocuğum yok.severek evlendik 4 yılda nişanlılık dönemimiz var.
sorun aşırı derecede, sorumsuz bencil olması ve tabiiki ailesi.evde hiçbirşeyle ilgilenmiyor,bir sorun çıktığında kesinlikle ilgilenmiyor hatta ona söylediğimde sorun çıktığından daha fazla canımı sıkıyor.Hasta olduğum zaman(grip gibi) hiçbirşekilde ilgilenmiyor hatta yine mi hasta oldun diyor yüzünü asarak,ama kendisi en ufacık hasta olsun nasıl ilgi bekliyor ki nasıl ilgileniyorum,bu hep böyle sürdü.ben öğretmenim,oda öğretmen.Herzaman "hadi çocuğum yok tek sorumluluğum bu olsun "dedim ve katlandım ama artık dayanamıyorum.
Ailesi deseniz bizi mahfetti.Annesi ayrı,babası ayrı.hiç bir zaman manevi olarak bile faydaları olmadığı halde hep zararları oldu.aynı şehirde değiliz.o kadar vicdansız bir annesi varkı,eğer ben hastalanmış yatakta yatıyorsam ve yemeğe yardımcı olmamışsam evdeki herkesi sofraya çağırıyor ama bana seslenmiyor yani o yemekten hasta halimle beni men ediyor ve yüz surat asık oluyor,sanki ben masusdan hastalanmışım gibi davranıyorum,gerçi sabaha kadar ciğerlerim çıkacak şekilde öksürüyorum ve ateşleniyorum bunları görüp ve duyupta nasıl oralı olmaz anlayamıyorum ve malesef eşim bu durumda da oralı olmuyor,doğal olarak hasta halimle sinirleniyorum ve gidelim diyorum ve o bana"amma mızmızlandın" diyor.ve aha neler neler...
babası deseniz adama para vermekten iflağımız kurudu,battı daha doğrusu batırdı dükkanı,borç üstüne borç.2 sene önce eşim kardeşiyle beraber onu kurtarmak için kredi çektiler ve bana danışmadan,çok kızdım o zaman çünkü ne yaptığı belli değil o paraların nereye gittiği belli değil,ama yine sineye çektim,2 yıldır ödüyoruz krediyi,ve buna rağmen hala kös kös dünyaları ben yarattım şeklinde geziyor etrafta ve çok ata erkil.artık değil onları görmek seslerini bile duymaya tahamülüm yok.
sadece sorun ailesi olsaydı halledilebilirdi ama eşimin böyle olmasına dayanamıyorum artık.

Keşke başlığınız "anası ne ki danası ne olsun" olsaydı. Evlilik iyi günde mi sadece, hastalığınızda destekciniz olmayan insan yanınızda olmasın zaten.

Cocuk yapmamakla da cok akıllıca davranmıssınız.

cevabın için teşekkür ederim arkadaşım,çocuk olmadı 2 kere tüp bebek denememiz oldu ama başarılı olmadı,bazen diyorum herşeyin bir sebebi var.

cevabın için teşekkür ederim arkadaşım,çocuk olmadı 2 kere tüp bebek denememiz oldu ama başarılı olmadı,bazen diyorum herşeyin bir sebebi var.

Kesinikle! Herşey birbiriyle ilintili.

Her işte var bir hayır...

Çocuğunun olmaması da buna en güzel örnek.

Hayırlısı ne ise o olsun.

evliliğinde pek kurtarılacak taraf yok sevgı saygı bıtmiş en doğruus sanırım boşanmak

daha öncede boşanma noktasına geldiğim oldu ama her defasında sanki hiçbirşey olmamış gibi vaz geçtim.

benimde nişanlım ( ayrıldım ondan )
ben hasta olduğumda sen nasıl hasta oluyorsun hastalık hastasısın derdi.
kendi hasta oldumu ki sürekli hasta olurdu hep ilgi suratsız olurdu.
ben hasta olduğumda çok kötüyüm ateşim var dayanamıyorum derdim.
bana çok anlayışsız olurdu.
Allah bildiği gibi yapsın böylelerini.

o kadar zor ki durumun hemen hemen aynı şeyler bende de var en basitinden ben doğum yaptım sezeryan bizim neti komşudan çekmiştik fiş çıkmış karşı taraftan onunda kocası yokmuş evde beni arada hasta yatağımda az hanımını ara neti taksın . ben o halde aradım fiş taktırdım . hamileyken alışverişten gelirdik uzanırdım yorulurdum halsiz düşerdin sonra yerleştiririm diye malzemeleri mutfağa atardık uzanırdım koltuğa halim yok derdim yanıma geldiğinde senin her zaman ki halin der gider sesli sesli malzemeleri yerleştirirdi bende mecburen kalkardım falan filan daha neler neler.

kvler konusunu hiç deme zaten yemeyi severler ama yedirmezler 1 kuruş . koltuklarımızı satacaktık eşim aldığımızı fiatın yarısını verince satmadı kv de de ben alırım şu kadar a dedi 2 sene oldu daha verecek . evlenirken 1 çöp almadılar üstüne düğün takılarını bile aldılar babası onları ben taktım bana geldi sana mı geldi demiş vermedi 2 ay sonra kızları evlendiona eşya yaptılar ben bilmiyor muyum . anneme hava atıyomuş kv de daha küçük saray oldu 2 kamyon eşya gitti diye. oğlunun takılarıyla aldın onları ........ elaleme de koltuğu oğlum hediye etti diyomuş. benim ki çok sıkıştı gene de istemedi para falan.

bunların hepsi aynı ama benim ki ilgilenir evle falan zamanında onları yaptı ama şimdi bişi yapmıyor gibi gene hastalandığımda benim onla ilgilendiğim gibi ilgilenmiyor tabi ateşli ateşli yatıyom kıvranıyom dönüp bakmıyor . bilgisayarda oyun oynuyor . bende bazen çıldıracak gibi oluyorum ama gönlümü alıyor ( kandırıyor ya da )

diyeceğim o ki onlar değişmez bizden beklerler hep seninde sabrın taştıysa çocuğunda yokmuşş ( belki ondan böyledir ) aklındakini uygulamak iyisi olabilir yine de sen iyisini bilirsin Allah sabırlar versin . hakkında herşeyin hayırlısı olsun

Bir tane yaşamımız var şu hayatta kimse için feda etmeye değmez vur tekmeyi gitsin.

neden yaaa nedennn??? neden tum bunlara ragmen katlanmak ıcın caba gösterıyorsun kı? esın ya senın canın olması gerekırken bu kadar duyarsız vıcdansızken nasıl yanında uyudun? 14 senenı çöpe atmıssın resmen..umarım bundan sonra kendı degerını anlarsında baskalarının sorumsuz vıcdansız hareketlerıne uzulmezsın...

14 senenin emegi bosa gitmiş gibi görünüyor canım.çok üzgünüm. :2:

herseyın hayırlısı.allah yardımcın olsun inşallah bundan sonrası için istediğin gibi bir hayatın olur.

insanlar değişmez canım....kendi kendini yeme...hasta edip onları sevindirme...ya kabul edip böyle devam et...yada kestirip at....iki hikmetten biri....

14 sene dile kolay uzun zaman
nasıl dayandınız hayret ettim
hemde mesleginiz varken çalışıyorken
hakkınızda hayırlısı olsun

Allah insana önce vicdan versin. :19:

cevaplarınız teşekkürler arkadaşlar.
mesleğinde olsa ve çocuğun olmasada o kadar kolay olmuyor,hertürlüsü çok zor.

mesleğin var çocuğun yok ben yerinde olsam boşanırdım bu derece ilgisiz vicdansız birine ve ailesine katlanmazdım :50:tabii karar senin canım hakkında hayırlısını diliyorum

Back
X