- Konu Sahibi mutluluk38
Merhaba kk uyeleri ben eski esimden ayrilali bir sene bosanalida 7 ay oldu suan kendi ayaklarimin uzerinde duruyorum.hayatimi bir duzene soktum cok sukur siz neler yapiyosunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suan yazisarak napyoruz acaba:26::26:burası sohbet yeri değil![]()
boşanmak yarım kalmak kadın için, denizin suyu nasıl çekilir öyle işte..
tekrar evlensen de geriden hep gelir geçmişin, ilk ve son olsun isterdim.
olmadı...yaklaşık 6 sene olacak bazen rüyalarımda misafirim, bazen en kötü anlarımda
hakareti salladığım tek insan..boşanmak bana hiç iyi gelmedi..ne kadar yan etkisi varsa
hepsini birbir yaşadım ve yaşıyorum.................
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=551816
böyle bir topik var .................
Yorumunuza çok üzüldüm...sanki hals atlatamamış gibisiniz,severek mi ayrıldınız?
Hayat herşeye rağmen devam ediyor..mutluluk zor değil inanın.bir çiçekte bile mutluluğu görebiliyor insan,kendinizi karartmayın..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
olmadı...yaklaşık 6 sene olacak bazen rüyalarımda misafirim, bazen en kötü anlarımda
hakareti salladığım tek insan..boşanmak bana hiç iyi gelmedi..ne kadar yan etkisi varsa
Yok o kadar dramatik birsey degil bosanmak. Sizin psikolojiniz bozuk, travmayi atlatamamissiniz. Normal degil bu sozler. Uzman destegi alin.
Birden olmuyor hersey en guzel zaman keske olmasaydi ama olmuyosada kendimiz yipratmanin anlami yok insalh sizde en kisa zamanda atlatirsinizBen de boşanma suresindeyim .
Ne güzel toparlanmissin. Darısı bana
Sebebiniz ne acaba oyle dusunmeyin hayat akip gidiyo sizede yazik hayat eski esinizden iparet degilki lutfen yapmayin kendinize bizdede ara ara oluyo olmuyo desek bos mesala ben sehir degistirdim aileminnyanina geldim ordaki isim daha rahatti burasi biraz sorunlu her sorunda sinirleniyorum ofkeleniyorum onun yuzunden bunlari yasiyorum diyorum ama birde hadi o sehirde kalsaydim dahami iyi olacakti yani artik hayata donmeniz lazim lutfeen bunu kendinize yapmayin...boşanmak yarım kalmak kadın için, denizin suyu nasıl çekilir öyle işte..
Canım çok içten yazmışsın, rabbim yüreğine genişlik versin.
Bende ayni sekilde canim 4 sene boyunca ogrenedigkm arabayi sanki senelerden beri suruyomusum kendimeseninle ayni sekilde arabami aldim evimi aldim suan kendime ait bir evim bir arabam evin krediile ama :)) aynen her zaman guclu olmaliyiz sende insallh en kisa zamanda evini halledersin bebislerinle mutlu bir yuvan olur :)))Ayrılalı 2 yıl boşanalı 1 yılı geçti bu süreç içerisinde neler yaptım ondan kurtulduğum için Allahıma şükürler ettim, yavrularımı istediğim gibi yetiştirmeye çalıştım çalışıyorum da.. yapmak isteyipte yapamadığım ne varsa onları yapıyorum..
ilk arabamı aldım yıllardır hayalini kurduğum fakat onun borçlarını ödemekten bir türlü fırsat bulupta alamadığım arabamı....
şimdi ise yazlık ev alıyorum çocuklarımla her yıl gidip rahatlıkla tatilimizi yapalım birlikte doyasıya vakit geçirelim diye evimizi almaya niyetliyim kısmet olursa bugün yarın oda olur...
kadın güçlü olursa herşeyin üstesinden gelir geçmişle yaşandıkça ileriyi asla göremez ve hep geriden gelirsin...
Aminnn canim hepimize insallhhiçimden geldiğince işte canım..herkes bir yuvasında bin mutlu olsun isteyenlerdenim..bundan sonrası için hep duacıyım..hepimizin gönlüne huzur mutluluk versin Güzel Allah'ım..