- Konu Sahibi duvarklima
Merhaba arkadaşlar bende evlilikte 5 yılı devrimi bulunuyorum ve 29 aylık bi Oğlum var benimde yaş 29.
Eşimle evliligimin 22. Günün boşanmak istedim ama annem araya girdi vs bu zamana kadar geldik. Ben hala boşanmak istiyorum ( bi yanımda istemiyor üzülüyorum eşime yurtta büyüdüğü için ne yapar ne eder kime gider diye düşünmeden kendimi alamiyorum) neden boşanmak istiyorum a gelince saygisiz bir adam. Surekli hakaret aşağılama var. Kültür farkından tutunda her şeyimiz farklı. Dünyaya bakış açımız farklı. Anlasamiyoruz. Ben sevmiyorum da bitti çünkü. Kendisi de bazen seviyorum bazen midemi bulandirir sun diyor. Cinsel beraberligimiz yok denecek kadar az. O da mecburiyetten.
Şu çocuk büyüsün senden o zaman ayrılacağım diyor. Diyorum ki büyümesini beklemeye gerek yok ayrılalım hemen Hayır şu çocuk için katlanır biraz büyüsün.
Şimdi biraz büyüdüğünde daha mı kolay olur daha mı zor olur. ( babasına çok düşkün oglum) hiç fikrim yok sizce ne yapmalıyım? Bu evlilik sürsün istemiyorum.
Kesinlikle büyüdüğünde daha zor olur. Çocuğunuz babasına daha da bağlanmadan ayrılın, o pek anlamaz zaten şu an.
Bu arada anlamadım niye mecburiyetten cinsellik yaşıyorsunuz?