Ay ne guzel yazmissin. Icim umut doldu bi andabu konu sürekli açılıyor ben de hep aynı şeyi yazıyorum.
ikinci evliliğini yakın bir arkadaşımla yapan bi bey var, dünyanın en mutlu çifti kim desen onları gösteririm. o yüzden kişilikle alakalı inan bana sana değer verip sayıyorsa hevesizlik de yapmıyor senden daha hevesli oluyor. sütten ağzı yandığı için değerini bilen kadını da el üstünde tutuyor.
tamamen erkek arkadaşınızın kişiliği ve size olan sevgi saygısıyla alakalı. güveniyorsanız seviyorsanız boşanmış olarak nitelendirmeyin geçmişini silin atın. o kadınla yaşadığı sorunları sizinle de yaşayacak diye bir kural yok herkes farklı çünkü. hem zaten şimdi herkes sevgilisiyle evli gibi hayat yaşıyor zaten ha sevgiliden ayrılmış ha evliliğini bitirmiş.
Ay o ne be. Erol Tas resmen. Yokya ben bu iki yilda cok olctum bictim hatta bilac kere agzini aramal adima eski esini kotuledim( onu denemek icim) ama hep neyse kapat oda mutlu olsun bende deyip kapatti konuyi. Illaki hani hesap sorar gibi konustu. Hani anlam veremdim hoc falan. Hatta beni imandirmak icim yorum yapmadi hoc sadece kizim bosanma kagitlarini gosterdi sen karar ver dedi. Ama bu kiz ne gordude iki ayda bosandi?Yani o açıdan davranışları sağlam görünüyorsa sen bilirsin tabi. Ama mesela kuzenim diye demiyorum benim çok şerefsiz bi kuzenim vardır :) bir kızla hazırlıklar yapıldı ev aldılar vs herşey tastamam düğün günü düğün sabahı uyanıp valizini toplayıp ben vazgeçtim ya deyip tatile çıkıp kızın hayatını mahveden, sonra bir yıl sonra başka kızla evlenip ona da annesiyle birlikte hayatı zindan edip üç ayda boşayan adi pislik bi kuzenim var Üçüncü biriyle evlenme niyeti olursa eğer Hayrıma gidip o işi ben bozucam ellerimle, bunu üzerime farz bilirim :) ama otursan konuşsan o kuzenim bile kız suçlu der lafa gelince Mahkemede tazminat ödememek için ben karımı seviyorum o boşanmak istedi bile dedi İnsan kansız olmasın işte :)
Ay ne guzel yazmissin. Icim umut doldu bi anda
İşte bu soru önemli zaten Ama o da kim bilir ne Sonuçta kız da tamamen suçlu olamaz Durduk yere üç beş sene sevgili olduğu adamdan ayrılıcam diye tutturmaz Bişeyine gıcık olmuş demek ki Bişeyleri uyuşmamış Belki senle uyuşacak ama ne olduğunu öğrenmek gerek Bi kız iki aylık evliliğini yok yere yakmazAy o ne be. Erol Tas resmen. Yokya ben bu iki yilda cok olctum bictim hatta bilac kere agzini aramal adima eski esini kotuledim( onu denemek icim) ama hep neyse kapat oda mutlu olsun bende deyip kapatti konuyi. Illaki hani hesap sorar gibi konustu. Hani anlam veremdim hoc falan. Hatta beni imandirmak icim yorum yapmadi hoc sadece kizim bosanma kagitlarini gosterdi sen karar ver dedi. Ama bu kiz ne gordude iki ayda bosandi?
Yeni evlileri bir seneye tamamlanmadan boşamıyorlar Çok öenmli bi problem olmalı2 ayda hakim bile erken diye boşamıyor, altını iyi kurcalayın bence.
Resmi olarak bosanmalari bir 6-7 ay surmus.2 ayda hakim bile erken diye boşamıyor, altını iyi kurcalayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?