- 17 Eylül 2015
- 42
- 14
- 8
- 35
- Konu Sahibi Findikkurabiyemm
-
Kızını doğurup görmenizi istedi demekBiz her ay bosaniyoruz ama bizimki biraz pazarlikli bir evlilik aslinda cunku basta bnden kizimi dogurup gitmemi istemisti bnde tmm demistim ama olmadi bn kizimi birakamm bizim sikintimiz ilgisizlik ve sorumlulukH E
Canim yilma hayattan.ben de ayni asamadayim.hic kimseye guvenim kalmadi.bu aksam eski 3-5 arkadas toplanmisti davetteydim.herkes sen sakrak konus konus bitiremiyorlar.ben kenarda asosyal oturup dinledim sadece.cogu da bu kadar detayli bilmiyor durumumu bisanma surecini vs...oyle garip geldi ki.nasil buluyorlar bu kadar enerjiyi dedim.hepimuz ayni yaslardayiz aslinda.30-32 yas civari.ama anladim ki ben ayri bi boyuttayim.bilemiyorum bunalsam da boyle ortamlara devam etmeli mi yoksa kabuguna mi cekilmeli aceba?
Merhaba arkadaslar ben araniza bugun katildim uzun yillar sonra tekrar.. ben de bosanmis 2 cocuklu gelecege dair umutlarini hizla kaybeden bi anneyim.. İnsanlara guvenini tamamen kaybetmis durumdayim belki burda ayni durumda olan bikac kisiyle konusabilirim umuduyla uye oldum tekrar..bi umut..
Canim yilma hayattan.ben de ayni asamadayim.hic kimseye guvenim kalmadi.bu aksam eski 3-5 arkadas toplanmisti davetteydim.herkes sen sakrak konus konus bitiremiyorlar.ben kenarda asosyal oturup dinledim sadece.cogu da bu kadar detayli bilmiyor durumumu bisanma surecini vs...oyle garip geldi ki.nasil buluyorlar bu kadar enerjiyi dedim.hepimuz ayni yaslardayiz aslinda.30-32 yas civari.ama anladim ki ben ayri bi boyuttayim.bilemiyorum bunalsam da boyle ortamlara devam etmeli mi yoksa kabuguna mi cekilmeli aceba?
İzmirdeyimNerede oturuyorsunuz
İzmirdeyim
Cocuk varmiydi sende?kusura bakma gecmis hatirlamiyorum.cocuk yoksa isi illa ki bulursun merak etme.mezuniyetin ne?ne gibi isler senin icin olabilir?Şu anda öyle bir durumun içindeyim ki yılmamak mümkün değil aile desteğim yok işsizim eski eşimin desteklediği ve kadarıyla yaşamaya çalışıyorum ve 2.kez evlilik aşamasında terk edildim.. Bu kadar kötü olayla nasıl baş edilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?