kızlar hep çevrede şu durum var boşanmışsan eğer mutlak kendin gib biri ile evlencen (bende 2 sene oldu boşanalı)nedense hatta bende hep o fikirdeydimm ama bu ara değişti fikirlerim sizcede böylemi yani boşanmış bayan bekar biri ile olamazmı olsada mutlu olamazmıı illa karşıdakide boşanmış dulmu olmalı ben şahsen fikrinizi merak ettim çok
Karşınızdaki adam gibi adam olduktan sonra hiçbir şeyin önemi yok.
Tabi bazı şeyler kadında da bitiyor.Eşinden ayrılmayı,ilişkisini bitirmeyi eksiklik gibi gören,kendisine ikinci el muamalesi yaptıran o kadar insan var ki...Sebep ne... Çok kıymetli zar...
En yakınımdan örnek vereceğim.Annemin teyze kızı 20 yaşında kendisi gibi bekar bir erkekle evlendi.Çocuktum o vakit...
Adam ayyaşın,zamparanın tekiydi. 8 yıl çekti tam.
Ayrıldıktan 2-3 yıl sonra karşısına şimdiki eşi çıktı.
O zamanlar teyze kızı 30 olmuştu,enişte bey ise 22 yaşındaydı...
Aynı iş yerinde çalışıyorlardı ve teyze kızının neler yaşadığını biliyordu.
Her şeye rağmen ayakta kalması onu çok etkilemiş...
Ne aradaki yaş farkına ne de başka bir şeye taktı kafayı...
Kimseye de tek söz söyletmedi.
10 yıllık evliler ve çok da mutlular...
kızlar hep çevrede şu durum var boşanmışsan eğer mutlak kendin gib biri ile evlencen (bende 2 sene oldu boşanalı)nedense hatta bende hep o fikirdeydimm ama bu ara değişti fikirlerim sizcede böylemi yani boşanmış bayan bekar biri ile olamazmı olsada mutlu olamazmıı illa karşıdakide boşanmış dulmu olmalı ben şahsen fikrinizi merak ettim çok
Karşınızdaki adam gibi adam olduktan sonra hiçbir şeyin önemi yok.
Tabi bazı şeyler kadında da bitiyor.Eşinden ayrılmayı,ilişkisini bitirmeyi eksiklik gibi gören,kendisine ikinci el muamalesi yaptıran o kadar insan var ki...Sebep ne... Çok kıymetli zar...
En yakınımdan örnek vereceğim.Annemin teyze kızı 20 yaşında kendisi gibi bekar bir erkekle evlendi.Çocuktum o vakit...
Adam ayyaşın,zamparanın tekiydi. 8 yıl çekti tam.
Ayrıldıktan 2-3 yıl sonra karşısına şimdiki eşi çıktı.
O zamanlar teyze kızı 30 olmuştu,enişte bey ise 22 yaşındaydı...
Aynı iş yerinde çalışıyorlardı ve teyze kızının neler yaşadığını biliyordu.
Her şeye rağmen ayakta kalması onu çok etkilemiş...
Ne aradaki yaş farkına ne de başka bir şeye taktı kafayı...
Kimseye de tek söz söyletmedi.
10 yıllık evliler ve çok da mutlular...
çok şaşırdım hem en gzel cevap hem en uç örnek bunun üstüne yorum yapmak anlamsız :) kişilerde bitiyor iş ama genel olarak öyle bir mantık var tabii ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?