Boşanmış annelere soruyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi frmt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

frmt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2018
91
62
38
Çocuklarınızı babalarına yatılı verirken kimliğinide veriyormusunuz özelliklede şehir dışında olanlar ?
birde ayrı kalınacak günler yüreğime oturuyor siz neler yapıyorsunuz

Çocuklarınızı babalarına yatılı verirken kimliğinide veriyormusunuz özelliklede şehir dışında olanlar ?

Mantıken vermeniz lazım. Çocuğun kimliği olmazsa hastaneye götürmesi gerekse veya bir yerde trafik kontrole denk gelse; çocukla olan bağını nasıl kanıtlayacak ?

Ben değil, dayım boşandı, çocukları alırken kimlikleri de alıyor ki özellikle kışın ve okula gidip gelen çocuklar çok fazla hasta oluyor,lazım olur gibisinden.
İnsan bazen yalnız kalmak istiyor sizde o 1 2 günlük süreçte tek başınıza plan yapıp kendinize bakım adı altında oyalanacak bir şeyler bulabilirsiniz.
Evladınız kaç yaşında bilemiyorum ama tablet gibi bir eşyası varsa İnternet üzerinden 10 dakika da olsa görüşebilirsiniz.

Kimliğini tabi ki vermeniz gerekir. Dünyanın bin türlü hali var. En basiti hasta olsa hastanede lazım. Çocuğunuzun gittiği süreyi de bi kafa dinleme olarak görün. Dönünce ona yapacağınız sürprizleri plânlayın. Gönderirken de hüzünlü durmayın ki babasının yanındayken de keyif alabilsin. Telefonda ya da görüntülü konuşurken de özleseniz bile onun için mutlu olduğunuzu hissettirin.

Evet veriyorum kimlik önemli.
İlk başlar banada koyuyodu. Sonra alıştım. Sadece zaman

Eski eşimde kaldığı günler elbette özlüyorum ama bir yandan da o kadar iyi geliyor ki, hatta bazen kafa dinlemek için bile birkaç gün bırakıyorum. Sadece kendim içinde değil bu, babasıyla da en az benim kadar güçlü bir ilişkisi olmasını istiyorum. Çocuğun kişiliğinde anne de baba da eşit derecede rol oynuyor, o yüzden babasına gittiği zamanlar çocuğunuz için mutlu olmalısınız babasıyla da vakit geçirecek diye.

Henüz boşanamadım ama evet, ne olur ne olmaz veriyorum kimliklerini.

Back
X