Sen onunla anlasamazsanda hatta sevmesende o adam kizin babasi.ise bunu kabullenerek baslarsan daha az yorulursun.Arkadaşlar ben boşandım kızım 1,5 yaşında.babası haftada 1 gün alacak 9:00 dan 17:00 ye kadar. Ben bu maddeyi kabul etmek istemedim ama adam sinirli olunca birşey yapamadık.hatta yatılı kalması için madde de vardı mahkeme günü avukatım(amcam) bu maddeyi değiştirelim dediği için kızımın babası üzerine yürümüş.Ben artık salonda girince hakime söyledim de o maddeyi çıkardı.Ben bu süreyi çok uzun buluyorum.sizce gayet makul bir süre mi? Ben buna itiraz için başvurabilirmişim sanırım.ama annem de kızımın babasının öfkesini çekmemi istemiyor.kinlenmesinden ve bir sebep bulup velayet davası açmasından da korkuyor.ya da ne bileyim adam evlenince bu süre kendiliğinden azalır mı.Yani adam daha geç götürüp erken getirmeye başlar mı.burda açılan bir konudan dolayı bu bana çok muhtemel gelmeye başladı ama birde şu var bu adamın kanı kutsal olduğu için kendi kanından olanlara saplantı derecesinde düşkündür.
Daha çok kaynaşması için yeni ailesiyle taviz vermez mi.