boşanmış bayanlara bir sorum var....

Bugün kuzenimin sözü vardı kız tarafı sordular afalladım sonra bekarim dedim. Ama birkaç dakika sonra patavatsız akrabalardan biri bizim kızda boşandı dedi hem yalancı durumuna düştüm hem de üzüldüm size danışmak istedim.
Ayyy öyle insanlar cok cıkacak

Dul diyen bile olacak yüzüne

Sen de artık dul biri ile evlenirsin anca diyenler olacak

Takılma boşver sen bekarım de geç git

Bugün kuzenimin sözü vardı kız tarafı sordular afalladım sonra bekarim dedim. Ama birkaç dakika sonra patavatsız akrabalardan biri bizim kızda boşandı dedi hem yalancı durumuna düştüm hem de üzüldüm size danışmak istedim.

Canım neden üzülüyorsun ki, iki medeni durum var. Evli / Evli olmayan (bekar). Bekar diye hayatında hiç evlenmemiş kişilere denilmiyor ki. Ayrıca insanlar densizse sen de biraz pişkin ol, hiç bozulma bu tip şeylere.

Hepinize teşekkür ederim maalesef milletimiz bekar lafını hiç evlenmemiş olarak algılıyor kimse karşısındakinin yerine koymuyor kendisini. Bir sorun buldular mı daha fazla yaralayamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Umursamak istemiyorum bende duymamazlıktan gelmek istiyorum ama neden yapamıyorum bilmiyorum.

Son düzenleme:
Hepinize teşekkür ederim maalesef milletimiz bekar lafını hiç evlenmemiş olarak algılıyor kimse karşısındakinin yerine koymuyor kendisini. Bir sorun buldular mı daha fazla yaralayamak için ellerinden geleni yapıyorlaryapıyorlar. Umursamaz istemiyorum bende duymamazlıktan gelmek istiyorum ama neden yapamıyorum bilmiyorum.
Sanıyorum boşanmayı bir eksiklik gibi görüyorsunuz.

Beni boşanmış olmamla yaralayamazlar çünkü bunu eksiklik gibi görmüyorum ve bir kusur işlemedim. Bir eş seçtim yuva kurdum, bişeyler iyi gitmedi ve yapmam gerekeni yapıp ayrıldım. Böyle düşünmeye çalışın siz de.

Lütfen umursamazlıktan gelmeye çalışmayın, gerçekten umursamayın.

Sanıyorum boşanmayı bir eksiklik gibi görüyorsunuz.

Beni boşanmış olmamla yaralayamazlar çünkü bir kusur işlemedim. Bir eş seçtim yuva kurdum, bişeyler iyi gitmedi ve yapmam gerekeni yapıp ayrıldım. Böyle düşünmeye çalışın siz de.

Lütfen umursamazlıktan gelmeye çalışmayın, gerçekten umursamayın.
Hayır asla boşanmayı eksiklik olarak görmüyorum yaşanan kötü olaylardan sonra boşanmak benim kendime gelmem için şarttı. Ya mutsuz bir evliliği sürdürüp hayatımın sonuna kadar alkolik ve sorumsuz biriyle birlikte olacaktım ya da hayatıma onsuz günlerimde olduğum gibi kendi ayaklarımın üzerinde duran bir kadın olacaktım. Ben, ikincisini seçtim. İnsanın hasas dönemleri olur ya sanırım bugünlerde oyleyim rahatsız oldum ben evli olduğumu bile hatırlamazken insanların inciğini cinciğini kurcalamaları rahatsız etti.

Hayır asla boşanmayı eksiklik olarak görmüyorum yaşanan kötü olaylardan sonra boşanmak benim kendime gelmem için şarttı. Ya mutsuz bir evliliği sürdürüp hayatımın sonuna kadar alkolik ve sorumsuz biriyle birlikte olacaktım ya da hayatıma onsuz günlerimde olduğum gibi kendi ayaklarımın üzerinde duran bir kadın olacaktım. Ben, ikincisini seçtim. İnsanın hasas dönemleri olur ya sanırım bugünlerde oyleyim rahatsız oldum ben evli olduğumu bile hatırlamazken insanların inciğini cinciğini kurcalamaları rahatsız etti.
Anladım sizi. İnsanın ilk zamanlar milletin lafını sözünü başı götürmüyor.

Evi terkedip ailemin yanına geldiğim ilk günler ben de kimseyle görüşmek konuşmak istemiyordum, utandığımdan değil başım götürmüyordu gerçekten. Aksi gibi bizim evin de geleni gideni eksik olmaz. Ailem de insanlardan kaçma insan içine çık diye darlıyordu beni :)

Geçiyor ama o zorlanmalar da. Kendinizi yine de pek eve kapatmayın siz.

Anladım sizi. İnsanın ilk zamanlar milletin lafını sözünü başı götürmüyor.

Evi terkedip ailemin yanına geldiğim ilk günler ben de kimseyle görüşmek konuşmak istemiyordum, utandığımdan değil başım götürmüyordu gerçekten. Aksi gibi bizim evin de geleni gideni eksik olmaz. Ailem de insanlardan kaçma insan içine çık diye darlıyordu beni :)

Geçiyor ama o zorlanmalar da. Kendinizi yine de pek eve kapatmayın siz.
Evet gerçekten "seni anladım" diyen yakınlarımdan daha iyi anladınız beni. İnsanın gücü kalmıyor laf söz duyup açıklama yapmaya. Kimi ne ilgilendirir onu hiç anlamış değilim zaten.

Back
X