Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim de niyetim yoktu aslında ama öyle bi zamanda çıktı ki karşıma sanki mucize gibi zayıf zamanında karşı koyamıyor ya insan düşünemiyor hata yapıyor ve bu hatanın bedelini ağır ödüyorum..
Benim de niyetim yoktu aslında ama öyle bi zamanda çıktı ki karşıma sanki mucize gibi zayıf zamanında karşı koyamıyor ya insan düşünemiyor hata yapıyor ve bu hatanın bedelini ağır ödüyorum..
Canim benim haklisin zaten.o yonden insan bu tur zamanlarda daha hassas oluyor insan..bak canim sen en yakin ile tasin bence varsa oyle imkanin.cocuklarin icin de senin icin de biraz zor,cesaret gerektiren bir adim ama inan cok acilir onun.bu sekikde o cikilnaz dipsiz kuyu gittikce derinlesiyor emin ol.tasindigin ev 1 oda 1 salon kira olsun ama yeter ki is imkanin olsun.bu tur zamanlarda ailen eskivesin sevdigin insan kim olursa olsun kararli ol ve dimdik kararini uygula.inan ki aradan yillar geciyor sen bu engelleri soykeyince bu insanlar"yapsaydin biz mi tuttuk seni "diyor.o yuzden karart gozunu.hic korkma Rabbim illa ki bi kapi acar namusunla yeni bi donem icin gayret ediyorsun sonucta.yilma sakin.
Cocuklari olunca insanin karar vermek okadar zorki.Hayat cok daha zor.Hem ev gecindir,hem anne baba ol,hele isin yoksa helede cocuklarin kucucukse.Bazen susmali diyorum herseye cocuklar buyuyene kadar.Bazende diyorum lanet olsun cek git.Ama yuk agir hayat zor.