Yaşı küçük olmasa sorun değil.Bu çocuk tek sizin çocuğunuz değil ki. Babasına sadece bir gün 8 saat vermişler zaten yazık adama da
Yapmayın böyle sadece sizin çocuğunuz değil o da babası.
Şiddet eğilimi falan varsa durum değişir tabi.
Ben yaşı küçük olduğu için fazla stres yapıyorum sanırım.o gelesiye kadar diken üzerinde bekliyorumBence kendinize dert aramayın. Okları üzerinize çekmeyin ne olursa olsun oda babası.
Az bile görüşme saatleri.
Adam ilerde evlenir mi napar bilemeyiz fakat hakkı olan zamanı kızıyla geçirmesi gayet doğal.
Sizin bir çocuğunuz var mı? Varsa kaç saat ayrı kalabilirsiniz henüz süt kuzusu dönemindeyken üstelik. İnsanların üzerine yürüyen bir adam üstelik bu. O da babası, kabul ama öfkesini kontrol edemeyen, maksadı evladını anasından ayırarak kadını aklınca cezalandırmaya çalışan bir adam.Bu çocuk tek sizin çocuğunuz değil ki. Babasına sadece bir gün 8 saat vermişler zaten yazık adama da
O zaman problem yok. Kendinizi babanın yerine koyun ve düşünün. Haftada 1 kez sayılı saatlerde göreceksiniz evladınızı. Gerçekten zor bir baba için.Yok babası gayet kibar davranır.davranırdı yani 8 ay beraber yaşadılar.
Nasıl bir insan olursa olsun kendi çocuğuna zarar vermez.Ben yaşı küçük olduğu için fazla stres yapıyorum sanırım.o gelesiye kadar diken üzerinde bekliyorum
Yok çok doğru tespit aslında.çocuğunu düşünen adam önce annesine değer verir. Ben boşanmadan önce mesaj atıyordum nereye gitti nasıl kim var yanında cevap bile vermiyordu.Tek dediğim ne zaman geleceğini söyle bari ona göre bekleyim derdim cevap vermezdi.kendi annesi özler diye hergün saatlerce yanlarında oturan adam bana niye aynı hassasiyeti göstermiyorSizin bir çocuğunuz var mı? Varsa kaç saat ayrı kalabilirsiniz henüz süt kuzusu dönemindeyken üstelik. İnsanların üzerine yürüyen bir adam üstelik bu. O da babası, kabul ama öfkesini kontrol edemeyen, maksadı evladını anasından ayırarak kadını aklınca cezalandırmaya çalışan bir adam.
Bilmiyorum abarttım mı ama ben de benzer durumdayım ve hissettiklerim bunlar konu sahibi. Bizimkisi çekişmeli dava, 3 hafta önceki ilk duruşmamızda verilen karara göre ( benim kzım da 1,5yaşında) haftada bir gün 12-17 saatlerinde görecek. Sonraki duruşmada ne olur, son kararda kaç yaş itibariyle artar bilmiyorum. Ama zorunlu okul çağına kadar yatılı kalmaz sanırım.
Allah yardımcınız olsun sizinde. İnşallah bir an evvel bu sıkıntılı süreçten kurtulursunuzSizin bir çocuğunuz var mı? Varsa kaç saat ayrı kalabilirsiniz henüz süt kuzusu dönemindeyken üstelik. İnsanların üzerine yürüyen bir adam üstelik bu. O da babası, kabul ama öfkesini kontrol edemeyen, maksadı evladını anasından ayırarak kadını aklınca cezalandırmaya çalışan bir adam.
Bilmiyorum abarttım mı ama ben de benzer durumdayım ve hissettiklerim bunlar konu sahibi. Bizimkisi çekişmeli dava, 3 hafta önceki ilk duruşmamızda verilen karara göre ( benim kzım da 1,5yaşında) haftada bir gün 12-17 saatlerinde görecek. Sonraki duruşmada ne olur, son kararda kaç yaş itibariyle artar bilmiyorum. Ama zorunlu okul çağına kadar yatılı kalmaz sanırım.
Doğru almasada üzülürüm.offf çok kötü bir durum.4 yaşından itibaren babalarında yatılı kalmaya başlıyormuş çocuklar. Başka kadının yanına gidecek olması bile insanı çok yıpratıyorNasıl bir insan olursa olsun kendi çocuğuna zarar vermez.
İlerde evlense hiç almasa çocuğu emin olun o zamanda üzülürsünüz.
Yok çok doğru tespit aslında.çocuğunu düşünen adam önce annesine değer verir. Ben boşanmadan önce mesaj atıyordum nereye gitti nasıl kim var yanında cevap bile vermiyordu.Tek dediğim ne zaman geleceğini söyle bari ona göre bekleyim derdim cevap vermezdi.kendi annesi özler diye hergün saatlerce yanlarında oturan adam bana niye aynı hassasiyeti göstermiyor
Yazdıklarınız aynen hissettiklerim. Şimdi uzun süreli alması çocuk için çok sağlıklı değil. Ben kızım için hala işime dönebilmiş değilim mesela. Pedagogların dediğine göre de 0-2yaş güvenli bağlanma dönemi olduğu için çocuk annesinden fazla ayrı kalmamalı. Kızım şu an 5saate alıştı ama daha fazlasını tolere edebilir mi bilmiyorum. Bu dönemde kesinlikle yatılı anneden ayrı kalmamalı.Allah yardımcınız olsun sizinde. İnşallah bir an evvel bu sıkıntılı süreçten kurtulursunuz
Burda bahsedilen bir konu da benim konum sanirim..Arkadaşlar ben boşandım kızım 1,5 yaşında.babası haftada 1 gün alacak 9:00 dan 17:00 ye kadar. Ben bu maddeyi kabul etmek istemedim ama adam sinirli olunca birşey yapamadık.hatta yatılı kalması için madde de vardı mahkeme günü avukatım(amcam) bu maddeyi değiştirelim dediği için kızımın babası üzerine yürümüş.Ben artık salonda girince hakime söyledim de o maddeyi çıkardı.Ben bu süreyi çok uzun buluyorum.sizce gayet makul bir süre mi? Ben buna itiraz için başvurabilirmişim sanırım.ama annem de kızımın babasının öfkesini çekmemi istemiyor.kinlenmesinden ve bir sebep bulup velayet davası açmasından da korkuyor.ya da ne bileyim adam evlenince bu süre kendiliğinden azalır mı.Yani adam daha geç götürüp erken getirmeye başlar mı.burda açılan bir konudan dolayı bu bana çok muhtemel gelmeye başladı ama birde şu var bu adamın kanı kutsal olduğu için kendi kanından olanlara saplantı derecesinde düşkündür.
Daha çok kaynaşması için yeni ailesiyle taviz vermez mi.
Bu aileyi evlenmeden önce hiç tanıyamadın mı?Kızımın babasının çok anormal bir halası var çocuğu öpmek değil resmen somuruyordu sürekli.küfürlü konuşur sürekli müstehcen şeyler anlatır. Sonra adamın babaannesi var biraz hasta. Eline sadece banyo yapınca su değer tuvaletten sonra bile Yıkamaz.hatta tuvalete filan da elini sokabiliyormuş. Biz altlı üstlü oturuyorduk babaannesi de annesi gile yaşıyordu.kızım doğduğu günden itibaren babaannesinin kucağına verir.babaannesi 15-20 kere öperdi ağzından yüzünden. Ben öptürmesini istemiyorum diye babamın yanında gitmiş ve beni şikayet etmiş babaanneme çocuğu vermiyor diye. Bu böyle bir adam kendi iyi davransa bile bu çocuğu ailesi gile yaranmak için oyuncak yapıyor. annesi sevecek diye çocuğun uyuduğunu bile söyleyemezdi uyandırırdı. Şimdi nasıl güvenebilirim bu adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?