- Konu Sahibi duvarklima
ah be canım, o salak kadınlara da kızıyorum... ben eczane personeliyim 18 yıldır aynı yerde.. hepsi de zaman zaman müşterim oldu ilaçlarını verdim tanıyorum hepsini. tabi ben onları ilk gördüğüm anda notlarını vermiştim o da ayrı konu, kadınlarda az değil. bu kadınlar elime su döker, eski eşimi mutlu eder, yok evlenir eski eşimde bu kadınları mutlu eder yok böyle bir şey ben adım gibi eminim... bir tanesi de tırnağım olabileceğine inansam içim gam yemez. gerçi bana sadakat sorumlusu eşim idi o yüzden salla gitsin. mutlu son boşanmak
adam zaten salak yerine koymuş onunla konuşan kadınları haberleri yok zavallılar![]()
Agzina saglik tatlim ne guzel soyledi simdiki kadinlar cok acaip sozum meclisten disari 2. 3. 5. Kadin olmak haz veriyor gururlarina dokunmuyor birde senin yuzune cok rahat bakiyorlar zaten aldatilan kadinlar hep yakinindaki tanidiklari kimselerle aldatiliyor. Dedigin gibi SALLA gitsin hele ayaklarin uzerinde saglam durabiliyorsan en guzeli bosanmak uzulmektense kendine yenii.hayat kurmak aci cekmekten daha sancisiz sen.bosandinmi tamamen bittimi peki