Boşanmış anneler

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
Aramızda çocuklarını tek başına büyütenler varmı nasıl hayata insanlara karşı dik durmayı beceriyosunuz?
Hayata tekrardan nasıl tutundunuz?
Ben çok zorlanıyorum adapte olamıyorum
Isteğim elbetteki boşanmış bir anne olmak değildi ama başıma geldi
Nasıl ayağa kalkacam yardım edin nolur

Detay vermek istemiyorum sonucta herkesin kullandıgı bir site
Çocuklarım var bendeler babalarıyla ayrıldık baba hayatını yasıyo bense çocuklara endeksli hergünüm

Aramızda çocuklarını tek başına büyütenler varmı nasıl hayata insanlara karşı dik durmayı beceriyosunuz?
Hayata tekrardan nasıl tutundunuz?
Ben çok zorlanıyorum adapte olamıyorum
Isteğim elbetteki boşanmış bir anne olmak değildi ama başıma geldi
Nasıl ayağa kalkacam yardım edin nolur
Ne gibi zorluklar yaşiyosun. Yalnız mı kaliyosun. Ben de yakında bosanıp tek başıma kalacagım bebeğimle, korkmuyor değilim açıkcası

İlkokul çağındalar iş olayım karışık işe gir çık o şekilde zaten bir konum var onla ilgili goz atabilirsiniz annemle kalıyoruz

Ne kadar oldu boşanalı? Çocuklar küçük mü?

Zamanla herşeye alışılıyor. İki çocuğumla yaşıyorum. Babalar her zamanki gibi kendi hayatlarını yaşıyor, normal.
Ama bu güzel. Çocuklarımın eğitimi, disiplini konusunda tutarlıyım. Çocuklarıma pozitif yansıyor. Babaları ile yaşıyor olsak benim için herşey çok daha zor olurdu.

Maddi olarak da daha rahat. Geleni gideni biliyorum. Ona göre ayağımı uzatıyorum.

Tatiller daha güzel :) Bayramda önce kime gidilecek derdi yok.

Eğer evlilik huzursuzluk veriyorsa tek olmak her zaman daha güzel.

Ayrıca tek olmak da sayılmaz, çocuklar en büyük desteğim, moral kaynağım, hayat enerjim.

Ailenizden destek alacağınız kimseler var mı?

Babaları çalışıyo cts de bir pazarım var dinlencem diyo cıkıyo isin icinden cogu zaman boyle telefonda konusmak yetiyo ona

İlkokul çağındalar iş olayım karışık işe gir çık o şekilde zaten bir konum var onla ilgili goz atabilirsiniz annemle kalıyoruz
Nafaka alıyorsunuzdur zaten. İlk önceliğiniz sabit bi iş olsun, gelirinizi tamamen netleştirin. Sonra ayrı bir eve çıkın. İnsan annesinin evi bile olsa başka bir yere sığamıyor, yanına başkasını sığdıramıyor. Tek başınıza bi düzen kurduktan sonra rahat bi nefes alırsınız inşallah.

Ne kadar oldu boşanalı? Çocuklar küçük mü?

Zamanla herşeye alışılıyor. İki çocuğumla yaşıyorum. Babalar her zamanki gibi kendi hayatlarını yaşıyor, normal.
Ama bu güzel. Çocuklarımın eğitimi, disiplini konusunda tutarlıyım. Çocuklarıma pozitif yansıyor. Babaları ile yaşıyor olsak benim için herşey çok daha zor olurdu.

Maddi olarak da daha rahat. Geleni gideni biliyorum. Ona göre ayağımı uzatıyorum.

Tatiller daha güzel :) Bayramda önce kime gidilecek derdi yok.

Eğer evlilik huzursuzluk veriyorsa tek olmak her zaman daha güzel.

Ayrıca tek olmak da sayılmaz, çocuklar en büyük desteğim, moral kaynağım, hayat enerjim.

Ailenizden destek alacağınız kimseler var mı?
Annem var bi iste okadar. Sorması ayıp maaşın ne civarı nasıl yetiriyosun 2 cocukla kirada ihtiyaclara
Biz tatile bile cıkamıyoruz ekstra birsey alamıyoruz

Nafaka alıyorsunuzdur zaten. İlk önceliğiniz sabit bi iş olsun, gelirinizi tamamen netleştirin. Sonra ayrı bir eve çıkın. İnsan annesinin evi bile olsa başka bir yere sığamıyor, yanına başkasını sığdıramıyor. Tek başınıza bi düzen kurduktan sonra rahat bi nefes alırsınız inşallah.
Yok onu yapamam babam öldü annem yalnız onu bırakamam hem o da kirada niye 2 kira odeyelim ne kdr zor da olsa yapamam

Detay vermek istemiyorum sonucta herkesin kullandıgı bir site
Çocuklarım var bendeler babalarıyla ayrıldık baba hayatını yasıyo bense çocuklara endeksli hergünüm

Ben ben hatta az sonra konu açıcam.. Tek basıma bakıyorum aldatilarak ayrıldım.. Babasının keyfı gıcır.. 2 ayda 1 gormeye gelıyo masraflarını karsılıyo burger King babası kısaca..
Tek basıma nasıl buyutuyorum inan bende anlamıs degılım cok zor oluyo hatta haddinden fazla zor tek bıldıgım bu.. Cocuguma karsı hep guclu gorunuyorum onun kötü etkilenmemesi için elımden geleni yapıyorum.. Ayrılıgın normal bisey oldugunu empoze ediyorum kendını suclu görmemesi ıcın caba sarfedıyorum maddeler uzar gider.. Tek bıldıgım cok zorlanıyorum..

Bosanmıs bır anneydım cok kısa bosanmıs bır anne olarak kaldım.
Gayet hayatımdan memnumdum. Bır erkegın kahrını cekmek kolay mı ? Ben yenıden evlendım uzun yıllarda oldu yenıden evlenelı ya da bana oyle gelıyor :oops:
Sımdı dusunuyorum bosanmıs anne olarakta kalsaydım hayatım daha kolay olurdu sadece cocugum bu kadar mutlu olmazdı .

Siz detay vermezsenız bız neden zorlandıgınızı anlayamayız ama .

Psikolojik olarak bitik haldeyim
Eyvah modunda eyvah ben boyle nasıl yaşıcam nasıl cocuklara yetecem maddi manevi
Düzenimiz bozuldu
Toplumun boşanmış kadınlara olan ağır bakış açısı falan filan zaten boşanmayı kaldıramadım hiç aklımdan atamıyorum
Bisde üstüne işte sorunlar çıktı karşıma
İş diye konum var okuyabilirsin
Seneler sonra 2 kişiyi soktum hayatıma onlarda fos çıktı
Hatta 2. si beni kandırdı
Erkeklere olmayan güvenim iyice gitti

Psikolojik olarak bitik haldeyim
Eyvah modunda eyvah ben boyle nasıl yaşıcam nasıl cocuklara yetecem maddi manevi
Düzenimiz bozuldu
Toplumun boşanmış kadınlara olan ağır bakış açısı falan filan zaten boşanmayı kaldıramadım hiç aklımdan atamıyorum
Bisde üstüne işte sorunlar çıktı karşıma
İş diye konum var okuyabilirsin
Seneler sonra 2 kişiyi soktum hayatıma onlarda fos çıktı
Hatta 2. si beni kandırdı
Erkeklere olmayan güvenim iyice gitti

Ben kadınların özellikle bosanmıs olanların hayatlarına yeni birini alması için uzun yıllar gecmesi gerektiğini dusunuyorum.. Yani canımız yanınca yeni bırı ıyı gelır belkı dıye dusunup tekrar hata yapmaya meyilli olabiliyoruz cunku ruhumuz yara alıyor ıyılesmesi de kolay olmuyor ne yazık ki.. En azında 2 3 sene..

Ben kadınların özellikle bosanmıs olanların hayatlarına yeni birini alması için uzun yıllar gecmesi gerektiğini dusunuyorum.. Yani canımız yanınca yeni bırı ıyı gelır belkı dıye dusunup tekrar hata yapmaya meyilli olabiliyoruz cunku ruhumuz yara alıyor ıyılesmesi de kolay olmuyor ne yazık ki.. En azında 2 3 sene..
Canım zaten 3 sene kimseyle olmadım 3 seneden sonra geldi basıma bu

Back
X