Evet sizsiniz.Ben sizin çocuğa bakmak zorunda olduğunuzu düşünmüyorum zaten babasıyla çocuk münasebet kursun yeter.Ben de eşim evlenince inşallah yatılı almayı bırakır diye ümit ediyorumBurda bahsedilen bir konu da benim konum sanirim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet sizsiniz.Ben sizin çocuğa bakmak zorunda olduğunuzu düşünmüyorum zaten babasıyla çocuk münasebet kursun yeter.Ben de eşim evlenince inşallah yatılı almayı bırakır diye ümit ediyorumBurda bahsedilen bir konu da benim konum sanirim..
Konunuzu sabote etmek istemem ama ben balkonda sigara icip kitap okumayı onlarla yatmaya tercih ederim. Ama çocuk ağladığı için yanimda yatmasına izin veriyorum . Inşallah herşey gönlünüzce olur ..Evet sizsiniz.Ben sizin çocuğa bakmak zorunda olduğunuzu düşünmüyorum zaten babasıyla çocuk münasebet kursun yeter.Ben de eşim evlenince inşallah yatılı almayı bırakır diye ümit ediyorum
Sonradan anladım erkeğin tüm ailesi ile evlenmişim.Ben ailesini sevmemiştim ama eşimle mutlu olursam onlarla da geçilmiştir sandımBu aileyi evlenmeden önce hiç tanıyamadın mı?
Artık olan olmuş bu adamdan çocuk sahibi olmuşsun.
O insanları ne kadar uyarsanda boş herkes bildiğini okur.
Her kadın çocuğunun babası olacak adamı çok iyi seçmeli.
Eş olmak boşanıyorsun bitiyor ama çocuğun babası ömürlük oluyor.
Tabiki de tekrar birleşme diye birşey yok.biz hiçbir şekilde muhatap olmadık olmayız da inşallah. hatta ben numaramı değiştirdim.çocuk için annemle yengesi muhatap oluyor.inşallah hiçbir zaman da hakkında iyi veya kötü bilgi sahibi olmak istemem.ama zor bir durum yani ikinci eş olmakla alakası yok öyle algılamayın ama çocuğumun başka kadınla kalmasını istemem.bu kendi ablam bile olsa.Nacizane fikrim eğer eşinizle tekrar birleşmek gibi bir düşünceniz yoksa ılımlı olmaya çalışın. Yarın bir gün eşiniz evlenirse hala yada babaanne melek gelecek size.. Ne dese batacak . Allah iyi insanlarla karşılaştırın. Benim de burda ögrendigim şeyler bunlar.. (kalbinizi ferah tutun)
Ben sizin suçlu olduğunuzu düşünmüyorum ama annenin tedirginliğini stresini normal görüyorum ha tabi bu size hakaret edilmesini haklı yapmaz.Ben öyle bir durum olsa çok rahatsız olurum.ama ben babaannesi halası ile yatsada aynı oranda rahatsız olurumKonunuzu sabote etmek istemem ama ben balkonda sigara icip kitap okumayı onlarla yatmaya tercih ederim. Ama çocuk ağladığı için yanimda yatmasına izin veriyorum . Inşallah herşey gönlünüzce olur ..
İyi davranır inşallah ama o kadar süre o yaşta bir çocukla nasıl ilgilenebilir bilemiyorumSüre aslidna makul ama yasi ufakmis cocugun bilemedim simdi. Haftada 1 gunden bisey olmaz bence. Cocuga iyi davraniyosa eger bosuna itiraz etmeyin
Benim 2 çocuğum var çok şükür ve bu yüzden de babaya ne kadar ihtiyaç duyabildiklrrimi çok net görüyorum. Kaldı ki bu çocuk yalnız annenin değil takdir edersiniz ki. Evet uzun süre ayrı kalmak zor olabilir ama diğer ebeveyn kalan sürede hep ayrı. Anne bana arasında ki olumsuzluklar anne babayı bağlar. Anne baba eş olarak boşanır ebeveyn olmaktan ayrılamazSizin bir çocuğunuz var mı? Varsa kaç saat ayrı kalabilirsiniz henüz süt kuzusu dönemindeyken üstelik. İnsanların üzerine yürüyen bir adam üstelik bu. O da babası, kabul ama öfkesini kontrol edemeyen, maksadı evladını anasından ayırarak kadını aklınca cezalandırmaya çalışan bir adam.
Bilmiyorum abarttım mı ama ben de benzer durumdayım ve hissettiklerim bunlar konu sahibi. Bizimkisi çekişmeli dava, 3 hafta önceki ilk duruşmamızda verilen karara göre ( benim kzım da 1,5yaşında) haftada bir gün 12-17 saatlerinde görecek. Sonraki duruşmada ne olur, son kararda kaç yaş itibariyle artar bilmiyorum. Ama zorunlu okul çağına kadar yatılı kalmaz sanırım.
Uyuyan cocugu sevcez diye uyandirmak ne dusuncesizlik.Kızımın babasının çok anormal bir halası var çocuğu öpmek değil resmen somuruyordu sürekli.küfürlü konuşur sürekli müstehcen şeyler anlatır. Sonra adamın babaannesi var biraz hasta. Eline sadece banyo yapınca su değer tuvaletten sonra bile Yıkamaz.hatta tuvalete filan da elini sokabiliyormuş. Biz altlı üstlü oturuyorduk babaannesi de annesi gile yaşıyordu.kızım doğduğu günden itibaren babaannesinin kucağına verir.babaannesi 15-20 kere öperdi ağzından yüzünden. Ben öptürmesini istemiyorum diye babamın yanında gitmiş ve beni şikayet etmiş babaanneme çocuğu vermiyor diye. Bu böyle bir adam kendi iyi davransa bile bu çocuğu ailesi gile yaranmak için oyuncak yapıyor. annesi sevecek diye çocuğun uyuduğunu bile söyleyemezdi uyandırırdı. Şimdi nasıl güvenebilirim bu adama
Kanı kutsal ne demek?Arkadaşlar ben boşandım kızım 1,5 yaşında.babası haftada 1 gün alacak 9:00 dan 17:00 ye kadar. Ben bu maddeyi kabul etmek istemedim ama adam sinirli olunca birşey yapamadık.hatta yatılı kalması için madde de vardı mahkeme günü avukatım(amcam) bu maddeyi değiştirelim dediği için kızımın babası üzerine yürümüş.Ben artık salonda girince hakime söyledim de o maddeyi çıkardı.Ben bu süreyi çok uzun buluyorum.sizce gayet makul bir süre mi? Ben buna itiraz için başvurabilirmişim sanırım.ama annem de kızımın babasının öfkesini çekmemi istemiyor.kinlenmesinden ve bir sebep bulup velayet davası açmasından da korkuyor.ya da ne bileyim adam evlenince bu süre kendiliğinden azalır mı.Yani adam daha geç götürüp erken getirmeye başlar mı.burda açılan bir konudan dolayı bu bana çok muhtemel gelmeye başladı ama birde şu var bu adamın kanı kutsal olduğu için kendi kanından olanlara saplantı derecesinde düşkündür.
Daha çok kaynaşması için yeni ailesiyle taviz vermez mi.
öyle yapma kızında baba sevgisi alsın neden kısıtlıyosun onun babası kötü davranacak değilya az bile görüşmesi öyle düşünmeBen yaşı küçük olduğu için fazla stres yapıyorum sanırım.o gelesiye kadar diken üzerinde bekliyorum
Çocuğu almasa üzülür konusunda hemfikirim ancak ne caniler görüyoruz tv lerde gazetelerde adına baba deniyorNasıl bir insan olursa olsun kendi çocuğuna zarar vermez.
İlerde evlense hiç almasa çocuğu emin olun o zamanda üzülürsünüz.
Bunun adı bencillik değil endişe.kızım daha ihtiyaçlarını söyleyemiyor tabi ki böyle düşünmem çok normalEvlat onun da canı.. ayrıca kız evlat babaya düşkün olur babasını görmek onunla kalmak hakkı.. adam herkese sinirli olsa bile evladına sinirli olamaz melek o küçücük.. ben abarttığınızı bencilce davrandığınızı düşünüyorum.. sonuçta karı-koca olarak siz boşanıyosunuz evladınızdan boşanmıyosunuz..
Siz annesiyseniz o da babası baba da gayet ihtiyaçtan anlar.. bi iki bocalar ama sonunda anlar ben hala normal olduğunu düşünmüyorum.. hafta da 1 gün 8 saat sadece babasıyla olcak sanki bir ömür babasına verilmiş gibi davranıyosunuz bence..Bunun adı bencillik değil endişe.kızım daha ihtiyaçlarını söyleyemiyor tabi ki böyle düşünmem çok normal