Bosanmis Bayanlarin sohbet alani...

Evli bir bayan olarak sunu sormak istiyorum size bu evlilik ve bosanma bosandiktan sonra oturup dusundugunuzde kaybettikleriniz ve kazandiklariniz neler ?

Evli bir bayan olarak sunu sormak istiyorum size bu evlilik ve bosanma bosandiktan sonra oturup dusundugunuzde kaybettikleriniz ve kazandiklariniz neler ?
Ben aldatilarak bosandim bir kes int. Diyeri normalde yani bir kez sans verdim affetim ikinci kez yakaladim gene sans verdim bitirmesi icin tmm dedi ama devam etti bende bundan sonrasi icin herkes kendi yoluna gitmeli diye dusundum ve biz cok ama.cok severek evlendik ailler karsi cikti razi ettik hergun telefonda saatlerce konurduk o isteyken ben isteyken yani demem o benim hic bir pismanligim yok dondup arkama sunuda yapsaydim diyecegim hic birseyim yok kaybettigim sey ona guvenmem yani insanlara guvenmem kaybettigim sey ise 7 senem ....

Merhaba kk uyeleri ben eski esimden ayrilali bir sene bosanalida 7 ay oldu suan kendi ayaklarimin uzerinde duruyorum.hayatimi bir duzene soktum cok sukur siz neler yapiyosunuz

benim tam 8 yıl oldu çalışıyorum ayaklarım yere basıyor kendimi geliştirdim iyim mutluyum çok şükür

Ben aldatilarak bosandim bir kes int. Diyeri normalde yani bir kez sans verdim affetim ikinci kez yakaladim gene sans verdim bitirmesi icin tmm dedi ama devam etti bende bundan sonrasi icin herkes kendi yoluna gitmeli diye dusundum ve biz cok ama.cok severek evlendik ailler karsi cikti razi ettik hergun telefonda saatlerce konurduk o isteyken ben isteyken yani demem o benim hic bir pismanligim yok dondup arkama sunuda yapsaydim diyecegim hic birseyim yok kaybettigim sey ona guvenmem yani insanlara guvenmem kaybettigim sey ise 7 senem ....

Herseyin hayirlisi. Mucadele edip severek evlenme 7 yil birlikte yasama vee aldatilma :(

Merhaba herkese. Bu KK hesabını yaklaşık iki sene önce evli ama mutsuz bi bayanken dertlesmek rahatlamak için almıştım. Şuan boşanmış ama yine mutsuz bi kadınım.4 ay oldu.. Bazen hiç bir şey olmamış gibi hissediyorum, bazen mutlu zamanlar aklıma geliyor bosandigm için pişman oluyorum, bazen de sacmalama en doğru kararı verdin diyorum. Kısacası çok karmaşık bi haldeyim. Geleceğimden kaygiliyim mutsuzum hikayem buraya sığmayacak kadar uzun. Dualarinizi bekliyorum. Barik eski eşimin soyadı ama hala bu hesabı kullanıyorum.neden başka acmadim ki? Onu seviyor muyum? Offffff çıldırmak uzereyim.....

Back
X