ahh ahh bende geçen sene parklardan ağlaya ağlaya geldim babalı yavruları gördükçe içim rkan ağladı ona çok kızgındım karşıma çıksa yemin ederim katil olacaktım...şimdi çocuğum 2 yaşına girmek üzere pepeenin baba şarkısına eşlik ediyor...parkta bi çocuk baba diye bağırsa benim yavrumda baba diyor

(((
vicdansız herif 15 aydır çocuğunu görmedi aramadı sormadı..kızkardeşinin çocuğu olmuş onu seviyordur...nediyim iki elim yakasında olacak...
bende babasız büyüdüm ama benim babam ölmüştü 5yaşındayken ümidimiz yoktu aslanlar gibide büyüdük valla kardeşimle...asıl babalı olupta kavgalı hır hürgürün içinde olanlar sorunlu oluyor...
adi herif bana diyorduki çocuğa acıma ALLAH böyle istedi hiçbişey olmaz...acı insanı olgunlaştırır bak sen ne kadar güçlüsün kardeşinde öyle ezilsinkki büyüsün ayakta durabilsin..ben para yollarım uzaktan izlerim zamanı gelincede karşısına çıkar yanıma alırım.... n..h alırsınnnn..
ALLAH içim biliyor ya benim yaşadğım şehirde değil doğuda şunada bişey yapamıyorum ammma varya bi yakınıma gelsin yada yakın şehirde olsun onu öyle bi dövdürücem etek giydirp facede fotosunu paylaşıcam tek HAYALİM BUUU o bunu çoktan haketti..
pisikopatlıkla alakası yok çektiplerimi bi nebze olsun hafifletecek gayette zevk duyucam bundannn bana kızmayınnn yapıcam bunu asla bu fikirden vazgeçmicemm....