Tatlım eksik hissetmek nedir çok iyi bilirim. Çocukken babamı kaybettim. Ama rotan belli, bundan sonra Allah yardımcı olacktır.
Başın sağolsun. Çok üzüldüm sevgili meriSu...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım eksik hissetmek nedir çok iyi bilirim. Çocukken babamı kaybettim. Ama rotan belli, bundan sonra Allah yardımcı olacktır.
annenle ikiniz bir dükkan tutun örneğin pastacı börekçi elbise satabilirsiniz ve evde kiralarsınız bölye yaşayıp gidersiniz sonra işleri büyütürsünüz 1 dükkanı 2 yaparsınız?
AMİNNNN Canım.Canım, baban malını mülkünü yeni hanımından olan çocuklarını çok sevdiğinden değil, bizzat kendisini çok sevdiğinden kaçırmıştır sizden.. Çünkü o sayede yeni hanımın gözünde daha değerli olur ve daha çok el üstünde tutulur. Malesef erkek bakış açısı böyle..
Annen çok yüce bir insanmış, ama evlattan yana da şanslı. Nankör ve vefasız evlatlara da sahip olabilirdi. Ne güzel değerini biliyorsunuz, yaptıkalrını anlayabiliyorsunuz. Allah annenin de gönlüne göre versin herşeyi inşallah.
Senin mont konusu da benim olaylara benziyor. Tek fark benim ailemin imkanı olduğu halde, bana çok gördükleri için almamış olmaları. Her karne gününde "yeter okuduğu, daha ne kadar okuyacak, al okuldan girsin bi işe çalışsın" diyen karısına tek laf edemeyen aciz bir baba.. Neyseki amcalarım vardı etrafımda okumamı isteyen, onlardan çekinmese babam eksinlikle okula yollamazdı beni. Ama aynı kadın bugün oğlu okusun diye çırpınıyor, rehberliklere psikologlara başvuruyor.
Allahım karşımıza hep iyi insanları çıkartsın, dünümüzü aratmasın inşallah..
Canım senin de epeyce zor bir hayatın var ve hala devam ediyor.. Sanıyorum yaşında ufal öyle değil mi? Yazdıklarından olgun bir genç kız görüyorum, orası ayrı.
Anneni suçlama, çok genç yaşta dul kaldıysa, bak ailesi de pek merhametli değilmiş, mecburen evlenmiş olabilir. Ancak bu durum senin açından hiç kolay olmamıştır eminim. Bir erkeğin, evladım için "ekmeğini ben veriyorsam sözümü dinleyecek" dediği an dünya dururdu benim için. Ama büyük konuşmamak gerek, annen de kolay bir hayat yaşamamış..![]()
Sevgili Feen.....gece gece bu mesajınız yüreğime su serpti....gördüklerim, okuduklarım ve duyduklarım karşısında çocuklarımın ve toruncuğumun geleceğinden zaman zaman kaygılanırken, sizin gibi hakkaniyetli ve iyi kalpli gençlerin varlığından haberdar olmak kaygılarımdan uzaklaştırdı....
hayatınızda ki herşey koskocaman yüreğiniz kadar güzel olsun.....vefalı, merhametli ve vicdanlı yüreğinizin mükafatını bu hayat size mutlaka sunacaktır.....insan inanırsa ve çok isterse başaramayacağı şey yoktur....tanrının mucizeleri gün gelir sizi bulur...haskkınızda hayırlısı neyse o olsun.....size annenizle birlikte huzurlu ve şanslı bir gelecek diliyorum.....umarım yine bizlerle paylaşırınız.....sevgiler.....![]()
Canım, elbette İStanbul'da ev almak mümkün..
Ev alana kadar kiraya da çıkarsınız. Belirli bir peşinatı denkleştirince, bir ev satın alır ve içinde otururken taksit ödersiniz. Bunların hepsi mümkün. İş başı yaptığın an bunu hayata geçir. O esnaya dek de b.babanı idare etmeye bak, kendi iyiliğin için, annenin huzuru için. Ve zaten sen de kabul ediyorsun, iyi günlerimiz de oldu, hakkı var üzerimde diyorsun.
Ben de ortalama haftada 1 evden kovulurdum..
Üniversiteyi bitirip şehir dışında bir şirkette işe başladım, ev tuttum, ufak tefek eşyalar aldım.
İmkansız değil, yeter ki iste.
Bir de sana önerim, evleneceğin adamı ço kdoğru seçmeye çalış olur mu. Sakın acele etme, kurtuluş gibi görme evlenmeyi.
Senin için herşey çok güzel olacak, inanıyorum ben.
Seni alnından öpmek istiyorum yaşına göre çok olgun bir evlatsın kendine ve annene sahip çıkmak için çabalyıp duruyorsun..Rabbim inşallah herşeyi gönlüne göre verir güzel kızım senden büyük kızım var benimde inan okuyunca çok hassaslaştımyolunuz açık olsun anneciğinle
benim kuzenim babasıyla 28 yaşında, evlendiği gün tanıştı. adam yıllarca ne aradı ne sordu,hamileyken teyzemi babasının evine yollayıp boşanma davası açan ve bi daha arayıp sormayan bi adam.
onu bildğim için bence güçlü bi anne ve babanın çocuğu olarak şanslısınız, eğitimini tamamlamış kendinizi geliştirmişsiniz. ev de alırsınız araba da, bunca zorluğu aştıktan sonra