Bosanmis anneler hayat nasil ilerliyo?

Findikkurabiyemm

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
42
14
8
35
Arkadaslar 1bucuk yillik evliyim.bide oglusum oldu evet erken ama plansiz surpriz bi sekilde ogrendim.sorunlarimiz vardi zaten iyice artti artik hic bisey paylasmak bile istemiyorum her gecen gub biraz daha sogutup uzaklastiriyo kendinden.bosanmak istiyorum ama yapabilirmiyim hayatim daha mi kotu olur bilmiyorum.lutfen yardim edin.cok karisik kafam..

Bn 2 yillik evliyim yasin kac bilmiyorum ama ayni durum bendede mevcut benimde bir yasinda bir kizim var bn yasim 21 . Hayirlisi olsun

Evet kucugum diyorum ki niye evlendim rahatmi batti diyorum senin ne sıkintin var niye esinle aran kotu bnm sıkintim sadece esim degil kaynanamla yasiyorum bn ee iki gorumcede var tabi basimda sevemiyorum artik esimi beni rencide ediyor uzuyor kiriyor sıkildim artik ilgilenilmemekten cirkin bir kadin olmadigima inaniyorum ama bnm innmmla olmuyor demk ki

Bn parcalanmis bir ailenin 2. Kiziyim ve inan annem ck zor sartlarda buyuttu bizi once kendini dusun cunku sen yoksan kimse yok vd evladin var seninde onu dusun o bi sekilde buyuyecek kiymetini bilirse evladinin bilsin sahip ciksin bilmezse aslan gibi anasi var bakamayacak olsan dogurmazdinda allaha sıgın ikimizinde allah yardimcisi olsun F Findikkurabiyemm

Sorununuzun ne olduğunu tam bilmiyorum o yüzden ne deseem yanlış olacak ama su bosanama lafı duyduğumda yüreğim acıyor resmen inşallah orta bir yol bulursunuz
Günümüzde uzun evlilikler kalmadı biraz sevgi biraz saygi biraz hoşgörülü olursa iki taraf devam eder gibi geliyor bana biz resimler 3 yıldır evliyiz sanki biz kavga etmiyormuyuz hemde deliler gibi ama boşanmayı hiç düşünemedim.
Umarım sizinkide düzeltilebilecek birseydir

Biz her ay bosaniyoruz ama bizimki biraz pazarlikli bir evlilik aslinda cunku basta bnden kizimi dogurup gitmemi istemisti bnde tmm demistim ama olmadi bn kizimi birakamm bizim sikintimiz ilgisizlik ve sorumluluk H E

Biz her ay bosaniyoruz ama bizimki biraz pazarlikli bir evlilik aslinda cunku basta bnden kizimi dogurup gitmemi istemisti bnde tmm demistim ama olmadi bn kizimi birakamm bizim sikintimiz ilgisizlik ve sorumluluk H E
Kızını doğurup görmenizi istedi demek
Ozaman o evde durmaniz hata ailemiz arkanizdami? Kiziniza bakabilirler mi? Eğer öyleyse hemen çıkın annem gencecik yasında 3 cocuguyla dul kaldı Allah bin kere razı olsun her daim çalıştı baktı bize biz evlelene kadar başımıza üvey baaba bile getirmedi.inşallah kurtulursunuz.

Bnm annemde genc yasta dul kaldi 3 cocuguna tek bkti uvey baba getirmedi ailem cok sukur arkamda cocugumad bakarlar tabi guvenim sonsuz daha ii bkrlar hemde

Merhaba arkadaslar ben araniza bugun katildim uzun yillar sonra tekrar.. ben de bosanmis 2 cocuklu gelecege dair umutlarini hizla kaybeden bi anneyim.. İnsanlara guvenini tamamen kaybetmis durumdayim belki burda ayni durumda olan bikac kisiyle konusabilirim umuduyla uye oldum tekrar..bi umut..

Canim yilma hayattan.ben de ayni asamadayim.hic kimseye guvenim kalmadi.bu aksam eski 3-5 arkadas toplanmisti davetteydim.herkes sen sakrak konus konus bitiremiyorlar.ben kenarda asosyal oturup dinledim sadece.cogu da bu kadar detayli bilmiyor durumumu bisanma surecini vs...oyle garip geldi ki.nasil buluyorlar bu kadar enerjiyi dedim.hepimuz ayni yaslardayiz aslinda.30-32 yas civari.ama anladim ki ben ayri bi boyuttayim.bilemiyorum bunalsam da boyle ortamlara devam etmeli mi yoksa kabuguna mi cekilmeli aceba?

Ben de boşanmak istiyorum. Aslında istemiyorum. İki çocuğumu babasız büyütmeyi hiç istemiyorum. Ama yaşam alanım her şeyim tehlikede bu adamla. Boşanmaya da cesaretim yok. Kaç kere dayak yedim. Polisi bile arayamadim. Rezil oluruz insanların yüzüne nasıl bakarım diye. Ya bosaninca mutlu olmazsam çocuklarıma maddi ve manevi anlamda yetemezsem diye düşünmeden edemiyorum. 3 günlük dünya her şeyi unutmaya da razıyım ama her gün kalbim kırık her gün mutsuzum

Şu anda öyle bir durumun içindeyim ki yılmamak mümkün değil aile desteğim yok işsizim eski eşimin desteklediği ve kadarıyla yaşamaya çalışıyorum ve 2.kez evlilik aşamasında terk edildim.. Bu kadar kötü olayla nasıl baş edilir...

Of of herkes nasıl da devam ediyor hayatına

Cocuk varmiydi sende?kusura bakma gecmis hatirlamiyorum.cocuk yoksa isi illa ki bulursun merak etme.mezuniyetin ne?ne gibi isler senin icin olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…