Malesef öyle insanlar ne yapcamı bilmiyorum her zaman iyi yönde düşünmeye çalışıyorum ben ayrıldım oğlum ayrılmadı diye ama ona gittiğindede duyduklarıma şaşıp kalıyorum anne deyince kızıyolarmış yasak koymuşlar kızdılar diyorBu şekilde devam ederse çocuğun psikolojisi açısından iyi olmayacağını ve görüştürmemek için mahkeme kararı ile elimden geleni yapacağım de
3 yasında bebeye ne demek annen seni bırakıp gitti demek
Nasıl insan bunlar
Öyle saçma şey olur mu ?Malesef öyle insanlar ne yapcamı bilmiyorum her zaman iyi yönde düşünmeye çalışıyorum ben ayrıldım oğlum ayrılmadı diye ama ona gittiğindede duyduklarıma şaşıp kalıyorum anne deyince kızıyolarmış yasak koymuşlar kızdılar diyor
Malesef öyle insanlar ne yapcamı bilmiyorum her zaman iyi yönde düşünmeye çalışıyorum ben ayrıldım oğlum ayrılmadı diye ama ona gittiğindede duyduklarıma şaşıp kalıyorum anne deyince kızıyolarmış yasak koymuşlar kızdılar diyor
Götürmemmi hala gidiyoruz ama zamanla oturacak diyor 7 8 yaşında anca anlar diyorÖyle saçma şey olur mu ?
Siz pedagog ile falan görüştürün çocuğunuzu
Ne kadar cahil ve gaddar insanlar
Okadar haklısınki ama hak işte görüştürmesen sen suçlu oluyorsun napcamı bilmiyorum her türlü hakkı var görmeye şu kalma işi olmasa çok iyi olur ama bunuda konuştum görüştürmemek çocuğun piskolojisini dahada bozarmış sanki böyle olunca daha sağlıklı olacakBence görüştürmeyin çocuğu karşı aileyle, cahil ve berbat insanlar. Adam görmek istiyorsa evine götürmeden, sizin evde sizin gözetiminiz altında görüşsün. Sizin yerinizde olsam mahkemeye başvururdum, eve gönderme işini komple bırakırdım.
Evet bunu biliyorum ama bunu yavrumun anlaması lazım ama çok küçük ve hırçınlaşıyor beni üzüyorKocan g.t..
Eğer kocanın ailesi de çocuğu dolduruyorsa,annen babanı bırakıp gitti diyorsa ; onlar da g.t..
Adamın derdi çocuk değil zaten,seni üzmek.
Çocuk umrunda bile değil.
Bence şu anda bile hissediyordurGötürmemmi hala gidiyoruz ama zamanla oturacak diyor 7 8 yaşında anca anlar diyor
Eşiniz ve ailesi çok bilinçsizMerhaba anneler 3 buçuk yaşında bir oğlum var babasıyla ayrıldık oğlum babasıyla konuştuğu zaman çok hırçınlaşıyor konuşunca çocuğun ilgisini çekmek için şuraya götürücem filan diyor çocuğumda bana öfkeleniyor ama adamın umrunda değil kaçkere dedim öyle deme diye ısrarla devam ediyor 10 15 günde bi arıyor bazen 20 günde kafasına göre konuştukları zaman seni istemiyorum babamı istiyorum diyor çok üzülüyorum bense herzaman yanındayım elimden geleni yapıyorum mutlu olması için. Oraya gittiğindede anneme gitcem diye ağlıyor . Adam kendi bile ilgilenmiyor çocukla anasıgile baktırıyor .gelincede piskolojik sorunlarla uğraşıyorum annen bıraktı gitti diyolarmış hergün ağlıyor gitme diye halbuki devletin verdiği haktan ötürü 5 gün alıyor valla napcamı bilemedim bu süreç nasıl geçecek sizler neler yaptınız beni silermi onlar için çok korkuyorum etkilenirse diye
Boşanınca devlet malesef hak veriyor yok ailesiyle yaşamıyor sadece aldığı zaman ailesine götürüyorHiç anlamadığım için soruyorum. 3,5 yaşındaki çocuğun 5 gün babada kalması normal mı ki? Babanın anladığım kadarıyla annesiyle kalıyor ya da baba ailesiyle yaşıyor.
Bir de küçük çocuğa kötü davranmalarını pedagog bildiği halde mi 7 8 yaşına kadar anca anlar diyor?
Okul çağından önce biz misafirliğe gittiğimizde bana da saçmasapan şeyler söylüyorlardı; baban başkasıyla evlenecek, annen sizi bıraktı vsler. Hepsini hatırlıyorum. Şimdi aklıma gelince de sinirlendim.
Bunu düşündüm özele gidiyordum özelde değilde devletteki veriyormuş pedegog bakalım önümüzdeki günlerde tekrar çocuk piskoloğuna randevu almam lazımBen de bosanmis aile cocuguyum gercekten dogruyu yanlisi anlamam degil 7-8 yas 14-15i buldu bende. Pedagog raporlariyla dava acin cocugun gorus gunlerini azaltin bence.
İnşallah inşallah teşekkür ederim en önemlisi pedegog raporu bakalım o ne diyecekTüm kanıtlarınızı toplayın ve velayetin mahkemede tekrar görüşülmesini siteyin. Apaçık çocuğun psikolojisini bozuyorlar. Sabır diliyorum size, umarım yavrunuzla daha huzurlu olacağınız günler gelir.
Ben kendimi kurtardım yavrumda kurtardı ama görmek için görüyolar işte tekrar velayet davası açılması lazım onun için yavrum benimle velayette bende çok şükürEşiniz ve ailesi çok bilinçsiz
Çocuğunuz sizi neden silsin lütfen böyle düşünmeyin
Evet çok ama 3 yaşından sonra hak veriliyor karşı tarafta hiç ilgili değil5 gün çok değil mi 3.5 yaşındaki çocuk için.
avukata danışın gün sayısı azaltılabilir mi diye?
hatta kalmalı görüşü toptan kaldırmaya bakın çocuğun psikolojisi etkikeniyor diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?