Bosanmis bir adam!

esmamaist

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
234
346
103
Kizlar selamlarr! Simdi size birsey danismak istiyorum. Sizce evlenmis ama cocuksuz biriyle tekrar evlenmenin yararlari ve zararlari nelerdir? Erkek arkadasimla bosanmasindan sonra tanistim. Ilk zamanlar boyle biseyle yuzlesemem diye iliskiden uzak kaldim. sonucta bekar biriydim. Ama zamanla bu isin cok bir sorun olmadigini dusundum. Sadece 2 aylik bir evlilikmis. ama gecmiste 4-5 yillik bir iliskileri Varmis. Biz tanisdigimizda hala olayin sokundaydi cunku cok sancili surecler gecirmisti ama tamamen artik o olaylardan kurtuldugunu hissediyorum. Bana bosanmasinda onun cokta bir sucu olmadigini ispatladi diyebilirm. Butun mahkeme kagitlari ses kayitlari ve kizin bosanma gerecleri hepsi kizin bosanmak icin bahaneler urettigi yonundeydu. Tabi beni cok ilgilendirmez illaki kizinda gerekceleri vardir. Ama iste kafami kurcalayan ya bilmedigim seyler varsa? Evliligi yasamis ve hevesi kacmis biriyle nasil bir evlilik olur? suan bu tarz bir konusmamiz olmadi ama 2 yoldir birlikteyiz ve ikimiz icinde ciddi duruma biniyor bu Iliski. Tecrubeli arkadaslarin ve sizin goruslerine ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler

Ya tabi ki boşanmış adamla evlenilmez diye bişey yok ama , üç beş yıllık ilişkinin ardından iki ayda boşanılacak ne yaşanmış diye olayı iyice aydınlatıp emin olmak gerekir bence. Sonuçta o ilk eşinin eğer bi suçu yoktu da sorun adamdan dolayıysa senin de başına aynısı gelebilir, bu ihtimali gözardı etme. Bir de o kız yüzünden oldu deyip sürekli kızı suçluyorsa hemen inanma derim ben

Yok asla kotu konusturmaz eski esi hakkinda. Hatta butun altinlari ona birakmis cunku onun hayati bosanmis bir kadin olarak cok daha zor olcak diye. O konuda kisiligine cok guveniyorum. Yani oda saskindi , ona gore zaten evlilik hazirligi doneminde bitmis iliski ama geri adim atmamis. Kiz zaten iki ayda iki kez yok sen bugun beni aramadin veya anneme laf ettin diye evi terk etmis. Bilmiyorum bende nasil dusunmem gerektigini

bu konu sürekli açılıyor ben de hep aynı şeyi yazıyorum.

ikinci evliliğini yakın bir arkadaşımla yapan bi bey var, dünyanın en mutlu çifti kim desen onları gösteririm. o yüzden kişilikle alakalı inan bana sana değer verip sayıyorsa hevesizlik de yapmıyor senden daha hevesli oluyor. sütten ağzı yandığı için değerini bilen kadını da el üstünde tutuyor.

tamamen erkek arkadaşınızın kişiliği ve size olan sevgi saygısıyla alakalı. güveniyorsanız seviyorsanız boşanmış olarak nitelendirmeyin geçmişini silin atın. o kadınla yaşadığı sorunları sizinle de yaşayacak diye bir kural yok herkes farklı çünkü. hem zaten şimdi herkes sevgilisiyle evli gibi hayat yaşıyor zaten ha sevgiliden ayrılmış ha evliliğini bitirmiş.

Ay ne guzel yazmissin. Icim umut doldu bi anda

Yani o açıdan davranışları sağlam görünüyorsa sen bilirsin tabi. Ama mesela kuzenim diye demiyorum benim çok şerefsiz bi kuzenim vardır :) bir kızla hazırlıklar yapıldı ev aldılar vs herşey tastamam düğün günü düğün sabahı uyanıp valizini toplayıp ben vazgeçtim ya deyip tatile çıkıp kızın hayatını mahveden, sonra bir yıl sonra başka kızla evlenip ona da annesiyle birlikte hayatı zindan edip üç ayda boşayan adi pislik bi kuzenim var Üçüncü biriyle evlenme niyeti olursa eğer Hayrıma gidip o işi ben bozucam ellerimle, bunu üzerime farz bilirim :) ama otursan konuşsan o kuzenim bile kız suçlu der lafa gelince Mahkemede tazminat ödememek için ben karımı seviyorum o boşanmak istedi bile dedi İnsan kansız olmasın işte :)

Ay o ne be. Erol Tas resmen. Yokya ben bu iki yilda cok olctum bictim hatta bilac kere agzini aramal adima eski esini kotuledim( onu denemek icim) ama hep neyse kapat oda mutlu olsun bende deyip kapatti konuyi. Illaki hani hesap sorar gibi konustu. Hani anlam veremdim hoc falan. Hatta beni imandirmak icim yorum yapmadi hoc sadece kizim bosanma kagitlarini gosterdi sen karar ver dedi. Ama bu kiz ne gordude iki ayda bosandi?

Ay ne guzel yazmissin. Icim umut doldu bi anda

daha da umutlandırayım o zaman, arkadaşım şu an hamile bebekleri olacak, adamın aylardır ayakları yere değmiyor mutluluğundan ve ben onlarla içli dışlıyım, daha bir kere olsun en sinirli anında bile kıza değil bağırmak, sesinin tonunu değiştirdiğini bilmem. arkadaşlarıyla dışarı gittiyse bile 10 u geçirmez karım bekliyor diye eve döner.

ve bu adam ilk evliliğinde, 1 sene boyunca karısıyla geçinemediği için ablasının evinde kalmış eve gitmemiş, içmiş dağıtmış gezmiş.

ha kızın ailesini ikna edebilmek için hepimiz seferber olduk o ayrı. aileler pek sıcak bakmıyor, o açıdan zorlu bir süreç olabilir, ancak elele olursanız aşarsınız.

İşte bu soru önemli zaten Ama o da kim bilir ne Sonuçta kız da tamamen suçlu olamaz Durduk yere üç beş sene sevgili olduğu adamdan ayrılıcam diye tutturmaz Bişeyine gıcık olmuş demek ki Bişeyleri uyuşmamış Belki senle uyuşacak ama ne olduğunu öğrenmek gerek Bi kız iki aylık evliliğini yok yere yakmaz

Kizlar erkek arkadasimin zor bi kisiligi var. tedavi olmaya basladi ama bazen ciddi ofkelenir. Cok sever sahiplenir ama otoriter olmayi sever. Ilk gun tanidtigimizda nasilsa hala oyle. Gerci ofke problemini asiyor suan. Kizin sanirim en buyuk sucu bu adamdan emin olmadan gaza gelip evlenmesi. Hatta dindar bir aile oldugu icin geride donememistir yasadiklarindan oturu. Ben oyle dusunuyorum. Illaki hakli yonleri var ama cocuk oyuncagi dgil bu.

5-10 sene evli kalmış da boşanmış bi adam olsa tamam sorunlar daha mantıklı ve belki senin evliliğine yansımayacak şeyler olabilir ama iki ay denince insan bi tereddüt ediyor işte. Ama seviyorsan sen yine de vazgeçme :) sevdiğinle mutlu olmaya bak eğer varsa bir sorunu belki onu sen düzelteceksin

En iyi arkadaşım 3 yıl çıktı, sözler verdi diye içine sinmeyen biriyle evlendi. O sırada başka birinden hoşlandı ,evlenmekten vazgeçti ama kız vicdan sömürüsü yaptı diyeyim. Sonuç olarak şimdi de boşanmak istiyor ama olmuyor ; kızın işi gücü geliri yok, beni arayıp boşanırsam neyle geçinirim cherry sen konuş engel ol dedi kız bana.

İlişki bitse de, adam istemese de, başkasıyla aldatsa bile kadınlar yapışıyor, ölse ayrılmıyor. Vicdan sömürüsü yapan, emek verdim diyen vs derken terk edilmemek için çeşitli fırıldaklar çeviriyor kadınlar. Kadın ayrılmaya razıysa kesin bir pislik vardır ortada.

Son düzenleme:
Tamamen karşınızdaki kişinin karakterine bağlı.
Kader evlenmiş boşanmış. Ancak sebebin ne olduğunu iyice araştırmak lazım.
İşin içinde şiddet alkol aldatma yoksa bence sıkıntı değil.

Aslinda benimde korktugum aldatma. Ama bu iki aylik evliligin en fazla 3 haftasi ayni evde yasanmis. Ben tanistigimda hala borclarla ugrasiyordu kendisi asla para derdine dusmemis oncesinde. kiz bide altinlari ondan gizlice almis ama sonrasinda sorun etmemis o. O yuzden butun evi doseyen herseyi alan o oldugu icin borc zamani yemeden icmeden kesilmisti. Benim yardimimi bile kabul etmedi. Simdi o haldeyken nasil aldatsin ama erkek sonucta yapmista olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…