- Konu Sahibi duvarklima
çoktan boşanmam gerekiyodu benim.hep boşanıyorum tamam bitti dedim geri döndüm sözümden.hamileyken sürekli şiddet görüyodum bebeğim oldu kucağımda dayak yedim.annesine aşık bi adam.bugün gitmeyelim yarın gidelim desem tekme tokat başlıyo.hergünümüz ailesiyle birlikte geçiyodu.evime gidemiyodum aman huzursuzluk yaşamayalım diye.7 gün birlikteydik.annemi kardeşimi evden kovdu.2 yılı geçti evli kaldık 1 kere geldi annem doğumumda annemin yanında üstüme yürüdü annemi gönderdi kendi ailesini çağırdı.lohusalığım ağlayarak geçti.doğumumda bile benim değil annesinin yanındaydı.en son oğlunuz beni dövüyo bıktım dedim kaynanam olacak kadın sen napıyosun ki dövüyo dedi oysa ben hep onların yüzünden şiddet görüyodum.bana oğlunun kocasının yanında bir sürü hakarette bulunda.oğluma 18 inde kız bulacam seni boşatacam dedi.bi tane de kocana bul dedim ben böyle söyleyince kocam olacak o adam ailesinin önünde dövdü.zaten o zaman direk avukata gittim.davayı açıyoruz.kayınpederimle görüştüm anlaşmalı boşanalım süreç uzamasın bişey istemiyorum dedim adam ağladı seni çok seviyoz filan diye.inşallah ikna eder de oğlunu anlaşmalı boşanabiliriz yoksa bu süreç uzayacak stres üstüne stres yaşanacak.tek düşündüğüm ailem ve bebeğim..