Bosanmis bir adam!

Dayim evlilik yapip ayrilmisti hemde kızı vardi sonra yengem bekar ve cok gencti simdi gayet mutlular iki de oglu var

Eger ondan eminsen iyi de tanidiysan sorun olmaz cnm mutluluklar diliyorum

Ben arkadaşınızin neden boşandıgini bilmem. 2 örnek vermek isterim.
1. Si 25 günde tek bir şey istemeden ne varsa erkek tarafina kalsin, yeterki beni bosayin,ben evliliğe hazir değilim diyen bir kizaa şahidim.
Adamin 2. Evliliğinde de adamin iş ortağının karısı ile olan iliskisi ortaya cikmisti. Yillar süren bir ilişki.
2. Eşle boşanma davasi sürüyor.
2. Olay yine cok kisa sureli evli kalmis bir adamla boşanmış çocuklu bir arkadaşım evlendi. Tabi hepimiz cok.endişelendik. ama adam bir melek. Maşallah. Allah bozmasin. Çocuğu da arkadaşımda adama bayiliyorlar.
Rabbim iyiyi cikarsin karsiniza insallah. Sizden ricam iyi araştırın

Bicogunuz beni tanimamaniza ragmen iyi dileklerinizi yazmissini cok sagolun kizlar. Tarafsiz bir sekilde yazdiginz icinde

Sen ilk defa evlenceksin ama o ilk değil
Sen ilk defa gelinlik giyceksin o ikinci kez damatlik giycek
Senin ilk defa düğünün olcak onun daha once oldu
O heycanlarn tümünü yaşadı
Ilk geceye kdar herseyi
Bunları göze alıyorsanız evlenin

aslinda takildigim baska konuda bu. kaciyor dugun islerinden. Gel diyor kimseye soylemeden nikah dairesine gidip kiyalim nolucak. Tabikide saka yapiyor ama korktugunun farkindayom. bende oyle ay evimde su olsun gelinligim soyle olsun derdi hic yoktur. Ama yinede ozenilmek isterim ilk heyecaniymis gibi olmak isterim. Ama onuda boyle islere suruklemem yani ikimizinde mutlu olucagi sade bir dugun varken ortaligi birbirine katmam. Ama o hic bu noktalarda durmuyor bile konusmuyor. Daha erken bunu onemsemek icin ama oda bir sorun tabikide

4.5 yılık sevglisinle evlenmiş sonra en kısa sürede boşanmıs neden acaba??peki seninle nekdr mutlu olur okdr sene tnıdıgınla mutlu olamamıs ne blim cnm bi sor sorustur

Konuyu okudugumda Allah Allah niye bi kadin 4-5 sene bekledigi adami iki ayda bosasin ki diye dusundum ki bu mesajla her sey aydinlandi. Adam tedavi olmasi gerekecek raddede ofke kontrol problemi var, kim bilir kiza neler yapmistir.

Her seyin ilkini yasama fantezisine takilmak yerine sen de bi kadin senelerce bekledigi adami niye 2 ayda bosasin noktasina takilip biraz arastirma yaparsan anlamli sonuclar cikar

Bunu en iyi sen bilirsin her eolay kendi icinde farklı belki seni kaybetmemek için çok fedakarlık yapacak

Cok iyi biridir de ofke aninda ilk esini bir guzel dovduyse
Evdeki esyalari firlattiysa
Agir hakaretler ettiyse
Iskence ettiyse
Cinsel hayat yoksa vs bu liste uzar gider.
Mutlu olmani isterim. Herseyi ozellikle 2 ayda ne bitti bunu bulmalisin. Ben olsam kizla gider konusurdum. Yada bir akrabasiyla. Bu zor bir karar ama ben de yuvayi 2 ayda yikmak icin ciddi bir neden olmasi gerektigine inaniyorum.

Burada okuyoruz cinsellik ol.adan 20 yil evliligine devam eden kadinlar var
Aldatilip affedip devam edenler var
Madde alkol yada. Kumar bagimlisi ese. Sabredenler var
Ilgisiz yada psikolojik sorunlari olan ese sabredenler var. Bunca seyi okuduktan sonra o eski es neden 3 hafta dayanabilmis derim ve kendimi garantiye almadan bu iste ilerlemezdim. Sonucta hayatimi guzel yasamak isterim degil mi
Sen de boyle dusun

Eger kizin ah'ini aldiysa mutlu olamaz zaten ! Allah'in adaleti cok buyuk ! bosanmis erkeklerde muhakkak bir pislik vardir ! mahkeme dilekcelerini iyi arastirin ! eski karim soyleydi boyleydi demeleri cok kolay ! yalan soylemeleri cok kolay ! dikkat edin derim ben ! altinlar zaten kizin bir bayan durduk yere bosanmaz ! bundan emin olabilirsin senin iyiligin icin soyluyorum emin ol

Son düzenleme:
Bosanmis biri olarak sunu siyleyebilirim ki bosanma 4 celsede bitiyor en az. Cekismelilerde tabi. Her durusmanin arasi en az 1 ya da bir bucuk ay. Bir de 2 aylik evlilikleri oyle kolay kolay bitirmiyorlar. Burda bir sorun oldugunu dusunuyorum.
ikincisi altinlar kadinindir. Bunlara kadar sana anlatmasi da tuhaf.
Normalde kusur erkekte degilse anlasamadik bitti derler ama genelde kusur erkekte ise kendini aklamak icin bu kadar detayina kadar cogu da yalan olmak uzere anlatirlar.
son olarak hic bir kadin kolay kolay hele de iki aylik evliyken evliligini bitirmez. Annesinin evine gittigine kadar anlatlatmasi da tuhaf. Ben pek guvenmezdim. Bu arada ofke problemi varsa on kez dusunun derim. Suzin uzerinizde patkanasin sonra. Eninde sonunda patlayacaktir cunku.

Cok acimasizca yazmis olabilirim.
Ofke aninda tekme tokat yiyip yere dusmeyesin diye yazdim. Hayirli geceler
Yok iyi etmissin yazmakla. Gormediklerimi gosterin diye yazdim zaten ama oyle bisiye pek umut vermiyorum. Cunku tamam sinirli ama oda yalnis yaptiginin farkinda. Tedavi dedigim bikac psikolog gorusmesi azcik rahatlasin diye. Yoksa bana elini kaldirmayi birakin kufur falanda asla olmadi. Ya bide kiz beni falan bulup erkek arkadasima sen bu kizla beni aldattin biliyorum falan yaziyorki ben bunlar ayrildiktan 1 yil sonra tanidim onu. Yani sen madem bu kadar mefret ettin bOsandin neden hala pesimizdesin. Hele ilk aylarimizda surekli ariyordu taciz ediyordu oda bunlari bana gosteriyordu msjlaro. Hani beni seviyodun nasil baska insanlara gittin diye. Sanirim aldatti beni falan demis ama bosanma gerekcesinde yoktu bu durum cunku ailesi ona sahip ciksin diye demis. Butun bunlarin yaninda kizi nasil ve nerde bulacagimi bilmiyorum ama acikcasida cok onemsemiyorum cunku butun sosyal aglardan surekli sahte hesaplarla beni kontrol ediyor farkindayim. Ama emin olmadanda bu ise girmicem sizin dediginiz gibi

. Herseyi anlatmadi tabikide hakli oldugunuz noktalar var. ben bosanma belgelerini okudum ve ondaki en ciddi suclama annemin basortusuyle dalga gecti suclamasi ki erkek arkadasimin annesininde kafasi kapali. Birde ablama kufur etti vardiki o durumdada sanirim erkek arkadasim kavga esnasinda bi hisimla soylemis. Altinlar tabiki bayanin ama soyle bir durum var bariscam diye eve donuyor ve altinlari alip birgun sonra yeniden ayriliyor. Bunlarida zamaninda ikisinide taniyan biri erkek arkadasim degil. Ya ben eminim erk arkadasiminda sucu vardir ama bosanma durumu agir bisey. Bir sevgili kavgasinda gider gibi gitmis. Bi baska msjdada soyledim benim hayatina girdigimi ogrendikten sonra cok daha hircinlasti. Bana ve ona kufurler bir yil sonra onu tanimama ragmen yok benimle aldatmis. Yani benim bunlarin hocbirimden haberim bile yoktu tanimazdim bile onu. Hesaplarim tam olarak 8 ay surmus. Tabikidr yine ayni seyi soyluyorum erkek arkadasim o kadar zor gunler gecirmesine ragmen agzindan onun hakkinda cok bisey duymadim iyi veya kotu. Sagolun kizlar

Birde ailesiylede tanistim. 3 abla 1 abi 1 kardes. Hepsi cok iyi davrandilar bana karsi ve erkek kardesi haric 4 ude evli mutlu cocuklu takiliyolar. Eski es konusuna hic girilmedi ama bana onyargili yaklasmadilar. Kendimi rahat hissettim.

2 sene flörtten sonra 5.ay boşanma davası açmış biri olarak söylüyorum öfke problemi olan ve tedavi gören birinin neden boşandığıni düşünmenize gerek bile yok.
Şuan değişmek istiyor olabilir belki değişmistirde bilemeyiz ama inanın değmez bu kumarı oynamaya yaşayan biri olarak söylüyorum.

Öfke problemine dayalı tahammülsüzlük var sanırım tahammül süresi de dört beş sene. Değişmiş de olabilir tabi de riskli yine de. Hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah ciddiye binmeden size sabredebiliyor mu denemelisiniz bence.

Aynı durumdan ablam da geçti şuan bi eski eşinden çocuğu varmış ve ablam bakıyor üstelik kendi bebeği de var kocanın çok salak asabi huyları var sorsan o kadın suçlu diye anlatıyor ki kocanın ailesini de bi araştırıp soruşturmak lazım inşallah anlamını gibi olmazsın

Ofke kontrolu birkac defa psikologa gidip anlatmakla gececek bir durum degil sanirim. Psiyatre gidip ilac tedavisi de almali diye dusunuyorum.

Canim seni tanimiyorum. Aile sevgili hersey suan mukemmel gorunebilir ama evlilik 4 duvar icinde yalniz kalinca basliyor. Birgun cok iyi olan esini bir gun gelir taniyamazsin. Ofke olayini halletmeden evlenme derim. Ailesi iyi gorunup evlenonce pat diye degisebilir. Eski es cirkeflesebilir. Bunlar cok sinra dusunmem gereken meseleler. Oncelik ofke kontrolu.

Mutlu gunler

Arkadaşım 2. Veya 3. Evliliği diye böyle şüpheli yaklaşmayın. Insan neyse odur her boşanmada erkek suclu diye birşey yok, fakat aklınızda soru kalmasına izin vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…