Kizlar selamlarr! Simdi size birsey danismak istiyorum. Sizce evlenmis ama cocuksuz biriyle tekrar evlenmenin yararlari ve zararlari nelerdir? Erkek arkadasimla bosanmasindan sonra tanistim. Ilk zamanlar boyle biseyle yuzlesemem diye iliskiden uzak kaldim. sonucta bekar biriydim. Ama zamanla bu isin cok bir sorun olmadigini dusundum. Sadece 2 aylik bir evlilikmis. ama gecmiste 4-5 yillik bir iliskileri Varmis. Biz tanisdigimizda hala olayin sokundaydi cunku cok sancili surecler gecirmisti ama tamamen artik o olaylardan kurtuldugunu hissediyorum. Bana bosanmasinda onun cokta bir sucu olmadigini ispatladi diyebilirm. Butun mahkeme kagitlari ses kayitlari ve kizin bosanma gerecleri hepsi kizin bosanmak icin bahaneler urettigi yonundeydu. Tabi beni cok ilgilendirmez illaki kizinda gerekceleri vardir. Ama iste kafami kurcalayan ya bilmedigim seyler varsa? Evliligi yasamis ve hevesi kacmis biriyle nasil bir evlilik olur? suan bu tarz bir konusmamiz olmadi ama 2 yoldir birlikteyiz ve ikimiz icinde ciddi duruma biniyor bu Iliski. Tecrubeli arkadaslarin ve sizin goruslerine ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler